אופ, בנות.

Clueless Maiden

New member
אופ, בנות.

אני יודעת שאני הולכת להתבכיין על עניין לא גדול. אבל אז מה. מותר לי >< הוא חזר אתמול בערב. אחרי 18 יום שלא ראיתי אותו. בהתחלה, הוא אמר משהו בסגנון של "יש לנו 3 ימים מלאים להיות ביחד." האמת היא, שכל הזמן שלנו, היה פחות מ12 שעות. מחר הוא הולך לפגוש חברים או משהו. לא שזה רע, זה מצוין, אבל...הוא היה יכול לפחות לפנות עוד איזה כמה שעות, או לקחת אותי איתו לחברים שלו. הוא אפילו לא הציע. אז פשוט ישבתי אצלו, ובכיתי במשך איזה 12 שעות רצוף. לא אמרתי ממש למה, אבל אני מניחה שהוא הבין. פשוט קשה לי לקלוט שזהו. ש18 יום לא ראינו אחד את השניה, ו12 שעות איתי מספיקות לו. ואני לא מאמינה שאני הולכת לחכות לו עוד 18 יום, ולבלות איתו עוד 12 שעות. וכך הלאה... אופ. כל כך נמאס לי. כל כך נמאס לי להיות בלעדיו כל הזמן. נמאס לי מזה שכשהוא אומר לי שהוא חוזר, אני כבר חושבת שאני חולמת. שזה לא אמיתי. אני רוצה אותו פה...

BaaaaaRi

New member
ואיי

זה קרה לי בסופ"ש האחרון, אחרי 18 יום שלא ראיתי אותו גם אני ראיתי אותו לכמה שעות לחברים, ואז יום למחרת הוא נרדם ראיתי אותו שעה, רק ביום שבת הוא התעשת ואחרי שרבתי איתו על זה ביום שישי באמצע הלילה רק אחרי שרבתי איתו ואמרתי לו שזה מציק לי, הוא הבין ואמר שאני צודקת, בנים הם מטומטמים לפעמים הם לא רואים מה שאת רואה

Clueless Maiden

New member
תראי

אני לא חושבת שאני יכולה לומר לו שזה מציק לי. מה מציק לי, שהוא נפגש עם חברים? אולי זה טיפה מציק לי, אבל זאת זכותו המלאה, ואסור שהוא יזניח את חברים שלו. אני לא יכולה לומר לו "אל תפגוש את חברים שלך כשאתה חוזר הביתה" זה לא מוסרי >< מציקה לי העובדה שיש לו יומיים וחצי בבית, וגם העובדה שבילינו כ"כ קצת זמן ביחד. נראה. הוא הבטיח שפעם הבאה יהיה יותר זמן. ממש מעודד.

BaaaaaRi

New member
אממ

לא התכוונתתי שתגידי לו אל תיפגש עם חברים ממש ממש לא זה אבל אם את תגידי לו שאת רק רוצה שתהיו הרבה ביחד, ושאת מתגעעגת לו והשזמן הקצר הזה לא מספיק לך אני בטוחה השוא ידע לתכנן את הזמן עם החברים אולי לקצר בעוד חצי שעה, שעה כדאי לגנוב לכם עוד קצת זמן :) יהיה טווווובב 3>

אני מכירה את זה ../images/Emo4.gif

אל תשכחי שלו יש 3 ימים להספיק את כל מה שאת עושה ב-18 יום. לאכול כמו בנאדם, לישון כמו בנאדם, לראות אותך, לראות את חברים שלו, לראות את המשפחה שלו, קצת פרטיות לעצמו.. ואל תשכחי שהוא גבר.. הוא חושב אחרת ממך. הוא לא "מסתפק" ב-12 שעות איתך, חס וחלילה. הוא היה רוצה יותר, אבל הוא מבין שאין לו זמן לבכות על זה, אלא לרוץ בלחץ לעשות עוד דברים. חשוב מאוד שהחייל שלך יהיה רגוע בזמן שהוא בבית ולא יהיה לחוץ על ידי החברה ש-אוי אולי היא תחשוב שלא ראיתי אותה מספיק... דברי איתו חופשי ואל תבכי לידו סתם
... ברור שמגיע לך יותר מ-12 שעות... וזה לא תמיד יהיה ככה. לפעמים לא יתחשק לו לעשות כלום חוצמלחבק אותך 3 ימים רצופים לפעמים יתחשק לו קצת פרטיות ולהיות לבד 3 ימים רצופים תחשבי שב-18 ימים האלו, הוא רחוק מהבית... וקר עכשיו.... ומזג אוויר אפרורי.... זה גורם לרגשות

תגידי לו את זה.

בשיא הרצינות, בנים לא מבינים את זה לפעמים. הוא מרגיש כאילו הוא נותן לך מלא מלא שעות (לא מספיק אבל יחסית לשאר האנשים הוא משקיע בקשר הרבה..) ולא בטוח שהוא מבין את זה כמוך. הוא בא לקצת זמן והוא עושה את השיקולים שלו אין לחלק את הזמן ואני בטוחה שאם הוא יידע שזה פוגע בך אז הוא דבר ראשון ידבר איתך ויסביר לך ודבר שני יהיה אית יותר (תלכו יחד לחברים, הוא יקצץ קצת זמן מהחברים..). וגם את צריכה להנות מהזמן שהוא כן נותן לך ולא להתבאס.

למעלה