אופק קיללה אותי....

pusher

New member
אופק קיללה אותי....

היא קראה לי לא נורמלית! חח מגיע לך אופק

1Shir

New member
אם כבר פתחנו את זה לדיון

מצד אחד זאת לא קללה אבל זה גם לא ממש כיף להרגיש לא נורמלי כי באיזשהו מקום זה גורם לך להרגיש דחוי ולא מוצלח- לדעתי לפחות...

השאלה היא

מה זה לא נורמאלי? לפי דעתי לעשות מה שכולם עושים, לקנות את מה שכולם קונים, לראות את מה שכולם רואים, לשמוע את מה שכולם שומעים והבנתם את הפואנטה זה הרבה הרבה יותר לא נורמאלי מאלה שמוגדרים על ידי החברה כלא נורמאלים..

1Shir

New member
יש לי תחושה שבני אדם לא כ"כ אוהבים

את מה ששונה... אולי את יוצאת דופן בעניין הזה יש לך ראש פתוח במיוחד ומה אפשר להגיד הלוואי שאני ושכולם היו כמוך...

בתור יוצאת דופן

ולא נורמאלית בעליל אני יכולה לומר שיש לך ראש פתוח אחרת איך לעזאזל קיבלת אותי? לגבי כולם, מה שיש לי לומר זה שכמו שכבר אמרתי לך, כולם טועים ואת תמיד צודקת (כמובן זה נכון לגבי כל אחד) לכן, נורמאלים או לא, מי זה כולם שיחליטו בשבילך?

1Shir

New member
../images/Emo13.gif

1. אל תגזימי, כי עם כמה שאת אולי יוצאת דופן, לדעתי אני יותר לא נורמלית ממך, אז זאת לא חוכמה.. 2. צריך לא מעט ביטחון עצמי בשביל הגישה הזאת...

יש לך חור בתאוריה

1. אולי את יותר לא נורמאלית ממני ואולי לא. מה שחשוב זה שאני לא נורמאלית ואת קיבלת אותי... חח 2. לא צריך שום בטחון עצמי בשביל התאוריה הזאת.. צריך רק לא להתייחס לאנשים..

Gilliana

New member
שתיכן צודקות, כי...

כנראה שצריך הרבה מאד בטחון עצמי כדי לא להתייחס לאנשים.
ואם אנחנו כבר נכנסים לזה, אז האם המושג "נורמלי" לא מתייחס למוסכמות שהחברה הכתיבה לנו? מי אמר שהמוסכמות האלה נכונות?

1Shir

New member
אני די משוכנעת שהן לא נכונות

אבל זה קשה להתעלם מהן כשחיים בתוך החברה ומגיל אפס כל דבר קטן מתכנת אותך אליהן.. זה לא קל. לי לפחות. ולעינת מהפרספקטיבה שלי את- לא יודעת אם הכי נורמלית- אבל בטח "בסדר" באופן יחסי אלי...

1Shir

New member
שימי לב: בסדר יחסית אלי....

ואם את רוצה להתווכח על זה אז כבר עדיף שנעשה את זה באופן פרטי יותר.. (רמז:
) מספיק שיודעים כאן שאני דפוקה, לא צריכים לדעת לפרטי פרטים בדיוק למה... :)

Gilliana

New member
למען הפרוטוקול...

אני לא רק "די משוכנעת" - אני משוכנעת לגמרי שהן לא נכונות. ויתרה מזאת -משוחדות וצבועות משום שאין כזה דבר (אני לפחות לא מאמינה שיש) "נורמלי" עפ"י המוסכמות האלה - רק העמדת פנים כדי "להשתייך" למסגרת הזו.

למעלה