אוקטן 98

רומן ט

New member
כן, זה בדיוק מה שאני אומר.

דיברתי עם חבר שגם לו יש את ה-1000RR החדש, וגם לו לא אמרו שום דבר לגבי תידלוק ב-98. והוא קיבל את האופנוע שלו עוד לפני שלקחת את הלבנבן למבחן, אז זה כנראה לא משהו שהשתנה מאז. אולי סתם רצו שתבזבז הרבה על הדלק.

megahertz

New member
../images/Emo45.gifאתה בסדר אתה, מתוך ספר הטיפולים של "מאיר"

: "דלק - ... לדגם CBR1000RR נדרש דלק נטול עופרת באוקטן 98-99". את הספר קיבלתי ביחד עם האופנוע שלי, לפני כחודש.

JackR1

New member
התעניינתי, בדקתי נתונים

יחס דחיסה 12.3:1, וללא חיישן נקישות - מאוד סביר שאין שום צורך ב-98. מעניין, מה יהיה כתוב בספר הרכב (לא ספר משתמש).

רומן ט

New member
רשמתי בדיוק מה כתוב בספר הרכב.

ואני אישית לא קיבלתי שום ספר בעברית עם ה-1000RR החדש..

C O L T

New member
אז זהו, ליבואן הונדה יש תיאוריה וניסיון כנראה

משהו בגלל איכות גבולית של 95 אצלנו, אז עדיף להתכסת"ח ולשים 98. לדעתי ה-98 נמק שנים במיכלי תחנות הדלק מחוסר דרישה הוא לא בדיוק אלטרנטיבה מושלמת ל-95 שאיכותו כלל לא ירודה, יש תקנים מתאימים והדלק עומד בהם.

GiladZX6R

New member
בסיני השתמשתי באוקטן הנמוך ביותר שם

(80 או 85 נדמה לי) יחד עם הטנדרים של הבדאוים בלי שום בעיה. 80 אג' לליטר... אויה.

מיצו

New member
גם אני הייתי באותה נסיעה ומילאתי פול לגמרי

באילת, עם עוד 2 ג'ריקנים ועוד קצת אצל מוטי (השם ייקום את הנזק שנגרם ברגעים אלה ממש לפי הטבעת שלו!). כשאתם מילאתם את הדלק המקומי גם אני שמתי, אבל שפכתי פנימה את כל מה שנשאר מהג'ריקנים, כך שעוד הייתי מהול. בפעם אחרת מילאתי בכוונה טנק אחד מלא לגמרי ב- 95 ואני אומר שהורגש שינוי משמעותי בכוח. מאז לא ניסיתי שוב, לא באותו אופנוע. ממה שג'ק תענוג לקרוא כותב, אני מבין למה.

iec

New member
נראה כאילו אתה בדרך לפיגוע... ../images/Emo67.gif

למעלה