אוקיי אז ככה..

אוקיי אז ככה..

הפרטים הרלוונטים לשאלות הם.אני בת 17 חבר שלי בן 19, אנחנו ביחד כמעט שנה.. יש לי שתי שאלות אלייכם הראשונה היא האם זה נראה לכם בסדר ונורמלי שאנחנו לא סופרים את החודשים שלנו ביחד לא עושים משהו מיוחד באותם ימים, ואפילו לרוב כמעט ולא מזכירים אותם? והשאלה השניה.. ברור שלשנה כן נעשה משהו אז רציתי לשאול אם יש לכם רעיונות מיוחדים שהם לא צימר וספא כי כבר עשינו את זה בימי ההולדת שלנו.. נ.ב. אל תתחילו לי עם משחקים "נועזים שכאלה" ;]

elena20

New member
ברור שזה נורמלי, אם זה לא חשוב לכם, אל

תספרו. בקשר לשאלה השניה, תצאו לאיזו מסעדה, תעשו לכם איזה ערב רומנטי.

זה ממש תלוי בכם. אין חובה "לספור"

ואפילו אני, הקיצ'ית הייתי בקשר בו בגלל הצד השני לא ספרתי (הוא לא חשב שזו סיבה למסיבה). באיזה כיוון את מחפשת רעיונות? מתנה? בילוי? תקציב? רכב?איזור? כמה זמן?

אממ "תשובות"

נראה לי יותר בקטע של בילוי.. תקציב.. 300 בערך רכב יש איזור הרצליה,ת"א תודה ,רומי:)

מה עם למצוא מסעדה סופר אלגנטית../images/Emo35.gif

כזו שצריך ממש להתחתך לפני שיוצאים?

אנחנו לא אוהבי מאכלים מיוחדים

ומסעדות כאלה אם בעלי אוכל מיוחד.. חשבתי על הוי.איי.פי בסינמה סיטי מה אתם אומרים? שווה? מישו היה?

אני לא הייתי

אבל שמעתי שלכל אוהבי הסרטים בקולנוע זו חוויה של ממש. אגב, גם אנחנו לא נוהגים בכל חודש בחודשו לחגוג ולקנות מתנות ולציין את זה כאילו זה היה יום חג בינלאומי. מזכירים את זה האחד לשני, נותנים נשיקה, אומרים מזל טוב.

נחמד.

כורסאות שאפשר לכוונן, אבל די קשה לשבת מחובקים. גישה חופשית לפופקורן, שתייה (כולל אלכוהול), גלידות...ולפני כן יש גם ירקות וקינוחים. חוויה נחמדה. הייתי פעמיים.

יום טוב

לא סופרים זה שטויות. העקר שאתם אוהבים להיות ביחד ומרגישים, שאתם הרבה זמן ביחד וזה טוב לכם. החשוב, שתשקיעו בקשר בהרבה מעשים טובים זה לזה מאהבה. לבלות אולי פיקניק, ים, סרט טוב והצגה טובה, ואולי גם שיט בירקון בערב.

למעלה