אוקטובר - Evil Inside

Ak477

New member
יפתי - 100 תגובות. אוקטובר - 0

בטח ניסיתם, בטח.

נו באמת

יפתי - תגובות של קטילה (חוץ מאדיר) שעברו לדיונים לא קשורים (קניית דיסקים והמצעד). זה התגובות שהיית מעדיף גם כאן? לא עדיף 5 תגובות ענייניות?

CG ערפדי

New member
יש בראפר הזה משהו

אבל הוא לא מתקדם איתו שמעתי את השירים הראשונים שלו שלא אהבתי אותם וגם היום אני שומע אותו והוא לא מגרה לי את האוזן כנראה זה הקול החלול שלו..

da^Lord

New member
הפזמונים לא משהו

יש בהם גם זיופים. והם גם מבולגנים מידי לטעמי. הפלואו טוב לרוב אבל הוא לא מספיק כאריזמטי.

נייס

הביט הזכיר לי קצת את "דלת פרוצה". הבתים בעברית מצוינים כל השאר מסביב פשוט נשמע לא מחובר.

Psycho BuZZ

New member
הליריקס

מילים לחן נגינה והפקה: אוויל הכפר שירה: מירב. i'll never touch you again as i run away from this evil inside and i i'll never touch you again as i run away from this evil inside i'll never touch you again as i run away from this evil inside זמן שהייתי לבד קורס כמו מגדל קלפים לתוך עולם מגומד ולא אכפת לי כמעט אם את שוב פנויה לשקר כי סיפרו לי שאת מתה אכלת פטריות בני מקסיקו... אני כותב לך ת'מכתב כי אין לי כסף לבא ומקווה שאת יודעת לקרא יש אנשים שלא פוחדים להתנסות בשום דבר עכשיו הכל נגמר את מתנסה באפר קולות השופר מתרסק לחתיכות כמו הקולומביה בים של קלישאות אני שונא לומר: אמרתי לך. הכל בראש'לי מסתובב כמו תקליט שרוט קולות שפויים זורקים אותי למציאות אם את שם אני עוד פה אותו מספר - אותו רחוב אהה כן.. אל תחשבי שלא עצוב לי למרות שאין לי כתובת כתבתי לך מכתב i'll never touch you again as i run away from this evil inside and i i'll never touch you again as i run away from this evil inside This is for my pepole Gray is they are when the music come around feel the evil inside כי יש מקום קוראים לו בית מכירה כזה דבר? - לא! אני מכיר הרבה בתים ועליהם אני שר קלטי מה נשאר! הפחד מאכיל את הנייר במילים דקות חולפות כמו חילוני במאה שערים נותרתי רק עם זכרון ותו לא ומחיוכים של בתולות אני כבר לא יכול לראות צלול ואם המוסיקה משחק אני פסול אולי תפסתי ת'כדור אבל הסאונד שלי שבור i'll never touch you again as i run away from this evil inside and i i'll never touch you again as i run away from this evil inside

Big L Corleone

New member
השירים שלו הם כמו פרודיה על ראפ ורוק..

כיף להקשיב ומצחיק לפעמים.. אבל זה לא יוכל להשמע רציני ומקצועי אם זה לא יעבור דרך ידיים של אנשי מקצוע..

Psycho BuZZ

New member
עוד תגובות ממי ששמע?

moshe alfasi

New member
יש לאוקטובר שריטה אחושילינג...

הוא דוחף את כל השירים הבלאי שלו, אלה שהוא מרחם על עצמו, אלה שהוא עצוב שחברה שלו עזבה אותו ואלה שהוא פשוט מזלזל ומתעצל להשקיע בהם, באלבום שלו, חוץ מ2 שירים, אבל כל שיר שיוצא מחוץ לאלבום הוא פשוט טוב ומגניב וכיף לשמוע ולחדד ת'שכל מעט. מזה השטויות האלה? :) שיר מעניין לגמרי, אהבתי מאוד. באלבום, חוץ מ"נייטרו" ועוד איזה שיר, אני פשוט לא מסוגל להאזין לקקי הזה. שיהיה בהצלחה :)

למעלה