אוקהההההה.............

i l0ve u

New member
בעעע איזה מציקק

כתבתי לך תשובה והתכבה ל המחשבב אז אני מקווה שההודעה הזאתי תעלה לפני שהוא יתכבה .... אז ככה לאסגו לא ביטלו לבוא לארץ אלא להאנגר - לפי מה ששמעתי!! וכן ראיתי אותם באקזיטט שיווו הם כאלה פצצותת אבי הזאתי כזאתי שווה וכל כך אהבתי ת'שיער ומה שהיא לבשה זה כל כך הסתדר אפילו שרשת כבר יצא ... והבנים השווים שסתמו להם ת'פה באוכל חחח וואייי מה עשוו להם שמה עם האוכלל מסכניםםם חחחח וילדים מהשיכבה שלי שרצו ללכת להאנגר קנו בסוף כרטיס לדום כי אמרו להם שלאסגו ביטלו... לא נראה לי שזה נכון כי אחרת אפשר ממש לתבוע אותם כל האנשים האלה שקנו כרטיסיםן יוו..

זה לא פעם ראשונה שמרמים ילדים..

למסיבה בגני התערוכה קנו 50 כרטיסים מפה (כפר יונה) וכשהם הגיעו לשם לא הכניסו אותם .. (
)

הייתה שם מסיבה גדולה לא מזמן

50 בני נוער מפה קנו כרטיסים למסיבה וכשהם הגיעו לשם לא הכניסו אותם

No BoDy1

New member
אה.. אז זה תלוי

מסיבות חג לא נותנים גילאים מסויימים.. אומרים מכיתה י' ומעלה אבל זה בולשיט.. יכול להיות גם כיתות ט.. ואפילו ממש קטנים בכיתות ח.. בדרך כלל כולם נכנסים.. ותלוי אם יש סלקציה באותו מועדון שמפריד בין ערסים לאחרים..

LipStiK

New member
הם היו!!!!!!!!!! והיה פפצות!!

יוו איזה שווים... ודנה הזאת פשוט הייתה לבושה נורא..בעע

i l0ve u

New member
אה ...

כן ידעתי שהיא הופיעה אבל חשבתי שהתכוונת לאבי מלאסגו וקראת לה בטעות דנה
....

כבר המלצתי ללכת עם חותלות על היד...

עד היום התגובות חיוביות ביותר. הרב חושבים בהתחלה שזה מחובר לחולצה, אח"כ מבינים שלא ותוהים מזה. כשאני אומרת שאלו חותלות כולם נדהמים אבל תמיד מחמיאים. אחפש תמונה ואעלה בהזדמנות.

i l0ve u

New member
מישו הולך היום לשפיים???

ומישהו מכיר את מועדון "הקטע" בויתקין?? אה טל תשרשר את זה לשירשור הגדול בטעות פתחתי הודעה חדשה ...

למעלה