אי אפשר להתחיל עם אוקינוס כי היא של אישה 9 אבל בעצם, יש ביניהן פערים שלא ניתנים לגישור ו"אני" מעוניינת בכל זאת להכיר אותה אבל "אני" אמרה לה שתיזהר ממנה. "יפה שלי8" מנסה להתחיל מהלך אבל "אני" דווקא מעוניינת לצפות בטלויזיה, שאלה אותה איזה ערוץ עכשיו . אוקיינוס אומרת לה שכדאי לה לצפות בערוץ החיים הטובים ושבעצם היא מתה, חולה ועוד משהו באישה 9 שטבעה באוקיינוס או משהו כזה.. סעעעממקקק!!!
(כמה שיותר!) אך הדחף היותר גדול שלי, הוא לא לגרום לגולשות לברוח
. אז כל עוד השרשור הוא בגדר הסביר, והוא לא הולך ומתדרדר, אני משאירה. אך אשמח לשמוע לאן את מציעה לי לתעל את הדחפים שלי? (כאן או במסר- כרצונך), כי לא ממש הצלחתי לקרוא אותך...
אחח...כל הכבוד...איזו מלכודת! את יודעת היטב שאם אכתוב את הדברים האלה כאן, אז בטוח תמחקי אותם ובזה תספקי את הדחפים והיצרים הכי אפלים שלך... לא נותנת לך את התענוג. עוד לא....
ביקשתי הבהרה למשהו שנשמע שאני יודעת עליו. ולא היה לי מושג למה הכוונה. אך אני תמיד פתוחה לקבל עצות לתיעול דחפים, גם ממכשפות שנונות, כי זכות הבחירה עדיין נשארת... (או שלא
הפערים בין אוקינוס 1 וביני כהגדרתם כן הם, דיהינו בינה לביני. על כן יתקבלו בברכה מילות עידוד אמפטיה והומור בריא, אותם כן נשמח לחלוק איתכן כאן. ותודה על כל האנרגיות החיוביות.