אופק נקבה נולדתי ב18-08-69 בסביבות 10 ורבע בבוקר- ביפו- מה האופק שלי?
S Shireen1 New member 11/3/08 #2 לפי הנתונים שנתת יש לך אופק מאזניים, אבל על המעלה האחרונה בדיוק, ככה שאם יש לך טעות קטנה בשעה זה יכול להזיז את זה לעקרב. מה את מרגישה שאת?
לפי הנתונים שנתת יש לך אופק מאזניים, אבל על המעלה האחרונה בדיוק, ככה שאם יש לך טעות קטנה בשעה זה יכול להזיז את זה לעקרב. מה את מרגישה שאת?
L LENI 8 New member 11/3/08 #3 אופק תודה אני מרגישה גם אופק מאזניים וגם קצת מעקרב, הייתכן? יש תכונה בולטת של אריה עם אחד מהם שאוכל לדעת בוודאות תודה על הכל
אופק תודה אני מרגישה גם אופק מאזניים וגם קצת מעקרב, הייתכן? יש תכונה בולטת של אריה עם אחד מהם שאוכל לדעת בוודאות תודה על הכל
נ נרקי New member 11/3/08 #4 סליחה.. אבל שאלתי גם ולא ענו לי.. גם אני רוצה לדעת מה האופק שלי אני ילידת מזל מאוזניים 04/10/82 בערך בשעה 19:30 בבקשה תענו לי בחזרה.
סליחה.. אבל שאלתי גם ולא ענו לי.. גם אני רוצה לדעת מה האופק שלי אני ילידת מזל מאוזניים 04/10/82 בערך בשעה 19:30 בבקשה תענו לי בחזרה.
ע ענבר70 New member 11/3/08 #6 את אופק שור נרקי אבל רק אם השעה מדוייקת: ב-20:00 את כבר אופק תאומים. אבל עם העקשנות שלך הייתי אומרת שאת שור
את אופק שור נרקי אבל רק אם השעה מדוייקת: ב-20:00 את כבר אופק תאומים. אבל עם העקשנות שלך הייתי אומרת שאת שור