אוקטבריום....

RamiSun

New member
אוקטבריום....

יכול להיות קשור לחוק האוקטבה של גורדייף?

Guernica

New member
אתה מוכן להסביר בבקשה?

מהו חוק האוקטבה של גורדייף?

Rudess

New member
שימו לב למי כתב את הליריקס

יש פה כמה אנשים שיאכלו את הכובע שלהם, לאברי לא כתב את The Answer Lies Within, זה פטרוצ'י כתב :) עכשיו שאר השירים שפטרוצ'י כתב: These Walls, I walk Beside You, Panick Attack וגם את החלק הראשון והאחרון של אוקטבריום. פורטנוי כתב את : The Root of All Evil,Never Enough ושימו לב להפתעה המרעישה: ג'יימס לברי כתב את Sacrificed Sons!!!! מי שרצה להוריד לו ידיים, שיבלע עכשיו את הכובע :)

Fatach

New member
מה?

איפה מצאתם ליריקס? כל מה שאני מוצא יש בו עדיין סימני שאלה על מילים לא מובנות...

Rudess

New member
יש אנשים שקנו את הדיסק

כך אפשר לדעת את הליריקה , פשוט מאד :)

Fatach

New member
לא!!!

אני קונה אותו רק מחר! (בתקווה שיהיה אותו לצליל...)

Rudess

New member
יש אותו כבר היום בטאוור רקורדס

ואמור להיות גם בשאר החנויות. המחיר ככל הידוע לי הוא 75 ש"ח.

Fatach

New member
קניתי!

אתזה עכשיו. זה ככ יפה. יש בבוקלט תמונה של תמנון ושלט מתומן של דרים מתחת למים. זה גדול. הדבר הבלתי מזוהה בחוברת זו אישה לבושה שחור.. עוד פרטים אחכ

Fatach

New member
עוד. ספוילר ../images/Emo58.gif

אוקיי! קודם כל יש מוטיב של 5:8 - יעני 5 מקשים שחורים במקלדת ו 8 לבנים (במקלדת)..אז הציור על הדיסק (וגם קצת בבוקלט) של פנטגרם (מחומש) בתוך מתומן - מובן למה... וכל קודקוד הוא תו אחד A, B וביניהם A# וכו'... זה ממש מגניב. עכשיו: מה כתוב בלמעלה של התמונה הזו? Fig. 8!! גאוני או לא?! עכשיו בבוקלט משני צדדיו יש תמונות. בצד שמאל (ההתחלה) יש ילד שמקשיב לפחית שימורים שמחוברת לחוט (כמו שעושים עם קוטג') והחוט הולך לצד שמאל. בצד ימין של הבוקלט יש את אותו ילד מדבר אל הפחית והחוט הולך לצד ימין - זה מסמל את המעגליות של האלבום שכ"כ מדברים עליה בשיר הנושא - שאגב, המילים של זה פשוט אדירות! במיוחד הבית עם שמות השירים, ששם גם מזכירים אגב את The Gene Machine` של Frameshift (משהו שעוד לא עלו עליו...)... אה, וגם משהו מגניב נוסף: על הכריכה - בין המטוטלת יש ציפורים. כל ציפור מסמלת מקש שחור על הקלידים, וכל כדור מסמל לבן - שימו לב לזה, זה אדיר... רות סוף!

epitaph

New member
רק אני חושב שקצת הגזמתם כאן?

הם בסך הכל תקעו שמונה או דברים בשמיניה בכל מקום אפשרי, אז פתאום זה גאונות בעינכם. מה שנראה לי זה שלזה שהיה אחראי על החוברת והעטיפה היה יותר מדי זמן פנוי, זה הכל. לומר על כל הקטע של הרמיזות שהוא גאוני זה בערך כמו לומר שהעטיפה של אוקטופוס של ג'נטל ג'יינט גאונית כי יש שם תמנון והאלבום מכיל שמונה שירים.

cut2

New member
בכלל, דרים הוכיחו באלבום הזה סופית

שתמיד יש מה להוסיף. אוקטבה, למשל. פשוט גאוני, חמש שמיניות לנצח.

alex messing

New member
וגם בעברית אוקטופוס מורכב משמונה

אותיות! והשולמנים יודעים עברית אז אין ספק שהכל תוכנן מראש! ומכאן מגיעים למסקנה שהם למעשה המציאו את "גאונות השמונה" והעובדה שדרים ת'יאטר שיבצו את ההמצאה הג'נטל ג'יאנטית הזאת באלבום היא עוד חלק בקולאז' הגאוני שלהם!!!

alex messing

New member
אם כל שאמרתי היה נכון אז....

זה באמת היה פלגיאט גאוני מצד דרים ת'יאטר.

למעלה