אוקייייייייייי

אוקייייייייייי

שמתי לב לזה שלא כולם רוצים שאני יכתוב פה בפורום אז בהחלטה של רגע החלטתי לא לכתוב יותר בפורום אלא אם יהיה לי בו צורך אמיתי וכנה. אני רק מקווה שלא יקטלו אותי גם על הודעה זו. אז שיהיה לכם המשך יום נעים. ממני ירושלמי2007 (יחזקאל)

barr1969

New member
למה אף פעם לא הולכים על דרך האמצע?

בלי הודעות פרישה, בלי הודעות סתמיות <עכשיו אני אספר להדו שאתה גנבת לה את האופניים>, בלי שרשורים נטולי סיבה <בלי שם>, פשוט להיות ככל גולש פורומים, ולהגיב על מה שיש דיעה להגיד אותה. מספיק כבר לפרוש מפה, כדי להעניש אותנו. מי שכותב פה ונהנה, שימשיך לכתוב וידאג שגם אחרים ימצאו עניין בהודעה שלו.

להגיע לדרך האמצע

ט כל אדם שדעותיו כולן דעות בינונייות ממוצעות, נקרא חכם; [ה] ומי שהוא מדקדק על עצמו ביותר ויתרחק מדעה בינונית מעט לצד זה או לצד זה, נקרא חסיד. י כיצד: מי שיתרחק מגובה הלב עד הקצה האחרון, ויהיה שפל רוח ביותר--נקרא חסיד; וזו היא מידת חסידות. ואם נתרחק עד האמצע בלבד, ויהיה עניו--נקרא חכם; וזו היא מידת חכמה. ועל דרך זו, שאר כל הדעות. וחסידים הראשונים היו מטין דעות שלהן מדרך האמצעית כנגד שתי הקצוות: יש דעה שמטין אותה כנגד הקצה האחרון, ויש דעה שמטין אותה כנגד הקצה הראשון; וזה הוא לפנים משורת הדין. יא ומצווין אנו ללכת בדרכים אלו הבינוניים, והם הדרכים הטובים והישרים, שנאמר "והלכת, בדרכיו" (דברים כח,ט). [ו] כך לימדו בפירוש מצוה זו: מה הוא נקרא חנון, אף אתה היה חנון; מה הוא נקרא רחום, אף אתה היה רחום; מה הוא נקרא קדוש, אף אתה היה קדוש. ועל דרך זו קראו הנביאים לאל בכל אותן הכינויין, ארך אפיים ורב חסד צדיק וישר תמים גיבור וחזק וכיוצא בהן--להודיע שאלו דרכים טובים וישרים הם, וחייב אדם להנהיג עצמו בהן ולהידמות כפי כוחו. יב [ז] וכיצד ירגיל אדם עצמו בדעות אלו עד שייקבעו בו--יעשה וישנה וישלש במעשים שעושה על פי הדעות האמצעייות, ויחזור בהן תמיד, עד שיהיו מעשיהן קלים עליו ולא יהיה בהם טורח, וייקבעו הדעות בנפשו.

חיים 1990

New member
הנה ההודעה

בלי הודעות פרישה, בלי הודעות סתמיות "עכשיו אני אספר להדו שאתה גנבת לה את האופניים", בלי שרשורים נטולי סיבה "בלי שם", פשוט להיות ככל גולש פורומים, ולהגיב על מה שיש דיעה להגיד אותה. מספיק כבר לפרוש מפה, כדי להעניש אותנו. מי שכותב פה ונהנה, שימשיך לכתוב וידאג שגם אחרים ימצאו עניין בהודעה שלו. הצלחת לקרוא? איזה מכשיר יש לך?

כמה דברים

1) את ההודעה הראשונה הצלחתי לקרוא. אבל את ההודעה השנייה לא הצלחתי לקרוא. 2) יש לי נוקיה ענתיקה זה עם הצדדים הכתומים. אם יש`ך מכשיר להביא לי אני אשמח לקבלו. אתה תיהיה בפסטיבל מחר?

חיים 1990

New member
אז צדקתי

אין לי מכשיר להביא לך, אם אני יראה מישהו שיש לו אני אזכור אותך.. איזה פסטיבל יש מחר? איפה הוא ?

לידול

New member
תכתוב בכיף

אל תשים על מה שחלק קטן מאוד מהאנשים אומרים. אין בן אדם שלא מתעצבנים עליו אנשים לפעמים, צריך לשים פס

דסדס

New member
שלום

דבר ראשון רציתי להבהיר, הכוונה של ההודעה שלי לא הייתה לפגוע אלא להעלות בעיה קיימת. וכן הייתי עצבנית באותו יום שכתבתי את ההודעה, ולכן היא נכתבה אולי בחוסר טאקט מצידי, ועל זה אני מתנצלת. תקרא שוב את ההודעה שכתבתי, לא אמרתי לך להפסיק לכתוב, לא אמרתי לאף אחד איי פעם להפסיק לכתוב (חוץ מארשש), מה שכתבתי הוא, שתשים לב מה ואיך אתה כותב. אני באמת חושבת שאם ההודעות שלך יהיו יותר ממוקדות, בנושאים יותר רלוונטים וכשיש לך באמת מה לכתוב יהיה מעניין לקרוא אותן וזה יוסיף לערך הפורום. מה שאמרתי שמפריע (ולא רק לי) זה ההצפה של אין סוף הודעות. לגבי ההצפה של אין סוף הודעות, אומנם ההודעה שלי הופנתה אליך, אבל אני רוצה לחזור ולהדגיש, יש היום עוד לא מעט ניקים שצריכים קצת לרסן את עצמם. ושוב אני אגיד- לדעתי האישית!! מקווה שתשכיל להבין מה הייתה הכוונה שמאחורי הדברים שלי, התנצלותי הכנה על הפגיעה, הדס.

למעלה