אוקיינוס

אשה 9

New member
../images/Emo6.gif

מאחר ואין לך אפילו אומץ לכתוב כאן עם כרטיס רשום, השאלה שלך נראת לי קצת יומרנית

תעצרי אבל מיד

מה זה?ככה יפה להיתנהג ?ממש לא יפה,מנסה ליגנוב לי את אהובתי מתחת לאף,נו נו נו,אני כועסת

זה נראה כמו שאלה בפסיכומטרי...

אי אפשר להתחיל עם אוקינוס כי היא של אישה 9 אבל בעצם, יש ביניהן פערים שלא ניתנים לגישור ו"אני" מעוניינת בכל זאת להכיר אותה אבל "אני" אמרה לה שתיזהר ממנה. "יפה שלי8" מנסה להתחיל מהלך אבל "אני" דווקא מעוניינת לצפות בטלויזיה, שאלה אותה איזה ערוץ עכשיו . אוקיינוס אומרת לה שכדאי לה לצפות בערוץ החיים הטובים ושבעצם היא מתה, חולה ועוד משהו באישה 9 שטבעה באוקיינוס או משהו כזה.. סעעעממקקק!!!
אלפא. כן. ה

פאמקי

New member
אלפא, מה הייתי עושה אם לא היית כאן?../images/Emo13.gif

רק את יודעת לפשט את הדברים כך שיהיו כל כך פשוטים להבנה...

../images/Emo11.gif

יאללה בלאגן!
רק אל תמחקי את השירשור. אני יודעת שיש לך דחף כזה...בלתי נשלט. נסי לתעל אותו לכיוונים אחרים. את יודעת למה אני מתכוונת..כן?

פאמקי

New member
הדחף שלי הוא להשאיר שרשורים בפורום

(כמה שיותר!) אך הדחף היותר גדול שלי, הוא לא לגרום לגולשות לברוח
. אז כל עוד השרשור הוא בגדר הסביר, והוא לא הולך ומתדרדר, אני משאירה. אך אשמח לשמוע לאן את מציעה לי לתעל את הדחפים שלי? (כאן או במסר- כרצונך), כי לא ממש הצלחתי לקרוא אותך...

איי איי איי...../images/Emo8.gif

אחח...כל הכבוד...איזו מלכודת! את יודעת היטב שאם אכתוב את הדברים האלה כאן, אז בטוח תמחקי אותם ובזה תספקי את הדחפים והיצרים הכי אפלים שלך... לא נותנת לך את התענוג. עוד לא....
ליל מנוחה, אלפא ה

פאמקי

New member
מכשפה שכמותך!

נראה שרק אחת מאיתנו נשארה מסופקת, וזו לא אני!
לילה נפלא (עם התפוצצות שיקויים!
).

אשה 9

New member
כשאת מבקשת

מהמכשפה להציעה לך דרכים לתיעול דחפים אני מתחילה לדאוג

פאמקי

New member
אשהנת', במקרה הזה

ביקשתי הבהרה למשהו שנשמע שאני יודעת עליו. ולא היה לי מושג למה הכוונה. אך אני תמיד פתוחה לקבל עצות לתיעול דחפים, גם ממכשפות שנונות, כי זכות הבחירה עדיין נשארת... (או שלא
??, עם מכשפות אי אפשר לדעת).

שלום יפה שלי

שלומי טוב,ואני לא בזוגיות ,יש בני לבן האקסית שלי פערים שלא כל כך ניתן לגשר עליהם ככה לפחות היא חושבת ,אז עם כל הכאב אני מבינה שזה מה יש ומנסה להיתגבר.

אשה 9

New member
פערים

הפערים בין אוקינוס 1 וביני כהגדרתם כן הם, דיהינו בינה לביני. על כן יתקבלו בברכה מילות עידוד אמפטיה והומור בריא, אותם כן נשמח לחלוק איתכן כאן. ותודה על כל האנרגיות החיוביות.

למעלה