אוקיי,, אז יש לי,,,

אוקיי,, אז יש לי,,,

בקבוק,,, של יין,, פשוט כזה,, ראיתי היום בחנות פרחים,,כמה צמחים גבוהים מיובשים,, שנורא בא לי עליהם,, אבל לצורך העניין צריך,, ואזה,,, חחחח, עאלק,, בקיצור בנות יקרות,, שלפו נא רעיונות,, איך וממה,, מקשטים בקבוק, זכוכית שקופה,,, אגב,, מפית אפשר להדביק,,?

av_i_va

New member
בקבוק יין פושט...

כזה שבמקרה הטוב שווה חצי שקל דמי פיקדון - הוא כלי נהדר להתנסות עליו עם הדבקת מפיות.

fortune

New member
שולינקה,

אפשר התזת חול - צריבה בזכוכיתאפשר מפיות כפי שהוזכר אפשר לצבוע בצבעי זכוכית אפשר לשבור הפיה שבר א-סימטרי ולצפות בבדיל אפשר גם לבנות בתוכו אניה שלימה.... בפינצטה... סתאאם. אמרי במה את יודעת לעבוד. אני.

אורלי99

New member
אפשר לצפות את הבקבוק בחרוזים

יוצא מקסים. תשחילי חרוזי וונציה (קטנים) לחוט ותלפפי את החוט מסביב לבקבוק.

Noga222

New member
צבעי זכוכית

שולינקה אני התחלתי עכשיו להתנסות בצבעי זכוכית ונהנית מכל רגע למרות כמה משברים בדרך. קניתי תוחם וצבע כחול וירוק, ובהתאם להמלצת הפורום צבע על בסיס מדלל. כיף אמיתי ויוצאים דברים מיוחדים. שווה להתנסות. יש לי גם ספר ויש שם דברים יפים. הכל מאוד צבעוני ומלא חיים. שווה גם קצת לחפש באינטרנט. יש דוגמאות לא רעות לעבודות של אחרים.

Noga222

New member
ספר

שרקתי לך ולכן כמה דפים מהספר כדי לתת רעיונות לזכוכית...

Noga222

New member
אחרון חביב- והודעה לעידית

דרך אגב, לעידית: את הספר כמו עוד כמה אחרים קניתי אצלכם במחירים מגוחכים ($4-7$)....

idithgal

New member
../images/Emo8.gif כן נוגה...

הספר אכן מדהים, ומזמן לא הוצאתי "רק" 4,7,10,50 וכו´..$ במייקלס או ב- ACM. אני רק צריכה "תרוץ"....טוב, אבל מכיוון שאנחנו יודעים שתכף (ממש כבר) נגיע חזרה ל180 .....מה זה עוד ספר...

Noga222

New member
180???

אני סוגרת את המשכנתא עוד לפני.. חותמת על 100!!!! הכוונה שלי היא לא ב MICHAELS. אלא ב- OUTLET על כביש 7. לא זוכרת איך קוראים למקום. תשאלי את ידידנו.. יש שם חנות ספרים מדהימה!!! קניתי איזה 7 ספרים על יצירה (כי לא יכולתי לסחוב הכל..) ושום דבר לא יותר מכמה דולרים. במקום לחזור עם מזוודה מלאה בגדים חזרתי מלאה בספרים וחומרים!!!

למעלה