אוקיי, אז ככה...

שלגיה 14

New member
אוקיי, אז ככה...

ניסיתי לסדר לנו מקום חלופי לקיים את המפגש. לצערי, האופציה השנייה שהיתה איננה אפשרית, ולכן המפגש יתקיים כמו שתוכנן, בבי"ס לשירה סקאלה ברמת אביב. מבטיחה לכם שזה מקום מאוד מאוד נחמד, והולך להיות כיף גדול. לגבי תחבורה- ההצעה שלי היא, שתקבעו ביניכם להיפגש ברכבת האוניברסיטה, או בשער הראשי של אוינברסיטת ת"א, או בקניון רמת אביב, ופשוט לקחת ביחד מונית למקום עצמו. זה לא יעלה יותר מ-20 שקלים בסה"כ - לכולם. שווה את ההשקעה והמאמץ. באמת. סמנו לי רק שקראתם ואתם מגיעים. אני אעשה כמיטב יכולתי להקדים את השעה ל-11 כדי שיהיה לנו יותר זמן ביחד. שיהיה המשך ערב מקסים

שיר m

Well-known member
../images/Emo45.gif שאלה קטנה ושאלה לטל גם

יש מצב שמהקניון זה מרחק הליכה? וטל, את באה?

שלגיה 14

New member
זה בערך במרחק של 10 דקות הליכה מהקניון..

אולי רבע שעה ... בכל מקרה, אפשרי בהחלט ללכת ברגל. זה לא נורא. ו...אני מאוד מקווה שטל מגיעה!! :)

../images/Emo45.gif אני מגיעה... אני רק מקווה שיהיה יותר

מוקדם........... אני מגיעה לתל אביב אוניברסיטה ומשם לוקחת מונית... אם מישהי רוצה שניקח מונית ביחד שתדבר איתי.......

ranch22

New member
שאלה...

כמה זמן הליכה זה מהאוניברסיטה? ולאיזה כיוון? הירקון, אוניברסיטה, הדר יוסף?

שלגיה 14

New member
בערך 10-15 דקות הליכה מהאוניברסיטה (שער ראשי)

אני חושבת שלכיוון הדר יוסף. פשוט צריך ללכת על רחוב חיים לבנון (הרחוב של האוניברסיטה) לפנות ברח' טאגור, להמשיך עד שמגיעים למעגל תנועה, ואז לפנות ימינה לרח' דניאל מוריץ. שם זה נמצא :)

ranch22

New member
וואי, סבכת אותי קצת :)

עם כל הרחובות... והתכוונתי מהתחנת רכבת של האוניברסיטה... ורגע, הולכים לכיוון הדר יוסף אז? ואז מה?

שלגיה 14

New member
סורי :)

אבל את יכולה לקחת מונית עם מאוהבת בשירים שלה (דנה..?) . גם היא מגיעה לתחנת הרכבת. תתכתבו במסרים אישיים ותתאמו . מה את אומרת? :)

שלגיה 14

New member
אם זה מהרכבת של האוניברסיטה, זה יותר רחוק

לדעתי, כדאי לך לקחת מונית כדי לא להסתובב סתם בחום הזה. אבל.. אני לא מתערבת :)

למעלה