אופר

pachanga SF

New member
אופר

דיברתי עם משפחה בקשר לאופר הם לא דיברו על תשלום הם משלמים משכורת שבועית מישהו יודע מה השכר בדרך כלל שהם נותנים
אגב אני מחפשת אופר, אם לא אני חוזרת לארץ....

Gefen

New member
פאצ´י בדיוק אתמול ראיתי איזו מודעה

בלוח המודעות של הסופר, של חברה שמעסיקה "אופריות" בארה"ב ומשדכת אותן למשפחות. שמתי לב במיוחד לשכר שהוצע שם וזה היה 250$ לשבוע. שיהיה בהצלחה מתוקה, אני מקווה שיסתדר לך ושתצליחי להשאר.. גפן

pachanga SF

New member
תודה מתוקה../images/Emo20.gif

את יודעת איך מצאתי את המשפחה הזו
אני לא זוכרת מי מכאן שלח לי מסר על הודעה בוואלה של אופר בסאן פרנסיסיקו היום דיברתי עם המשפחה, ואני מאוד מודה לבחור הזה שהפנה אותי להודעה הזו... אני מאוד מקווה שזה יצא לפועל עוד 8 חודשים בטח מתאים לי להיות כאן מאשר לחזור לארץ.... המצב קשה מאוד כל החברות שלי מובטלות
מקווה שיהיה טוב איתי
וגפן אמרתי לך שאני חולה עליך

Gefen

New member
פאצ´י חשבתי על זה עוד קצת

ו- 250$ לשבוע בסן פרנסיסקו נשמע לי קצת נמוך מדיי, לא? אל תשכחי שאני בקנזס ופה הרבה יותר זול מאצלכם אז קודם תשמעי את ההצעה שלהם, לכי תדעי אולי הם עוד יפתיעו אותך... רק שיש לי תחושה שלא משנה כמה הם יציעו, פאצ´י תקבל את ההצעה?
והאמת..גם אני הייתי עושה כמוך, הכסף זה לא תמיד הכל, הנשמה חשובה יותר... מחזיקה לך אצבעות... גפן

Yaniv-DC

New member
אל תשכחי אבל

שאופר מקבלת כלכלה+דיור, כך ש-250 דולר לשבוע כשלא צריך לשלם שכ"ד זה הרבה פחות נורא...

PACH

New member
זה גם נכון...

באמת לא משנה לי כמה יציעו לי זה עדיף מלחזור לארץ אני יודעת שיש בייביסטר שקונים סיגריות לאופריות
אבל לא בשביל הסיגריות הולכת לעבוד שם ואז אני אנצל את הסופי שבוע לטייל נראה אשתו צריכה להתקשר גם אני לא אסע לבד לשם אני אסע עם אחי כי אני רחוקה מסאן פרנסיסקו עצמה, הוא אמר שאני יכולה לדבר עם האופרית שצריכה לעזוב בסוף יוני כי היא ממשיכה לטייל, אז אוכל לשאול אותה שאלות בנידון... נראה יש לי שתי אופציות לאופר נראה מי שיתן לי את האוקיי הראשון אני הולכת
שוב, זה עדיף מלחזור לארץ.... * פאצי עושה בייביסטר בגלל זה השם הזה
*

pachanga

New member
שיעורי אנגלית../images/Emo35.gif

זה אני כבר לא יודעת אם זה כולל מימון לימודי אנגלית להמרות שהם רוצים מישהי שתדבר איתם עברית בבית כי מאלצים אותם לדבר עברית בבית.

יש סוכנות גדולה של אופריות

ברח´ בן-יהודה בת"א וההטבה הזאת כלולה במסגרת ההטבות שמקבלת כל ישראלית שעובדת כאופר בחו"ל.אבל היא גם צריכה לשמור בייביסיטר שני ערבים בשבוע. אני מציעה שתעבדי אצל הנחמדה מביניהן.זה יותר חשוב מהמשכורת.תנסי לקלוט מי נראית לך קשה ומי נחמדה.את צריכה לגור אצלהם בבית וצריך שיהיה לך נעים איתם ושתרגישי רצויה. בהצלחה ואני שמחה בשבילך.

pachanga SF

New member
זה ברור שאני יראה אצל מי יותר נוח

אבל הסוכנות שלהם בת"א לא תעזור לי ביררו לי על הסוכנות שלהם... אמרו לי שזה לא יעזור כי מוציאים אופריות מהארץ ולא שאני שם, וחוץ מזה מעל גיל 26 כבר עברתי את הגיל בשביל להיות אופריות זה לא מעל גיל 28 משהו כזה.... ותודה לך

התכוונתי שתלכי לפי תנאי העבודה

של הסוכנות בארץ. נדמה לי שקוראים לחברה "שילוב". ויש להם אתר אינטרנט. והתנאים כתובים באתר. זה כמו שהמטפלות בארץ הולכות לפי התנאים של ההסתדרות. חשוב שתסכמי מראש מה את עושה ומה לא. שלא יהיו בעיות אחר כך.

pachanga SF

New member
הם כבר 4 שנים במקצוע....

זה בסדר הוא אמר לי אם את תהיה האופרית שלנו את תהיה החמישית שלנו אז בטח יש להם ניסיון...

pachanga

New member
אבל...

אני רוצה לשמוע המלצות... מי עשתה אופר כבר... ידוע לכם אם אני צריכה לבשל? כי אם כן הלך עליי
אני חביתה לא יודעת לעשות חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ולמה לעזאזל אני לא יכולה להכנס לצ´ט, אווף *פאצ´י כבר חזרה מהבייביסטר *

מציצה8

New member
Nanny

אני עובדת כ LIVE OUT NANNY, לא מבשלת (רק מחממת אוכל) ולא מנקה, מרוויחה 12$ לשעה (קליפורניה) והוצאות דלק (מהבית שלי לשלהם ואם אני נוסעת רחוק יותר, אני מקבלת כסף על זה) חגים יהודיים אני מקבלת חופשה ותשלום. בכל מקרה, אם את מתכוונת ל LIVE IN אני משערת שתצטרכי לבשל ואולי קצת לנקות, אבל זה מאד תלוי במשפחה וכדאי שתשאלי אותם מה הציפיות שלהן. בכל מקרה, אני בטוחה שתלמדי לבשל לאט לאט. אם את צריכה עוד עזרה, אני כאן.

dessy

New member
../images/Emo50.gif וטיפ

אני עובדת זו הפעם השלישית שלי בתור אופר live in והשכר שאני קיבלתי זה בין 75-100$ ליום אם את לא דרך סוכנות אבל תקחי בחשבון שדרך סוכנות את מקבלת הטבות כמו לימודי אנגלית חינם,טיולים וכו זה כבר את תחליטי. בקשר לבישול וניקיון כדאי שתסכמו זאת מראש לפני שתחתמו חוזה שאחר כך לא יהיו אי הבנות למינהם והם יתחילו לבקש ממך כל מני דברים שזה לא בתפקידך .(שזה הטיפ הכי חשוב שאני יכולה לתת לך) בהצלחה dessy

dessy

New member
מעלות החמה עד צאת הנשמה../images/Emo6.gif

סתם...... מהרגע שהם מתעוררים עד לרגע שהם הולכים לישון אבל אני אופר לתאומים בני אכשיו שנה זה מאוד קשה

למעלה