אוקיי, אז הנה זה בא!

PopPy

New member
אוקיי, אז הנה זה בא!

לא החלטתי איך להגדיר את זה - פאניפיק, קונספירציה, או שניהם ביחד, תיעצו לי! אה כן, מי שלא קרא את גביע האש שלא יעז אפילו להתקרב לשם! אבל בעצם... מכורים קשה שלא קראו את גביע האש? ;) מה אפשר להוסיף? אה כן - אל תירדמו באמצע! אני צריכה ביקורת! :) |S| פופי |S|

PopPy

New member
תודה תודה, אבל לא ענית

לי על השאלה - קונספירציה או פנאפיק?!?! *דופקת את הראש על המסך - אני רוצה להחליט לאיזה תיקייה לשלוח את זה!* |S| פופי |S|

Nagini Potter

New member
אני חושבת שזו קונספירציה......

אבל אי אפשר לסמוך עליי, כי אני בקושי יודעת מה זה קונספירציה ובכלל לא יודעת מה זה פאנפיק..... שוב סליחה על הבורות המבישה...... אם מישהו יכול להגדיר את שניהם יהיה יותר קל להחליט לאיזו הגדרה מתאים הסיפור שלך...... Nagini Potter

PopPy

New member
זה די פשוט-

אני עד עכשיו לא ידעתי שלפאנפיק קוראים פנאפיק, גיליתי את זה לפני 10 דקות בזכות הפורום הזה :) פאנפיק זה סיפור שנכתב בעקבות ספר או סרט שקראת והוא קשור לעלילה ומבוסס עליו, אבל נכתב על-ידייך. בקשר לקונספירציה - שכחתי את המילה העיברית של זה (מייג`ן, HELP! :) אבל כעיקרון זה לקחת משהו ולהפוך אותו בהגזמה לחשיפה שכזו... יצא צולע אבל מקווה שהבנת... |S| פופי |S|

קונספירציה בעברית-קנוניה!

חשיפה של דבר גדול שהתגלה כשקרי... וזה לא! ציטוט מהמילון ~!@#$%^&*)(-מישהו משהו-()*&^%$#@!~ מה דעתכם על החתימה החדשה שלי?

so insecure

New member
אני מורגזת!!!

לפני שעה בערך כתבתי תגובה.. אמרתי שזה קונספירציה.. ושזה מגניב.. אבל זה לא שלח את התגובה!!! ראי זאת כקונספיציה... -ענבל-

PopPy

New member
לא נורא...

ותודה, בכל מקרה עכשיו מצב הניקוד הוא 1-3 לטובת הקונספירציה :) נדמה לי שאני יודעת כבר איפה לשבץ את זה! :) |S| פופירלה |S| שמתנתקת עכשיו. וזה סופי.

turki

New member
בהחלט מסווג כפאנפיק...

יש יותר מידיי חורים בעלילה כדי שהיא תהווה קונספירציה טובה.

S.tal

New member
יפה!

הפאנפיק יפה! ואני גם אוהבת את הרעיון שהעלית... כי אני עדיין בשוק מהמוות של סדריק... עברתי טראומה קשה ביותר..., אבל בכל מקרה נחמד לחשוב שזה באמת מה שקרה לו... תמשיכי לכתוב! טל

PopPy

New member
תודה, אבל הקרדיט לרעיון

הוא לא לגמרי שלי, יש לי חברה (מקוונת) שמאוהבת בסדריק והיא טענה שסדריק לא מת באמת אלא רק העמיד פנים (ובדרך נראה מאוד חתיך ומתוק וכוסון וכל הבלה בלה בלה...), אז פיתחתי את זה. (בשביל זה גם הקדשתי את זה לה ולבעלה:) תודה על הפידבק, כמו שייעצתי מקודם ל``לונהטיק`` (אני מה זה מצטערת אבל יש המון אנשים ויקח לי קצת זמן לזכור את השמות של כולם!) הרעיונות מגיעים אחרי שאומרים לך שאהבו משהו כתבת, זה מה שקורה אצלי בכל אופן, כך שבגללך עוד לילה של שינה הלך! ;-) אל תיהיי בשוק, זה היה ברור שרולינג צריכה להרוג <מישהו>... זה מזכיר לי שאני חייבת לפרסם את הקונספירציה-מאמר שלי על ג`ואן שחושף את האמת על הקוסמת הכושלת, מייד שולחת! :) ככה תביני שאין צורך להיות באבל :) |S| פופי |S| (ששוב *דופקת את הראש במקלדת* כי הוא מתפוצץ ברעיונות והידיים כבר עייפות ואין לי כוח להקליד :)

PopPy

New member
תודה לכולכם,

אבל עדיין יש לי בעיה - באיזה ``מגירה`` לשים את הסיפור?!?! כל אחד אומר משהו אחר :) אבל הפתרון מתחיל להסתמן - (אל תתיחסו ישבתי אתמול עד מאוד מאוחר וכתבתי וכתבתי וכתבתי.. :) ) - אולי אני יעשה לו העתק הדבק, ואשבץ אותו בשתי המגירות! :) תודה על הביקורת, אבל נעלם לי עוד שיר שכתבתי ואין לי מושג לאיפה, פנתר, מחקת?! |S| פופי |S|

עוד אחת

New member
יש לי בעיה במחשב...

את מוכנה בבקשה לכתוב הכל כאן רק בשבילי? את יכולה לסמן את כל מה שכתבת, ללחוץ על העתק, לבוא לכאן וללחוץ על הדבק. פליייייייייייייייייז!!!!!!!!!!!!!!!

PopPy

New member
אין בעיה, הנה זה:

מוקדש ליעל (יעלוש) דיגורי ולבעלה! סדריק דיגורי – המיתוס שקם לתחייה כידוע לכולנו - הקוסמת הכושלת ג`ואן רולינג כתבה בסדרת ספריה ``הארי פוטר`` כי סדריק דיגורי, תלמיד בית הפלפאף ונציגה המקורי של הוגוורטס בטורניר הקוסמים המשולש, נרצח על-ידי הלורד וולדמורט. אך מה שידוע לבודדים מאיתנו, הוא שזוהי עובדה שיקרית לחלוטין… הזכייה בטורניר הקוסמים המשולש נראתה קרובה במיוחד לסדריק דיגורי, אך כשהארי פוטר נפצע לאחר שעזר לו כל כך במהלך המשימה, סדריק בחר לחלוק איתו את התהילה, מה שגרם לעולם הקוסמים כולו לחשוב שסדריק דיגורי נרצח על ידי הלורד וולדמורט. ``איפה אנחנו?`` שאל הארי בקול רוטט. סדריק חשב שאכן, מוזר שגביע הטורניר שימש כמפתח מעבר, וכשם לב שהארי הפצוע התקשה לקום על רגליו, עזר לו להתרומם. נראה כי זה היה מעבר בלתי מתוכנן – אחרי הכל, הסביבה אליה הגיעו הוא והארי נראתה כרחוקה מאוד מסביבת הוגוורטס. ``מישהו סיפר לך שהגביע הוא מפתח-מעבר?`` הוא שאל. הארי נראה המום אף יותר ממנו וסדריק הציע להוציא את שרביטיהם. לפתע סדריק בעל החושים המחודדים שם לב מה קורה- האות האפל ריצד בשמיים והאיר באור עמום את האזור עליו הם עמדו. סדריק החל להזהיר את הארי שכדאי שמיד יחזרו להוגוורטס בעזרת הגביע, אך לא הספיק. הארי הבחין באדם שמתקרב, ודברי של סדריק שהחל להזהיר את הארי אך דבריו נבלעו בקול מרושע: ``הרוג את המיותר`` אמר הקול, וסדריק, שאומנם היה תמים וטוב-לב, אך פיקח דיו, הבין במה מדובר, וציפה לבאות, כבר נשכב על הרצפה, מעמיד פנים כאילו הוא לא בין החיים. ``אבדה קדברה`` נשמע קול מצמרר. סדריק המשיך להעמיד פני מת בחשש רב – מה עלה בגורלו של הארי? הוא צעיר יותר ממנו, וסדריק הרגיש מחויבות אליו, וסדריק לא התכוון לעזוב את הארי לבדו, ועוד פצוע וחסר אונים. לעומת זאת, הוא תהה, אם אקום על רגלי סביר להניח שהלורד וולדמורט ינסה שוב לקלל אותי, ועלול אף להצליח. סדריק החליט ``למות`` בעיניים פקוחות, וניסה לשוות להם מבט מזוגג. לאחר שהקשיב וצפה בעלייתו של וולדמורט, וכשעזר להארי להינצל, מבלי שלעולם סיפר לו על כך בכך שכישף את המצבה מאחוריה הסתתר הארי כך שתגדל באופן משמעותי ותסתיר אותו טוב יותר, ובכך נתן להארי זמן להתכונן למתקפתו של וולדמורט, החליט להמשיך ולהעמיד פני מת – כשצלו עלה מתוך שרביטו של וולדמורט זה לא היה צל של מוות – זה היה צלו של כישוף שנכשל, וסדריק שלט במה שנאמר על ידי צלו, וביקש מהארי שיקח את ``גופתו`` בחזרה להוגוורטס. סדריק לא תיכנן לעזוב כך את הארי הפצוע, ולכן החליט לעזור לו בלי להיחשף, ברגע שהארי הרים אותו סדריק תמך בהארי עד כמה שיכל, והארי שהיה נרגש ומבולבל ולא שם לב לכך, פחד להרפות ממנו כשחזרו להוגוורטס, עד שסדריק הרגיע אותו ולחש באוזנו שהוא ניצל. כדי לא לעורר פאניקה כשהגיע להוגוורטס משום שהשמועה על ``מותו`` עברה תוך דקות, המשיך סדריק בהצגת המת עד שהגיע באלונקה אל משרדה של הפרופסור ספראוט, שהחלה למרר בבכי. ``פרופסור ספראוט`` הוא קרא. ``סדריק! אני לא מאמינה!`` היא אמרה תוך שהיא מוחה את דמעותיה. ``אתה חי! אבל איך?`` היא שאלה בתמיהה. סדריק סיפר על מאורעות הערב לפרופסור ספראוט שעזרה לו לבשר את הבשורה המשמחת להוריו בלי שיבהלו. ``הבן שלי! מה קרה לבן שלי?`` קראה הגברת דיגורי בהיסטריה. ``הירגעי גברת דיגורי, ואסביר לך הכל.`` אמרה פרופסור ספראוט. ``אין לך מה להסביר, פרופסור, רק הגידי לי- קודם כל, סדריק שלי חי?`` שאל אביו בבכי. ``כן איימוס, סדריק ניצל.`` היא אמרה. וסדריק, ששמע מהחדר הסמוך שהפרופסור ספראוט הרגיעה את אמו הופיעה בדלת. ``סדריק! בני!`` קראה אמו. ``בן! אתה חי!`` אמר אביו בשמחה. סדריק סיפר להוריו את סיפורו, והוריו נותרו המומים. ``אבל סד, מה שאתה אומר לי זהו דבר רציני מאוד – אתה אומר לי שאתה-יודע-מי חזר!`` ``כן אבא, ודי לכנות את וולדמורט בכינויים – אין מה לפחד באמירת שמו המתועב.`` לאחר שהתגברו על ההלם הראשוני, סדריק והוריו בישרו לפרופסור דמבלדור ולפרופסור מקגונגל על הבשורה המשמחת ואלו המליצו לא לבשר לתלמידים על דבר היותו של סדריק חי כדי לא לעורר פאניקה. סדריק שבמילא היה תלמיד מצטיין ולא הזדקק לשנה השביעית בהוגוורטס משום שבשנה זו לקח קורס מורחב וממזמן ראה בלימודיו העתידיים בשנה השביעית בזבוז זמן לא המשיך את לימודיו בהוגוורטס בשנה שלאחר מכן ופנה לעבודה כהילאי במשרד הקסמים. הוא החל להתלמד אצל עין הזעם (שהשתקם מהר יחסית לאדם ששהה שנה כמעט ללא הכרה), וחזר לתפקד בשירותו של דמבלדור. סדריק שינה את שמו לשם בדוי כדי שלא יזוהה בציבור, ומשמש כעוזרו של מודי, ובקרוב כשיסיים את לימודי תורת האופל והתגוננות ממנה, יהפוך להילאי מוסמך, ומעברו אפשר להניח שגם מצטיין.

למעלה