אופ...

Clueless Maiden

New member
אופ...

אתן לא מאמינות. התקלקל לו הפלאפון. הוא כנראה חוזר בעוד שבוע, אבל יש מצב שהוא יחזור בעוד שבועיים, ואולי אפילו אחריי. אף אחד לא יודע. מה אני עושה כל כך הרבה זמן בלי לדבר איתו בכלל? ): בנתיים הוא התקשר מחברים, ואפילו הספקנו לדבר די הרבה אתמול, אבל היום כלום. אני יודעת שאני יכולה להתמודד עם זה. זאת לא שאלה. אני פשוט צריכה קצת תמיכה ועידוד. :\

OgaliO

New member
../images/Emo24.gif

אין טלפון ציבורי בבסיס
או שיתקשר מחברים, או שיתן לך מספר ואת תתקשרי.. יהיה בסדר

disarray

New member
../images/Emo24.gifלא לדאוג!!

לא לדאוג אני בטוחה שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר=] מחזיקה לך אצבעות שהוא יצא השבוע!! (שלי לא יוצא..וזה עוד היומולדת שלו בשישי=/..יצא חודש בערך שלא נתראה..) אני מקווה בשבילך שיהיה לך יותר מזל ממני!! אניוואי..תמיד פה לעידוד וחיבוק..

../images/Emo24.gifבשביל זה אנחנו כאן ! ../images/Emo13.gif

את לא תאמיני כמה מהר השבועיים האלו יעברו לך... בתור אחת שסיימה שירות צבאי שלם עם החבר [
] אני יכולה להגיד לך שהרגעים האלו נראים פתאום כל כך קטנים ולא משמעותיים...

BaaaaaRi

New member
../images/Emo24.gif

אממ שיתקשר מחברים או שתתקשר לחבר כלשהו.. נו לא נורא שבוע עובר מהר=/ תשתדלי כמה שפחות לחשוב על זה תמיד פה בשבילך :]

../images/Emo24.gif

גם לי זה קרה, הפלאפון שלו התקלקל ובמשך שבועיים בערך לא דיברנו
אבל מידי פעם הוא הרים טלפון להראות סימני חיים (מפלאפונים של חברים שם), ובכל פעם הזכיר לי כמה שהוא אוהב אותי
את תעברי את זה כמו גדולה

Clueless Maiden

New member
תודה בנות :)

אני בהחלט מרגישה מעודדת יותר מה גם שעד עכשיו הוא התקשר כל יום מאז שהתקלקל לו הפלאפון.(הבחור לא יכול בלעדיי :p) אמנם לזמנים קצרים יותר, אבל בכל זאת.

McBlack

New member
חחח לא הספקתי אפילו... אז קבלי סתם ../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif

למעלה