אוצר ושמו חברות

orange woman

New member
אוצר ושמו חברות

עברתי בחיי כמו כל אחד רגעים טובים ומאושרים אך גם לא מעט רגעים קשים. תמיד, לשימחתי היו איתי מה שאוהבים לכנות "אנשים טובים באמצע הדרך". אנשים שאיתם יכולתי לחלוק שמחות ועצבונות. אנשים שידעו להושיט יד לעזרה. אנשים שידעתי שאפשר לסמוך עליהם. אנשים ישרים, אמינים, אוהבים, רגישים. אנשים כאלה שליבם רחב. מין חברים שכאלה. וגם כאן בפורום הזה, אני מוצאת שיש כמה אנשים מהסוג הזה. וזה ממש מחמם לי את הלב. מצאתי כאן חברים וחברות שיודעים כמה חברות אמיתית היא דבר חשוב ואיך נוהגים בה בזהירות. איך מאמצים אותה על ליבנו ומקבלים ונותנים אותה בשתי ידיים. אומנם אני יודעת מניסיון שחברות זה משהו שנמדד לאורך זמן ובמצבים שונים. אך לפחות עד כמה שהאינטואיציות שלי צודקות אני מאמינה שמצאתי לי כאן כמה אנשים כאלה שנקראים "חברים לחיים". מרגישה ברת מזל שנפל בחלקי שנקרו בדרכי אנשים שכאלה ושיש לי את היכולת להבחין בהם ולקרבם אלי. אז תודה לכל אחד ואחת מכם "חברים שלי" שנכנסתם אל חיי והבאתם עימכם עולם מופלא משלכם והעשרתם את חיי ואת עולמי. בכוונה אינני רושמת שמות, מאמינה שהחברים האמיתיים יודעים שכוונתי אליהם, ובטח לא רוצה לרשום שמות כדי שאולי בטעות אשכח מישהו. שלא תבינו לא נכון , אין יותר מידי אנשים כאלה, יש כמה בודדים, לכן אני חושבת שהם ממש אוצר, משהו שצריך לדעת לשמור עליו ולטפח אותו. שולחת חיבוק חם ונשיקה לכל אחד ואחת מכם חברים יקרים שלי. אני ברגע של סנטימנטליות.

חברים זה לא תמיד לכל החיים

אבל לפעמים זה בהחלט חלק גדול בחיים חברים זו לא סתם מילה בלי תנאי אלא קבלה ללא תנאי חברים זה לא רק כדי להתיפיף בהם כשמתאים ולהתחבא מהם כשלא מתאים חברים זה לא רק באגד ולא רק באגדות אלא גם ברגעים הכי פחות יפים של החיים! אשרייך כתומה שתמיד ישאר לך הכתום והלב לא יפסיק לפעום!

orange woman

New member
נכון, חברים הם לא תמיד לכל החיים

אבל יש זן מיוחד כזה, של אנשים שנמצאים איתך ומלווים אותך תקופה ארוכה או קצרה זה לא תמיד משנה, אבל בתקופה שהם בחייך את יודעת שהם שם בשבילך ואת שם בשבילם. יש אנשים שנמצאים בחיי לאורך המון שנים, זו חברות שמבוססת על הכרות מעמיקה מאוד שהועמדה לא פעם במבחן המציאות. ויש אנשים שרק הכרתי אבל כבר מוצאת בהם משהו מיוחד שדיי נדיר למצוא, זה אותו המשהו שכתבתי עליו, משהו שאם הזמן והניסיון שצוברים בחיים לומדים לזהות. ויש גם חברים שליוו אותי בחיי בתקופה מסוימת ונעלמו, חלקם שוב חזרו אל חיי וחלקם לא (אולי יחזרו בעתיד). לעומתם יש את אלו, שאף פעם לא היו ואף פעם לא יהיו חברים כאלה, לפחות לא שלי. אבל לא עליהם אני מדברת כאן.

רחלי228

New member
אנשים טובים באמצע הדרך

לא רוצה לצטט, אז אני אני קצת מעוותת.... תפתחי את העיניים תסתכלי סביב..... אנשים טובים באמצע הדרך , אנשים טובים מאוד אנשים טובים יודעים את הדרך ואיתם אפשר לצעוד.... איש אחד יקנה לך ספר בן מאה שנה איש אחר יבנה כינור שיש בו מנגינה ואישה טובה אחרת לך תתן את שמה ומאז תצאי לדרך ושירי במקומה.. ומה רציתי לומר.... שיש חברים לרגע יש חברים לתמיד כל אחד מהם בא להראות לנו את השיעור שאנו צריכים להיות ולעבור בתוכו. אם זה לעכשיו ואם זה לתמיד..... קחי לך את הטוב ואת הלקחים... סופסוף שירשור נעים....

GOLF46

New member
קבלי תיקון שגית וזו דעתי בלבד

חברות אמיתית לא נמדדת בכלום או שיש חברות או שאין וכל אחד רואה אותה בעיניים ובלב שלו

woman39

New member
בהחלט... אהבתי

יש הרבה שעדיין לא יודעים ולא מבינים מהי חברות. חברות אכן נטולת אינטרסים, נמדדת בכל מצב אפשרי בחיים ובמיוחד במצבים קשים ובמשברים. חברות מתבססת על הכיף בלתת, בלהרגיש בביחד, בשיתוף, בעזרה, בתמיכה, בעידוד ועוד הרבה. חבל אל אותם אלה שאין להם חברים.

Lonely In Blue

New member
ויש כאלה...

שמבינים, אולי יותר מדי... ושגם מכירים את הנפשות הפועלות... שמעדיפים, להיות בלי "חברים". כמו שאומר הפתגם, בפרנסאווית:
mieux vaut etre seul, que mauvais accompagne​
ובלעז... מוטב להיות לבד, מאשר בחברה רעה.

יפה לך הסנטימנטליות

ואיזה כיף למצוא חברים חדשים. כל כך מבינה אותך... שולחת לך חיבוק גדול שרק תמשיך לנו ככה החברות

אכן, חברות היא אוצר ../images/Emo77.gif

מתנה שצריך לדעת לשמר אותה... אחרת הוא מתפוגג ונעלם.... לכן, חברים ניתן לבחור וכשבוחרים, בוחרים את הטובים שבהם וחברים טובים לעד נישארים.... שולחת לך מכאן, חברה יקרה, חיבוק חם של בוקר ליום כתום ומקסים, מליבי האוהב...

מיקי 43

New member
חברות זה מהנשמה כשזה אמיתי

חברות זו דרך חיים זה דפוס התנגות זו חשיבה זו אמונה זה מהלב זה ביום זה בליל זה בגשם זה בשמש זה בחמסין ובקרה זה בלב הסערה

36alma

New member
זה בהחלט מאפיין את הפורום....../images/Emo13.gif

הזדהיתי עם כל מילה שכתבת....תמיד יש אנשים טובים באמצע הדרך, וגם פה....תודה לאל....

למעלה