אוקא אנשים!

ShiRSAN

New member
אוקא אנשים!../images/Emo15.gif

בתור מכורה חדשה..מלפני שבועיים, אבל מלפני שנה בדיעבד.. שצופה בפרקים הקלאסים של האנטרפייז, (ביפ! כל יום, בשלושששש)..מכורה לסרטים (למרות שראיתי רק את: 1,2,6, והיום אולי ישדרו בסינמה עוד סרטים, כי זה חודש מדע בדיוני!) איפה ומתי משדרים סדרות של מסע בין כוכבים? את העונה השלישית של חלל עמוק 9 כבר ראיתי (גו אזרי!) ואל תמליצו על סטארוורלד, אני רק בכיתה ו' והאנגלית שלי בזבל.. אז תודה לכולם, מאת המכורה הפוטנציאלית לפורום.

wranger

New member
יש את וויאג'ר, אבל זה ביס,

ואם יש לך ביפ, אז אני מניח שאין לך יס+. חוצמזה, אם האנגלית שלך בזבל אבל במקרה הגרמנית שלך מצוינת, את יכולה להנות מכל מיני פרקי סטאר טרק לדורותיו בערוץ SAT1 הגרמני.

itstzar

New member
כרגע אין את וויאג'ר, לפחות עד הקיץ

(למרות שקראתי שיש ליס קצת בעיות כספיות עם פראמאונט, אז לכו תדעו) ויש את הנעלם הגדול בערוץ 10 והסדרה אנטרפרייז שאם הוא ימשיך לחיות אולי גם נזכה לראות את העונה השנייה עם תרגום לעברית (ולא דרך קאזה EMULE ושות' (לא שמפריע לי או לרוב אלה עם הADSL והכבלים, אבל בכל זאת

Bajoran Preist

New member
תתחדשי ! ../images/Emo13.gif

אחח....כיתה ו', כיתה ו'... אני זוכר איך בחופש הגדול שבין כיתה ו' ל-ז' ראיתי את העונות השלישית והחמישית של חלל עמוק תשע.. (כמובן שאחרי זה הייתי צריך לחכות *כל* החטיבה עד שיביאו את העונה השישית. ואגב... העונה שבה אזרי מופיעה היא השישית
(ובקשר לאנגלית, אני מאמין שהיא תלך ותשתפר, אל תדאגי, ואם תנסי לצפות בסטאר-וורלד זה רק יעזור) למרבה הצער, לא משדרים כרגע הרבה טרק בטלוויזיה... אבל אפשר לקוות !
אם יש לך אינטרנט מהיר, את יכולה להוריד בקאזאה.. למשל לחפש DS9 1x01 או Voyager 1x01 וכו' כשהספרה הבודדת מציינת את שם העונה, ושתי הספרות מייצגות את מספר הפרק בעונה. אגב, אם בכל זאת את יכולה להסתדר קצת עם אנגלית, אני ממליץ לך על האתר הרישמי, www.startrek.com שבו תוכלי לגלות פרטים חדשים על העולם של סטאר-טרק... ברוכה הבאה

Bajoran Preist

New member
התכוונתי-

אנ זוכר איך ראיתי את העונות ה*רביעית* והחמישית... את עונות 1,2,3 ראיתי עוד קודם, בכתות ד', ה, כמדומני.

Lu Tze

New member
אגב, שידרו פעם גם את DS9

וגם את TNG באותו זמן בערוצים בעיברית? לפני איזה 6 שנים פלוס מנוס.

Bajoran Preist

New member
אני זוכר...

שמתישהו בערך בתק' זמן כמו שציינת שידרו בחינוכית את tng, או לפחות את העונות האחרונות, ומיד אחריה(אז ראיתי פעם ראשונה את all good things) התחילו לשדר בשידור חוזר את ds9 מההתחלה.

Lu Tze

New member
נכון!

ההודעה שלך הזכירה לי שכשעברתי דירה בסוף ו' ראיתי DS9. אז עברתי ולא היה בדירה החדשה שלי כבלים ומישהו בבית ספר אמר שמשדרים את TNG ואחרי כמה שבועות הוא אמר לי שמראים משהו עם תחנת חלל.

n i v1

New member
אני זוכר את הימים ההם

הימים- ימי כתה ד- אני מסיים בשעה 14:30 את השיעור ורץ הביתה כדי לראות פרקי הדור הבא ואף לא מראשיתם, אבל רץ. אחר כך באו הימים שהייתי מגיע באחת ורואה אותם בערץ 2 עדיין, לפעמים הייתי נרדם באמצע הפרק מרוב עייפות אחרי יום ארוך. איזה ימים. זו היתה אז סדרה חדשה. ... ... ... ... ... ... עם חיוך קטן, אני אומר לעצמי: "היה יותר שווה פעם... הדור הבא והכל... אתם יודעים. מסתבר שהייתי טרקי לפני שהייתי טרקי. אני טרקי מגיל 14 רשמית... עוד מעט 9 שנים כבר...

Iris Carmon

New member
14:30 בכיתה ד???

מה זה הבית ספר הנאצי הזה??? אצלנו פעם ראשונה שנתנו לנו ללמוד עד 14:15 היה נדמה לי בכיתה ו... כמובן שעכשיו זה כבר 3 פעמים בשבוע אבל לא נורא כי יש גם ימים עד 12... כן, לא חשוב

n i v1

New member
זה היה בי"ס טוב

הלימודים בו היו טובים גם הילדים היו בסדר... בערך הילדים של היום, שמנת, ממש שמנת, אפילו יותר מבתקופתי וכאן נסתיימה תכניתנו, חיים שכאלה

ShiRSAN

New member
למי שאין ביפ!../images/Emo15.gif

בטח מהזה מבאס.. כי יש שם את הפרקים הכי הכי הכי טובים שיש, אתמול לדוגמא היה פרק טוב שד"ר מקוי הזריק לעצמו משהו ואחר כך הם חזרו לשנות ה30 של המאה ה20.. אז תודה לכולם, אולי אני אצטרף לפורום.. ואגב אני לא דוברת גמרנית כל כך טוב, אבל אני לומדת השנה (בשנה שעברה השקעתי באיטלקית שלי!)

Lu Tze

New member
עיר על גבול הנצח (שם הפרק, אין

לי כח לעבור לאנגלית), אכן אחד מהפרקים הטובים ביותר של מס"ב. אגב, ברוכה הבאה.

למעלה