אופרות סבון

slayer510

New member
אופרות סבון

זה דבר משעמם ונמאס, די כבר כמה זמן אפשר למשוך את זה?! תראו סמולוויל, יותר טוב!!

slayer510

New member
שאלה

איך בדיוק אתם רואים פרקים של היפים והאמיצים ששודרו בארה"ב???

Indiman1

New member
אם אתה כל כך לא מרוצה מאופרות סבון,

אז למה אתה רוצה לדעת איך מורידים פרקים מארה"ב ??

slayer510

New member
סתם לדעת

כי אני מכיר אתר שממנו ניתן להוריד פרקים של היפים והאמיצים, אבל הוא לא מעודכן כל כך ואני רואה שפה מדברים על הפרקים האחרונים ששודרו בארה"ב, אז מעניין אותי לדעת מאיפה אתם מורידים פרקים עדכניים, וזה לא מפני שאני רוצה לצפות בסדרה, בכלל לא, פשוט סתם לדעת מאיפה אתם מורידים, זה הכל. אין לי שום עניין בסדרה.

irita1

New member
ניראה שאתה צופה באדיקות בסידרה...

ויתרה מכך, חרד עד עמקי נשמתך מהעובדה שהסידרה יורדת באוגוסט משידורי ערוץ 2, ומאחר ואין לך yes, אתה רוצה לדעת איך להמשיך ולצפות... אז אל תמכור לנו לוקשים חמוד... המשך צפייה ערבה... אההה....ולא אתה לא תדע מאיפה ניתן להוריד....

slayer510

New member
חחחחח הצחקת אותי../images/Emo6.gif, צופה באדיקות?!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נראה לך שאני צופה בסדרה הזאת?! נראה לך שאני צופה בכלל באופרות סבון?! חחחחחחחחחח, בחיים לא!!!! ואם הייתי צופה, אז לא הייתי מסתיר זאת, מה יש לי להסתיר?! וזה לא קשור לעובדה שהסידרה יורדת באוגוסט משידורי ערוץ 2, ומאחר ואין לי yes, אני רוצה לדעת איך להמשיך ולצפות... בכלל לא, אני פשוט לא אוהב אפרות סבון. סתם אני רוצה לדעת מאיפה אתם מורידים פרקים, למרות שאני כבר מכיר אתר שממנו ניתן להוריד, אך הוא לא מעודכן. בואנה, אנשים פה לא נחמדים בכלל. הפורום הזה הוא פורום של תחרות בין YES ל-HOT, מי הכי טוב ומה הכי טוב וזה פשוט מחליא אותי, אתם מחליאים אותי!! תתביישו לכם, אין לכם טיפת כבוד!!

די

מספיק להתגרות בחברי הפורום. התגרות נוספת מצידך תגרום לחסימתך. אין לדבר על הורדות לא חוקיות מעל הפורום. תודה.

SharoNofit

New member
אויש....

תודה על התשובה

למעלה