אוקיייי הוא הגיע!

Princess Petel

New member
אוקיייי הוא הגיע!

אז סוף סוף המלך שלי הגיעעעעע!!!! ואני לא ממש טובה בדברים האלה :\ אז כמה דברים... איך עושים פה סטופ!?! כאילו התקנתי את האייטונז וזה איכשהו העביר שני שירים... שאני רוצה גם לדעת עם אפשר למחוק אותם ישר מהאייפוד.. אפשר?! או רק דרך המחשב? אז אני יודעת שאלה שאלות ממש מפגרות.. אבלל.. האמממ לסגור הצלחתי אותו!! אז תתעלמו מהעילגות הזמנית שלי =) תודה תודה תודה מצורפות תמונות להנאתכם! ו... יש רעיונות לשימות?!

Princess Petel

New member
תיקון טעות!

נראה לי שהצלחתי לעשות סטופ!!! כאילו לחצתי פעמיים על המקש שמעביר שירים קדימה... ככה אמורים לעשות? (יו אתם בטח חושבים שאני כאילו סתומה בלחץ :\ קיבלתי היום 90 בפסיכולוגיה.. זה אומר שאני לא, נכון?) אז אם כן, סבבה.. ובכל מקרה.. אפשר למחוק שירים מתוך האייפוד עצמו? אם כן אז איך, ואם לא אז איך מוחקים?? תודה תודה תודה

Princess Petel

New member
תיקון טעות!

נראה לי שהצלחתי לעשות סטופ!!! כאילו לחצתי פעמיים על המקש שמעביר שירים קדימה... ככה אמורים לעשות? (יו אתם בטח חושבים שאני כאילו סתומה בלחץ :\ קיבלתי היום 90 בפסיכולוגיה.. זה אומר שאני לא, נכון?) אז אם כן, סבבה.. ובכל מקרה.. אפשר למחוק שירים מתוך האייפוד עצמו? אם כן אז איך, ואם לא אז איך מוחקים?? תודה תודה תודה

אוקיי כמה דברים

דבר ראשון-לא שזה משנה אבל הiPod שלך הוא 20 או 40 ג'יגה? אני מניח ש20 אבל שווה לשאול... לגבי הסטופ-המקש התחתון (כאילו שעה 6) זה הסטופ, הצדדיים (כמו 3 ו9) זה העברת שירים קדימה אחורה, הכפתור העליון (שעה 12) זה הmenu שהוא מעביר אותך אחורה, לתפריט/שיר/מה שהיית בו מקודם, והכפתור האמצעי זה כפתור בחירה שמות....אממממ תלוי באופי שלו
למיניפוד שלי קראתי סבסטיאן (או בקיצור סבס) שזה שם של צב בכלל אבל לא נורא אם יש לך עוד שאלות את מוזמנת לשאול (ולמקרה שקנית את האייפוד שלך בארץ (או שאת טובה באנגלית) אז תעייני במדריך למשתמש שמגיע עם האייפוד שלך כי זה יענה לך על כמה שאלות *ודרך אגב-משו לא קשור* את אוהבת את אביב גפן? (לפי החתימה שלך שלקוחה מ"השיר שלנו"
)

Princess Petel

New member
האמממ אז ככה!

היי לך! האייפוד שלי 20 ג'יגה והוא מארה"ב בעיקרון.. אני שונאת חוברות הדרכה אז בכלל לא פתחתי אותה דוגרי :\ אבל שווה לנסות! גם אני חשבתי שהמקש התחתון (6) זה סטופ, אבל זה עשה לי רק פאוס!! ורציתי שזה יפסיק את השיר לגמרי.. ואז בטעות לחצתי פעמיים "3" וזה הפסיק =) אז הינחתי שזה הסטופ.. את כל שאר המקשים הבנתי.. אבל אתה מסביר מצחיק אז תודה =) בדיוק הציעו לי לקרוא לו סבסטיאן! אבל לידיד שלי קוראים ככה באייסיקיו אז לא רציתי :\ ולאופי של האייפוד שלי.. האממ הוא צריך שם של גבר גבר =) ובקשר לאביב גפן.. לא חולה בדם, אבל אין מה להגיד.. יוצר גדול =) וגם בגלל שהייתי קטנה אז אחותי הייתה חולה עליו, בכיתה א' כל הזמן שרתי אנחנו דור מזוין ואילנה.. :\ אז זאת מעין טראומת ילדות שנשארה איתי... יש לך מושג איך מוחקים ידנית שירים דרך המכשיר עצמו שהוא לא מחובר למחשב? ואם זה אפשרי בכלל..? ואיך?! תודה תודה תודה

האמממ אז ככה!

לא הבנתי למה את מתכוונת ב"לעצור את השיר לגמרי", אם התכוונת לכבות את האייפוד אז זה 6 ארוך (כמה שניות קצרות
), *שמח שאני מסביר מצחיק, העיקר שהבנת
שם של גבר-גבר...טוביאס, גרגורי(
), יחזקאל לשיר בכיתה א' את "עכשיו מעונן" (לא קוראים לשיר אנחנו דור מזוין, קוראים לו עכשיו מעונן) זה באמת טרואמה לא קטנה
, אבל אם כבר שריטות אז נקווה שזה שרט אותך במקומות הנכונים... ולגבי המחיקה-אין אפשרות למחוק ישירות מהאייפוד, אז צריכה למחוק מהiTunes ואז כשתחברי את האייפוד (בהנחה שהiTunes של סינכרון אוטומטי) אז השירים שמקחת ימחקו גם מהiPod ואם הגדרת את האייטונז על ידני אז את פשוט מוציאה ומכניסה לאייפוד מה שאת רוצה (דרך התוכנה) ואני מאוד מקווה שכשרק קיבלת אותו הטענת אותו 4-5 שעות עד לטעינה מלאה, כי זה מאוד חשוב לסוללה שלו

Princess Petel

New member
לא ממש הבנתי :\

ואני יודעת שקוראים לשיר עכשיו מעונן! פשוט השורה היחידה שתמיד שרתי הייתה על הדור המזויין.. חחח וכן נראה לי שאני ילדה שרוטה חיובית =) לא ממש הבנתי מה הולך באייטונז בכלל, זה העביר לי לשם כל מיני שירים בצורה אוטומטית! אז אני פשוט יחכה עוד יומיים שידיד שלי יבוא אליי והוא כבר מבין בדברים האלה =) אז תודה בכל מקרה! בקשר לסטופ... התכוונתי רק לעצור את השיר, שהוא לא יהיה על פאוס, אלא שפשוט יעצור! לא לסגירת האייפוד.. וגיליתי שזה דאבל קליק על שלוש =) הופה טובי זה שם טובבבב! אני יחשוב על זה.. =) האממ מזתומרת להגדיר אותו ידני? :\ וכן אבא הטעין אותו כל הבוקר =) אז הכל טוף תודה תודה תודה

היי נסיכה

להגדרות ידניות של האיפוד את מחברת למחשב ופותחת איטונז וברגע שהאיפוד מופיע הוא מתחיל להסתכנרן אוטומטית ז"א שכל השירים שבאיטונז יועברו לאיפוד זה יהיה עותק מדוייק של האיטונז כדי להגדיר ידנית למטה יופיע איקון של איפוד שם ליד הפתית שלג שתלחצי יופיע החלון הגדרות ושם תגדירי את צורת הסינכרון לידנית ברגע שאת קבעת את זה האיפוד יהיה נגיש מהאיטונז ישירות תוכלי להעתיק לתוכו ולמחוק ידנית הכל אבל לא להעתיק ממנו בהצלחה

למעלה