אופ נו אנשימ ......................

זיגוטה

New member
אופ נו אנשימ ......................

אני מחכה שאביב יעלה כבר לבמה אצל יאיר לפיד והוא לא בא!!!!! אולי זה יעזור?! אביבבבב אביבבבב צאאאא החוצה ילדי אור הירח יביאו לך ע-ו-ג-ה! (עמ פיס מצוייר עליה) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מבטיחימ!!!!!!!!! בלעעעע ואי ל איודעת אמ הוא מתראיינ או שר?! או שניהמ?! חחחח3245
אז יאללה איפה הוא?! מה זה כל הדוקטורימ החנאג´ימ האלה שמעכבימ את התוכנית אה?! חחחחחח

micky.s

New member
וואי איזה מזל...!!!

בדיוק ראיתי דרך ההודעה שלך שאביב יהיה אצל יאיר לפיד ותפסתי ממש ריצה אל הטלוויזיה!!! תודה זיגטוה שרשמת את ההודעה הזאת בזוכתך אני יודע שהוא אצל יאיר!!! יששש!!! אבל בנתיים רואים את צביקה פיק (מתי הבן אדם יקנה מסרק...??? חחח בצחוק!) ומתי אביב יעלה!?!?!?!?! אין לי כבר ציפורניים שנשארו שלמות...חחח.... מיקו´ש אוכל מילקו´ש...!

micky.s

New member
וואי איזה מזל (2)...

בזמן שצביקה פיקה שר את השיר שלו התחלתי לחשוש שמא כבר ראו אותי אבל יאיר אמר שאחרי הפרסומות הוא יארח את אביב!!! שיהיה לאביב בהצלחה, שיהיה לאביב בהצלחה, שיהיה לאביב שיהיה לאביב שיהיה לאביב ב-ה-צ-ל-ח-ה!!! מיקו´ש אוכל מילקו´ש שבקרוב יחליף סיסמא!

VengaGirl

New member
גם אני מחכה...

במקום ללמוד אני בוהה בצביקה פיק עושה פרצופים למצלמה...
ברר...זה ממש מפחיד..עכשיו אין סיכוי שאני אלמד משו.. צביקה..הכל באשמתך!!

micky.s

New member
קצר אבל קולע...!!!

הראיון אמנם היה מאוד קצר לטעמי, אך הנאמר בו הוא בדיוקמה שרציתי שיאמר, רק שהוא נאמר בפריסת זמן קצרב יותר! אביב גפן מאמין בשלום, הכלים שלו יצילו את השלום והמעריצים והקהל יעשה את השלום אם השירים של הגאון הזה! ולא נאמר פעם אחת ולא פעמיים..... רוצים ש-י-נ-ו-י!!!!!!! מבחנתי- הראיון היה מצויין (וגם ה"שואו" עם השיר היה סבבה!) נ.ב: איזו חמודה הילדה הזאת בבת מצווה שלה הקימה אירגן לנפגעי טרור ומשפחות שכולות....אדירההה!!!!

זיגוטה

New member
הוא גם התראיין../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אההה אביב הרגע הופיע עם שיר עצוב ב-יאיר לפיד וגם התראיין!!!! הגיע הזמן לאיזה ראיון שלו !!!!

למעלה