אוקיי אז ככה.

ג ו צ יי

New member
אוקיי אז ככה.

מצטער שאני משגע אותכם... אז ככה: הקיצר לפעמים יש לי דחף כזה. שאני מת כבר להתנסות מינית עם גבר. אני התנסתי עם בנות. ולא יצא לי עדיין עם גבר. ואם אני רוצה יש לי עם מי להתנסות. אפילו יש לי אחד שאני מת עליו. ההוא שסיפרתי לכם אז.. נו זה עם העניים. ואם אני רוצה אין לי בעיה לשכב איתו. אבל אין לי אומץץץץץץץץץץץץץ. תספרו לי על הפעם הראשונה שלכם. מי שעשה את זה כבר. תודה

ג ו צ יי

New member
נו מה זה?????????

כולכם בתולים?????.. תספרו לי על הפעם הראשונה שלכם בבקשה

TwelveEyes

New member
לא כולם מעוניינים לדסקס עניינים

פרטיים כאלה ברשת. באשר לפעם הראשונה שלי - "פשוט נכנסתי ופתחתי". אבי יבין על מה אני מדברת...

Sonata Of Tears

New member
תראו מה עשיתם לילד

*רצה להביא מראה ענקית מחדר האמבטיה* זאת מראה לקהילה ! אתם רואים איך אתם נראים ואתם -מתביישים! למה? תראו ת'ילד המסכן ,חושב שזה שהוא הומו צריך לגרום לכך שהוא חייב להזדיין זה שאתה הומו לא אומר שאתה יכול להפתח מינית מהר! , שיגיע הזמן אתה תרגיש את זה,בנתיים אין לך אומץ להגיע למשהו מיני אם בן, ואתה לא צריך להרגיש רע אם זה, דברים יבואו בשלבים ,שתרגיש שאתה מוכן לזה אז תעשה את זה,אל תמהר סתם כדי להוכיח משהו לעצמך או לאחרים , זה רק יעשה לך בעיות בעתיד.

TwelveEyes

New member
נו באמת.

אף אחד כאן לא לחץ על הילד לעשות שום דבר. אף אחד לא אמר שטקס הקבלה לתוך החברה ההימאליסבית (כן, זה בכוונה) כולל זין בתחת או דילדו בכוס (לבחירתכם). אם זו התדמית של "הקהילה" (איזה מושג סרוח, באמא שלו) בעינייך, כנראה שאת רואה יותר מידי "הכי גאים שיש" (הופה, עונה שלישית ביס+!) ו"מטרו סקס". אפשר לחשוב שאנחנו מתעסקים בזה יותר מהסטרייטים. תפסיקי לחיות על קלישאות תקשורתיות ותצאי החוצה להכיר אנשים. אולי תגלי אז שהגינות וחד-מיניות יכולות להתקיים יחדיו באדם אחד מבלי שיבטלו אחת את השנייה. נותר בי רק לקוות שאין זה אלא ניסיון כושל להפגין ציניות וסרקזם. תגידי, אגב, את לא משתייכת ל"קהילה" (פוי, אני ארחץ את הידיים בסבון אנטי-בקטריאלי אחרי ההודעה הזו) הזו שאת מדברת בגנותה, במקרה? או שב"אתם" את מתכוונת לכולם מלבד טיר, חסידת אומות העולם?

Sonata Of Tears

New member
כן ,טיר יצאת במלחמת

חורמה נגד הקהילה ושאר הדברים הצבעוניים שנדבקים לה לתחת יחי הדגל השחור האפל והקשוח. עכשיו ברצינות, יצעתי החוצה להכיר אנשים, ורק ראיתי שזה אותו דבר כמו שחשבתי.

ג ו צ יי

New member
חחחחחחחחח קרעת אותי..

מאמי אני פשוט רוצה לקיים יחסים. לא בשביל אחרים. וזה בכלל לא קשור לקהילה. וחמודלה איפה אתה חייה? לדיעתך "סטרייטים" מפתחים מיניות לפני הומואים. אני עשיתי את זה פעם ראשונה עם בת בגיל 14 טיפה פחות. יש לי רגעים שאני חרמן על גברים ואני מת לעשות את זה. אבל אין לי אומץ. וזה לא קשור לכלום. לזה שאני צריך להוכיח משהו לאחרים. אני מזה לא בן אדם כזה. אבל הצחקת אותי.

למעלה