אופציות דולר יורו

chaim 770

New member
אופציות דולר יורו

שלום לך, האם אתה מכיר חברה שמוכרת אופציות (הגנות) על דולר יורו? תודה רבה.

האופציות רבות

אני חושב שאתה יכול לקנות את זה בכל מקום, אפילו במגדל שוקי הון, יש גם את איטריידר שמוכרת אופציות דיגיטליות ואפשר להשתמש בזה לגידור סיכונים.

chaim 770

New member
תודה רבה, ומה המחיר

שאני משלם, ע"פ איזה יחס, אתה יודע?

לא כדאי במצב כזה להגן באופציות

ובוודאי שלא באיטריידר שתהיה כמעט בוודאות החלופה הכי יקרה לעומת כל חדר עסקאות של בית השקעות (לחלקם כמו מגדל, הראל ומיטב יש) או בנק. תבחן אפשרות לבצע בכלל עסקת פורוורד, ברמת הריביות הנמוכות של היום זה יכול לעלות קרוב לאפס מעשית ולדעתי תהיה הגנה טובה יותר מאופציות (אם אתה צריך למשל להגן על שכר לתאריך ספציפי).

chaim 770

New member
תודה רבה, האם

אתה מכיר אופציות וואן טא'צ שאני יכול לקנות?

לא ברור לי מה אתה מ חפש ב-"וואן טאצ'"

זו עסקת ספקולציה ולא כלי להגנה. אם אני מבין נכון אתה צריך להגן על סכום X לתאריך Y - וואן טאצ' זו אופציה שברגע שנוגעת במחיר יעד כלשהו בכל תאריך שהוא באמצע (אם נוגעת) מתממשת. לא רואה שום תועלת בה למי שצריך לבצע הגנה דולרית. אתה צריך אם בכלל אופציות רגילות או עדיף, כאמור, ביצוע עסקת forward ואם אתה רוצה לשמור על האפשרות להרוויח מירידה אז תקנה גם אופציות Call במקביל (או תבצע צילינדר).

chaim 770

New member
זה מה שאני מחפש

אני מבצע עסקאות בשוק המט"ח, במסגרת ההוראות אני נותן גם הוראת סטופ, ואני מעוניין להגן על עצמי במקרה של הגעה לסטופ - שלפי דעתי ברגע שהמחיר מגיע לסטופ המגמה משתנית, כך שברגע שאקנה אופציית וואן טאצ', לא אצטרך לשים סטופ/אשים סטופ, אך תהיה לי הגנה עליו. תודה רבה על עזרתך.

למעלה