אוקיי אז ככה !!

אוקיי אז ככה !!

בקיץ יש לי מלא אבל מלא מה לעשות !! הלכתי כבר לסרט "ילדות רעות" מומלץ בטירוף בעיקר לפקאצות (סתםם ..
) היום אני הולכת עם עמיתוש ל"הארי פוטר" אמרו לי שזה הכי ש=ה מכל ה-3 !! אני אלך לשרק 2 (על בטוח
) .. אומרים שזה הרבה יותר טוף מהראשון .. בכל מקרה גם זה מומלץ !! וסרטים כאלה שרק אם בא - "המורדים" , "יצאת נסיך" , "ללכת על הכול 2" !! אגב גם אלה סרטים ס22ה פשוט לא יודעת הם סרטים כאלה רק מתי שמתחשק !
ארטיקים וגלידות .. איזה ארטיקים יצאו השנה ? שרק .. קפטןקוק של גלדמן ..ועוד כמה שכרגע לא עולים לי !! שרק זה הארטיק האהוב עליי ... מה שבעייתי זה שזה גם קרח וגם זה חלבי !! (לא מומלץ בימי שבת לשומרים !) קפטן קוק נחמד בהחלט !!! שופינג , מסיבות , קולנוע וכל דבר אחר אפשרי חוץ מסטלבט על הספה יהיה טוב !! סתםם .. גם לא יזיק קצת סטלבט (מי שמדברת .. אני הילדה הכי ישנונית בעולם !) בקיצור יהיה כיף !! (לפחות לי ..) מה איתכם ??!!

אוי אוי אוי :] ../images/Emo25.gif

איזה חיוך עשית לי, ילדונת... נשמע כאילו תיכננת לך אחלה של חופש! ובכלל, אני רואה כמה שאת נהנית עד עכשיו, וזה עושה לי טוב, לדעת שאת עצמאית ובוגרת, כמו שאת. אושששש.

שלומצי

New member
הקיץ של נעמונת הישנונית ../images/Emo176.gif

הרגת אותי עם הקפטן קוק. אני חייבת להבין למה בעייתי שארטיק הוא גם קרח וגם חלבי? כי אז לא קוראים לו ארטיק אלא קרטיב? ולפי איך שהקיץ שלך התחיל - ממש לא נראה לי שאת הולכת להיות ישנונית על הספה (או על האבטיח
). אני גם רוצה לראות את ילדות רעות!

למעלה