אוקיי אז ככה ...

אוקיי אז ככה ...

דבר ראשון ברכות על הפורום החדש ... דבר שני , מי אתם חושבים שהכי מצחיק בסיינפלד ???? אני חושב שג´ורג´ הכי קורע !!! אני חולה עליו !!!!!!! אז תגידו את תשובתכם ... נ.ב : אני חולה על סיינפלד , ותקראו לי משוגע אבל הקלטתי את כל הפרקים של סיינפלד , את כל העונות יש לי על קלטות , אז ככה שאני מכיר כל פרק ופרק !!! אז אם יש שאלות או משהו , אנא להפנות אליי ...

helpout

New member
אני חושב שהכי מצחיק זה....

קריימר!!! הבן אדם פשוט מטורף לגמרי והוא עושה את זה בצורה מצחיקה, את כל הרעיונות, העוויתות, הדיבורים פשוט הכל!!! וזה גדול!!! אני גם אוהב את ג´ורג´ ממש, כשהוא מדב רשטויות או כשהוא אומר שהוא הכי מטומטם, זה גם גדול.... אני ממש אוהב את שניהם!!

אצל ג´ורג´ הכי אני אוהב את ...

העצבים ... למשל בפרק של הסוכנות רכב , עם הטוויקס !!!! זה היה גם פרק גדול !!!! והעצבים של ג´ורג´ עם הוריד שמתנפח לו !!!!!!

JOE KALIBER

New member
אני מסכים

ג´ורג´ וקריימר באמת שולטים אגב אני יביא עכשיו לינק לאתר של האיש שטוען שהוא הקריימר עליו מבוססת הדמות

feelin^lost

New member
קריימר!!

הוא מצ´וגע..הוא תחמן בצורתו התמימה והמוזרה..הוא מ צ ח י ק ..ויש לו גועל נפש של שיער... אין על קריימר!!

JOE KALIBER

New member
מה פתאום גועל נפש של שיער??

הלוואי עליי כזאת ליפה מגניבה (כרגע יש לי סתם ליפה)

feelin^lost

New member
הםםם...

גועל נפש במובן של ליפה ענקית וחביבה אני מכירה הרבה אנשים עם שיער ממש מוזר... ועוד לא נתקלתי במקרה שיער כזה!! אבל הוא אחלה...

למעלה