אוקיי אז ככה

וואוו איזה יפההה....

חחח ועכשיו יש לי שאלה שלא קשורה לאיפור מאיפה החולצה?? איזה מהממתתת.. חחחחחחחח וואלה והאיפור סוףףףףףףף... חח הלוואי עליי לעשות את זה כל הזמן גם אני יודעת לעשות ככה אבל אין לי כוחח אני מעדיפה פשוט כזה גם שאני יוצאת... =)

איפור יפייפה!!!!!!!!

פשוט יפה, סימטרי, מעברים יפים... אין לי מילים פשוט מהרס!!!

רק שלפי דעתי

עד כמה שהגלוס באמת מושלם מבחינת הגוון והברק, היית צריכה יותר להגדיל את השפתיים עם תוחם טיבעי, זה היה עוד יותר מייפה אותך וגורם לאיפור להראות לא רק מהמם אלא מושלם!

אהבתי את האיפור מאוד

אוי חולצה יפה קנית בזהו זה? מה זה בקניון אילת? אוי אני נמצאת באילת עוד שבוע איזה כיף שמעתי שעכשיו דווקא יבש... אני יודעת שזה לא קשור לפורום אבל...יש לך המלצות לשני בערב? פשוט זה הערב היחיד שיש לנו חופשי (טיול שנתי) ד"א אהבתי את הבטן שלך...צבע יפה... מה עם הציפורנים יש משהו מיוחד היום עליהם?!?! שימי תמונה מתוקה.

little bony

New member
לצוף תמיד יש ציפורניים מעניינות..

אם זה לה.. היה פעם אחת אם פרה.. המממ.... צוף רציתי לדעת אם קראת את ההתנצלות שלי בשרשור אם התמונה שלך
אם לא אז אני יכתוב מחדש..
אני באילת גם!! 25-27 לדצמבר

איפור שווה! כל הכבוד!!! את מאפר מהמ

מהמם!!! רק שהגלוס היה צריך ליהיות קצת יותר כהה כי האיפור שעשית כהה מאוד ובולט אז יכולת לשים גלוס קצת יותר כהה ואפילו להוסיף נוצצים..

אני מסכים איתך שהאיפור מהמם

אבל בקשר לשפתיים הגוון שלהם באמת מושלם, כי יש פוקוס עצום על העינייםוזה באמת במקום שהשפתיים הן דהויות רק שצריך קצת יותר להגדיל את השפתיים, מה שיתן לצוף להראות יותר חושנית וסקסית זאת דעתי

וואי תודה לכולכם

אני מתרגשת :)) חחח האמת שאני לא אוהבת כשאני שמה ליפגלוס לשים תוחם זה לא יפה בעיני אבל אני אקח את זה לתשומת ליבי...ומייבי ינסה :)

RReuTT

New member
הוא התכוון לעפרון שפתיים טבעי.

שהוא בצבע של השפתיים שלך ככה לא שמים לב שיש בכלל תיחום מסביב השפתיים.

למעלה