אופק רחב

אופק רחב

כמי שהיה בעבר משתתף פעיל בפורומים של IOL בתחומי המחשבים וציפיתי כי תפוז תהיה תחליף הולם (בעיקר בגלל ממשק מהיר ומעניין) ברצוני להגיד כי התאכזבתי קשות. אוכלוסיית המשתתפים הקבועה בחלק מן הפורומים ממש מתחת לכל ביקורת. תכנסו לפורום מחשבים ואינטרנט ותראו איזו קשקשת הולכת שם. יש שם משתתף בשם גיאוסטנט המציף בהודעות על כל דבר ומתקוטט עם כל אחד. אם לא תעשו משהו כל המשתתפים הרציניים יעברו לוואלה ואתם תשארו עם הילדים הקטנים.

מטבע הדברים רוח הפורום נקבעת

על ידי הגולשים. הנהלת הפורומים אינה יכולה ואינה מעוניינת לחייב גולשים לגלוש בפורומים. אנו ממליצים לך להתחיל להשתתף בפורום ולהעלות את רמתו, ולחילופין להעלות הצעה לפורום שיתאים בצורה טובה יותר לאופי הגלישה.

התשובה ממש מזלזלת ולא רצינית

אני סבור כי אתם צריכים למנות מנהלי פורומים רציניים שישלטו על מה שקורה שם. תכנסו לפורום שהזכרתי ותראו אילו מריבות יש שם. כל זה במקום לעסוק בפתרון בעיות מחשבים. אם היה שם מנהל פורום בוגר ורציני הוא היה משליט סדר ולא היה קורה מצב כזה. אם אתם לא תפקחו מלמעלה (למרות שאני חושב שהפורום צריך לשמש במה חופשית להחלפת דעות) הפורום יהפוך לבמה של חבורת ילדים מתקוטטים. קיבלתי את הגישה שלכם שאינכם מחייבים גולשים לגלוש ואולי גם לא איכפת לכם מה חושבים על הרמה הכללית. באמת אני לא חייב לבקר אצלכם. שיהיה לכם בהצלחה.

gurfi

New member
מנהל מצויין

יש שם מנהל מצויין רק שהוא בחופש לכמה ימים וגולש אחד ניצל את זה כדי להרוס את הפורום

תגובה ממנהל פורום מחשבים ונט...

יצאתי לחופשה לפני 3 ימים וחזרתי היום..וכן כל הפורום בבלגן....כן אולי באתמ היה צריך מחליף לפורום לאפילו 3 ימים! תסתכל בפורום 3 ימים אחורה ותיראה בדיוק שהפורום הוא על רמה ועוד איך.... עכשיו אני מטפל בכל הבלגן שיש ככה שהפורום תוך יום חוזר למצב הקודם שלו! דון@קישוט

זורקי

New member
הרצון האישי והנקמני של הנהלת תפוז

מעודד זבל רב. אבל לטעון שוואלה היא זבל- בזה הם מקצוענים.

google1

New member
באמת אתה צודק

יש בעיה בהנהלת הפורומים שנותנים לאחד כמוך ללכת ולחזור עם הבליל של השטויות שלך

זורקי

New member
זה הקטע - פחד לאבד משתתף

ככה הריטניג עולה וגם מספר הכניסות, תשלומי מפרסמים. גוגל- אתה די גרוע בהבנת התשתית של הדברים.

למעלה