אוקיי, אז ככה...

t@gel

New member
אוקיי, אז ככה...

חסרות לי יעלי וגיתית...אני מודאגת משתיהן... נראה לי שלירני הלכה פשוט לישון... אני מבינה שניבי התמכרה למשחק מחשב שבשיא האגואיסטיות לא טרחה לומר לנו את שמו. מאיונת...כתבתי לך ולא ענית...הלוואי ואת ישנה... ילדונת..אני אולי מנותקת מהאיי סי...תקלות באשמת איילי...אבל אני מקבלת דיווחים...מהר לאכול, אחרת כגם אני לא אוכלת היום.... מישהו ראה את פרח לאחרונה? בנות שלי... אני זועקת אליכן, חיזרו לקן.... לפחות תוגי ישנה...אוח, הקלה... אמא מודאגת מואד

t@gel

New member
אני כן דואגת

את יודעת כמה אני דואגת? רוצה לשמוע מה קורה איתך... רוצה לאהוב מקרוב לדעת הכל, לתמוך פשוט אמא... דואגת...וכל-כך אוהבת...

ילדונת~

New member
לגולי אמי היקרה...

אז זה לא פייר התנאי הזה אם אני לא אוכלת אז גם את לא זה לא עובד ככה מהר לאכול מובן?!!!!!!!!!!!!!!!! ואני אכלתי היום כפית קטנטנה של אורז לא מסוגלת יותר.... )-: ולגבי פרח גם אני מודאגת היא נעלמה לי.... ואני ממש דואגת לה האמת כי היא גם לא מתקשרת ובדרך כלל דיברנו לפחות פעם ביומיים אז אם מישהו שמע ממנה בבקשה תעדכנו אותי.... אין לי שיחות יוצאות גם לא מההורים בכל אופן לא השבוע אז מצטערת שלא מתקשרת וזהו...... ממני ילדונת שחייה בקושי... אבל אוהבת המון

תרנגולת

New member
אהממ.. *אחק* *אחק*

סליחה.. מצטערת מאוד. אוףף.. סליחה.. אין לי חשק לישון.. אין לי כוח לישון. עוד מעט.

לא צריך כוח לישון!

ממש ממש לא! צריך כוח לשבת שעות ליד המחשב....זה כן... שוב את מתחילה? תדעי לך שקיבלתי אישור ממייק לסובב אותך על המנגל עד שיצא לך המיץ... וכן...הוא יאכל אותך אחרי זה בביס אחד. אל תתחילי איתי...קוקוריקו אומרים בבוקר, לא בשעה כזו. אותך לאמא! פיפי ולישון!

תרנגולת

New member
לא רוצים אותי ערה B-(

אגב.. אין לי בעיה. תכירי את המייל החדש שלי: [email protected] . סובבי אותי על המנגל, כל עוד את תסובבי- אני מאושרת. ארוך לי הדרך למעלה לחדר, צריך לעלות במדרגות B-)

כבר באה לעזור לך לסחוב במדרגות...

אם תרוצים כאלו לא קונים אותי... תמציאי משהו יותר טוב. אוהבת אותך... 8-p

t@gel

New member
תגידי...את עוד ערה?

מה נסגר איתך חומד? מנהס לשבור לי את השיאים? לא יעזור לך.... אני סגרתי 60 שעות על המחשב, רצוף..... קדימה חומד.... לא מנגל ולא בטיח....למיטה... מחר גם יום... ליל מנוחה, ממואההההה

אמא פה....אכלת אותה...חי חי חי ...

ואל תעני לי... לכי למיטה! פיפי ולישון, עכשיו! קדימה - זוז! איך אני בתור רס``ר? הכל מאהבה...

irka

New member
לילה טוב גם לך.

לילה טוב, מאיקה , ותצליחי להחזיק מעמד מחר. נשמח לשמוע אותך אם תרצי. ביי. אוהבת אותך, אירקה.

אוהבת אותך, אירה שלי....

שמחה לשמוע ממך... מה עם יום שבת? אתן באות? אני מתגעגעת... מאיקה.

irka

New member
שוב אני

אני לא יודעת מה יהיה בשבת. אני חולה, אולי שפאת, אולי בגלל העייפות יתר. אז ניהיה בקשר, כול טוב, מאיקה.

אז תנוחי לך....

אני פה...לא בורחת לשום מקום. תרגישי טוב...מקווה שזו לא שפעת, אלא סתם עייפות...שתעבור עם המנוחה. אוהבת את שתיכן לילה טוב מאיקה.

irka

New member
תוספת

מאיקה, אני לא רוצה להפריא לך כשאת כותבת במחשב, בגלל זה לא התקשרתי. אמ תרצי תתקשרי כשיהיה לך זמן. ד``ש להורים. אירקה.

אז ככה

קודם כל.. כמה עצוב להיות כרוב.. זהו אני לא כחולה יותר.. שנית שם המשחק הוא SIMS, יופי, ראית מה גרמת לי לעשות עכשיו, פרסומת.. תמחקי את זה מיד.. האמת לא משהו.. סתם לא יכלתי להפסיק.. באמת איפה פרח.. טוב.. אני סוףסוף הצלחתי להכנס למחשב.. אז הנה גם אני כאן.. תיכף מצטרפת לצט.. אם הוא יואיל בטובו לתת לי להכנס כי יותר מוקדם הוא לא! אוהבת.. אני כאן.. (רמז) אני

t@gel

New member
לא מוחקת!!!!!!!!!

וגם לא סובלת משחקי מחשב... ואיפה פרח, למען השם? ובואי כבר לצ`אט ואהממ...כרוב? אני אוהבת סלט כרוב ירוק עם תירס, במיונז... יש סיכוי שתכיני לי? מוואהההה אגב...תקראי את ההודעה ששלחתי לך ולמאיונת קודם... אגב 2...להבא, בבעיות יש את איילי... אגב 3, יש לך אינטואיציות מדהימות...איך הבנת מהר שמשהו קרה... :-(

טוב אז ככה..

אם תרצי רק תגידי ואני אכין לך.. קראתי את ההודעה ששלחת לנו.. חשבתי שסיכמנו פעם בלי תודה.. תגידי שמת לב לזה שיש לך סטנדרטים שונים.. תגידי אייל יעריך את זה שאת מנדבת אותו.. מסכן.. :) 3, אמא שלי פעם אמרה שאני גאון.. נו, כנראה זו הסיבה.. סיבה נוספת זה שיש לי אינטיליגנציה רגשית גבוה.. סיבה שלישית זה שאני פשוט יודעת לחבר דברים ואני כנראה בלש לא רע (מזל עקרב). סיבה רביעית, זה לטלפון.. אוהבת אותך המון.. אני לגבי הצ`ט אני מנסה כבר שעות.. ללא הועיל.. אייל סובל

למעלה