אופ טופיק.

GRAND DARK MAGE

New member
אופ טופיק.

עד עכשיו הגעתי אליכם דרך WAP. היום אני נמצא ליד מחשב בבצפר (שיכפלנו ת` מפתח חחח) אז בקיצור, אני לא מוצא את הידים והרגלים. נא לעזור לי.

Uzumaki Naruto

New member
אוקיי

הידיים, הן ההמשך של הכתפיים, שנמצא בסמוך לצוואר, זה שמחזיק את ראשך... כן כן, שם. הרגליים זה קצת יותר קשה. אה... בוא נגיד את זה ככה, הן ממשיכות את הבטן לשני כיוונים, "לידן" (לא ממש לידן... לא יודע) זה המקום שממנו אתה מטיל את מימיך ועושה כייף חיים עם חברותיך. מקוה שעזרתי...

NJS

New member
איך

אתה עושה את זה דרך הפלאפון וההודעות לא משתכפלות לך (כמו לי) אגב איזה פלאפון יש לך ומאיזה רשת

GRAND DARK MAGE

New member
בוא אלמד אותך

ברגע שאתה גומר לכתוב את ההודעה אתה חייב ללחוץ על שלח פעם אחת בלבד, ואם במקרה אתה שולח ואז מופיע ההודעה-הדף אינו זמין (או משהו כזה). אל תתדאג ההודעה נשלחה פשוט תחזור לעמוד הפורום הראשי. לי יש נוקיה 3510i ברשת אורנג. אני נמצא בפורום הזה כחודשיים. מקווה שעזרתי.

GRAND DARK MAGE

New member
בוא אלמד אותך

ברגע שאתה גומר לכתוב את ההודעה אתה חייב ללחוץ על שלח פעם אחת בלבד, ואם במקרה אתה שולח ואז מופיע ההודעה-הדף אינו זמין (או משהו כזה). אל תתדאג ההודעה נשלחה פשוט תחזור לעמוד הפורום הראשי. לי יש נוקיה 3510i ברשת אורנג. אני נמצא בפורום הזה כחודשיים. מקווה שעזרתי.

NJS

New member
יש לי בול אותו דבר

לא שזה אמור לעניין אותך

NJS

New member
אגב

נכון כמה שהפלאפון הזה טוב ככה אורנג` דפוקים

למעלה