אוקהההההה.............

היי אנשושים שלי..!! חג שמייח לכולם!

אז מה המצב איתכם?? יש תוכניות מיוחדות לחופש??? אני ככה:ההורים שלי טסו לפראג עד יום 3 אז החבר בא לישון אצלי היום..! מחר יש מסיבה באומן 17 אבל לא בא לי ללכת!!לא אוהבת יותר את המקום!! אני הולכת ביום שלישי לקמפוס-פרוייקט y יהיה שם! אבל יש לי התלבטות אם ללכת לשם או לtlv...כי לשניהם יש לי הנחה!! טוב נראה כבר..!! אז מה איתכם????חחח..

אדוושי

New member
אוקהההההה.............../images/Emo34.gif

מחר יהיו הרבה מאד מסיבות חנוכה...... וגם במהלך החופשה עצמה שרשרו לכאן את תכנון הלבוש שלכםם...!! מה אתם מתכוונים ללבוש התייעצויות, התלבטויות וכל מה שקשור בזהה...!! וכמובן להגיב אחד לשניי! חג שמח לכולםם!!

i l0ve u

New member
../images/Emo137.gifחגג שמיייחחחחח!!../images/Emo138.gif

חגגג חנוכה שמיייחחחחחחחח לכולכםםםםם LOVE U ALLLLLL אז ככה אני הולכת למסיבה בשפיים ולובשת ג'ינס של לי קופר חדש וחולצה מלי קופר גם חדשה :)) לא השקעה סופנית כי לא היה לי כוח אבל זה יצא ממש יפה!!

אדוושי

New member
אממממ טופיי.....=]

מחר אני הולכת לקיוג'ה & לכתת.....!! מי שבא שיגיד לי=] אני לובשת ג'ינס.....[[לא יודעת איזה עדייןן!!]] עם חולצה לבנה.... שיש בשרוולים ירוק עם שחור כזה מסביב... עם ארבע פסים לבנים על הירוק בצד עצמו של החולצה יש ירוק אבל חלק בלי כלוםם.... והיא צמודה...... אממ וזהו עשיתי פאןן... ואני יעשה בלוף גבוה עם עגילי חישוק...=]

חג שמייח../images/Emo24.gif../images/Emo138.gif

מחר אני הולך למסיבה בשפיים .. מה אני לובש
מכנס פצצתי שקניתי לפני שבועיים מקסטרו ועל חולצה אני עוד לא סגור.. מחר אני אלך לראות עוד פעם בגדים.. אולי אני אמצא משהו (עדכון בשרשור אחר) ומחר אני גם קונה מגפיים כאלו מקסטרו.. משהו סוףףףף הדרך
ביום ראשון אני הולך לערב קובני.. אני בטח אלבש סוג של דגמ"ח אלגנטי כזה (בצבע שחור) שקניתי אתמול מקסטרו.. ביום שלישי יש לי 2 אפשרויות.. או ללכת למסיבה של ילדה מהשכבה שלי במועדון "הקטע" או ללכת למסיבת סלסה ב"רוטב סלסה" .. מסיבה מיוחדת
לא יודע.. אני עוד צריך להחליט
וזהו בערך..(נראה לי)

Daniel MSG

New member
../images/Emo139.gif אמממ... טוב... אז ככה:

אני גם הולכת מחר ללכת ולקיוג'ה ואממ אז ככה: אני לובשת חצאית מיני ( כמו שכבר ראיתם בתמונה ) חדשה שקניתי מקסטרו... עם חגורה שידיד שלי הביא לי שזה ניטים כאלו מרובעים [ זה התאים לחצאית וגם בשביל שהיא לא תיפול
] עם סריג גולף לבן עם מגפיים שחורות וגרביים לבנות עד שהברך שאני אקפל כזה [ לפי הצעתכם ] ועשיתי פאן והשיער שלי עכשיו חלק
חחח... כיף מה אתם אומרים?!

Daniel MSG

New member
../images/Emo139.gif אמממ ויש לי שאלה!

יש לכם משהו לדעתכם כדאי לשפר? וגם איזה אביזרים כדאי ללכת עם הבגדים האלו?

i l0ve u

New member
אה את לובשת ת'חצאית מקסטרו ???

שיווווווווווווווווווו היא מהההממממתתתתתתתתתת שניםםםם חיפשתייי אותההההההההההההההההההההההההההההההההההה בעעע וכל מקום שהלכתי היא נגמרהה :((

julietta16

New member
../images/Emo137.gifאממממממ....

אני הולכת למסיבה בהאנגר (למה אף אחד לא הולך לשם?!)... ולובשת חצאית מיני בשחור לבן (אני עושה חרישה..למרות שאני אמות מקורר) עם גופייה לבנה של TNT עם כתפייה אחת שכתוב עליה בשחור וכמובן מגף שחור...ועגילי פקצה ...חח... ו....חג שמח לכולם!!!!!!!!!!

אל תדאגי.. יהיו שם מספיק אנשים../images/Emo13.gif

אגב - הייתי היום בסניף הגדול של TNT ב"ארנה" אני רוצה להגיד שפשוט אין שם כלום
(לפחות בשביל הבנים) פשוט כלוםםםםםםם!

מסכימה- סתם רצו לעשות סניף ראשי..

ובקשר לחנוכה- יום שני-הצופה (כנראה) יום שלישי-TLV (כנראה) בין לבין יש תכנון להגיע לרחבת שוק הפשפשים בשישי (מידע בהמלצות שלי) ולאזור דיזינגוף בשלישי\שישי (שווקים וסיילים של מעצבים) וכמובן, לנוח, ללמוד ואולי גם לטייל קצת. חג שמח :)

LipStiK

New member
גמני הולכת להאנגר!

ואחרי כמה תיכנונים ושינויים החלטתי ללכת על ג'ינס של חברה מליקופר וגופיה שחורה עם מחשוף וניסיתי לשים משהו שדומה לחותלות על היד.. וזה ממש חמוד... אל תצחקו זה יצא יפה אז ככה אני אתלבש (ונעלי ספורט כנראה כדי שיהיה נוח לרקוד) עגילים לבנים ושיער בקוקו בלוף... אממ הבעיה היא... שאני לא חושבת שזה מיוחד מספיק... יש לכם הצעות כדי לשפר ת'הופעה?

i l0ve u

New member
שמעתי שלאסגו ביטלה בהאנגר....?!

והתכנונים שלי לחנוכה הם כאלה ..: היום אני הולכת לפסטיגל עם כל המשפוחה
ובערב למסיבה בשפיים וראשון שני לא יודעת ....לנוח קצת חחח בשלישי יש מסיבה ב"קטע" מישו מכיר? בעע ורביעי חמישי טיול של משו שנקרא "פרס הנוער הישראלי..." אנערף... העיקר כיף עם חברים :))

LipStiK

New member
מה ביטלה??????

מה מי מו?? מאיפה את יודעת? אז כבר לא שווה לי כבר ללכת....

LipStiK

New member
תיקון- הם היו באקזיט...

ואני יודעת שהם היו- מדהימים נכון?! זהו היה לי מוזר... חח נלחצתי לקגע...

למעלה