אופר

MissCunningham

New member
וואו, את ממש לא נחמדה

את מגיעה לפורום שלא עוסק בכלל בעניינים כמו שלך, עונים לך תשובות רציניות ומציגים בפנייך את כל האפשרויות והסינריוס שיכולים להיות ולקרות (כשמדובר בגילך) ואת בכל זאת עונה בצורה דוחה (אז הוא טעה וחשב שאת מסיימת י"א, אבל את אפילו לא אינטליגנטית מספיק בשביל לקלוט את ההתנצלות שלו על הטעות ובכל זאת המשכת לענות בגסות) ובכלל לא מוכנה לקבל מה שאומרים לך. כפי הנראה אין באפשרותנו לעזור לך (לפחות לפי מה שניתן להבין מהתגובות שלך, כי את הרי יודעת טוב יותר). אז למה את עוד פה? אני באמת לא מבינה את האנשים האלה שלא סגורים על עצמם, כמו אלו שנכנסים לפה 'וואי איזה כיף לכם לגור בחו"ל, הלוואי עליי, אני מתחנן להורים שלי שנעבור לחו"ל...' וכשמסבירים להם שהחיים זה לא פיקניק או סרט נעורים אמריקאי ודביק הם ישר תוקפים אותנו. *פיהוק*

eynav br

New member
חחח אתם קרועים!

ואפרת, לי זה ממש לא מוזר שאת בת 17 עם נסיון כי אני בגיל 15 כבר הייתי עם נסיון של 4-5 שנים עם ילדים... את קיבוצניקית?

AngeIDust

New member
אני באמת תוהה

אין דברים יותר טובים לעשות מלהתעסק בילדים כבר מגיל 12???? גם ככה יום אחד אתם תסבלו מהילדים שלכם, בינתיים תהנו

אפפ

New member
מה לעשות,יש כאלה שצריכים כסף

זה לא מבחירה. זה מה שבטוח

eynav br

New member
לא האמת שאין!

ילדים זה הדבר הכי מדהים שיש!!! אוךךךךךךךךך אני מתה עלהם..חחח ואני לא אסבול מהילדים שלי...! אם את לא תסבלי מהילדים שלך את לא חייבת לעשות ילדים..
את יכולה להתחתן עם צ'יקה גם הוא לא רוצה ילדים חח..

אפפ

New member
אוקיי יפה לך שלא לקחת כסף ממש התנדבות לשמה

ומי זה צ'יקה?

למעלה