אופפפפפ !!!! נמאס לי לחכות !!!!!!!!!!!!!!
N new2noam New member 7/6/04 #2 אי אפשר להאמין שריטה תבוא להופיע קרוב לבית שלייייייי אני כבר רגיל להופעות בת"א ופתאום תבוא לי הופעה באמפי קטן ליד הבית שלי..
אי אפשר להאמין שריטה תבוא להופיע קרוב לבית שלייייייי אני כבר רגיל להופעות בת"א ופתאום תבוא לי הופעה באמפי קטן ליד הבית שלי..
G Golden apple New member 7/6/04 #3 ../images/Emo73.gif תזמין אותה ל תראה לה את ה- תעשו סיור ברפת היא תעקץ מ ואתה תביא לה משהו למרוח תלכו לקטוף בשדה יהיה לה חם ואתה תביא לה אתה תגיד לה שאתה בה ותרגיש מעט כמו תנגן לה ב היא תגיד שהיא צריכה ללכת ותתן לך אתה תגיד לה שהיא אט אט ה יתרחק ואתה תעמוד שמה מתחת ל וה- עם ותעלה ל ועליה תחלום
../images/Emo73.gif תזמין אותה ל תראה לה את ה- תעשו סיור ברפת היא תעקץ מ ואתה תביא לה משהו למרוח תלכו לקטוף בשדה יהיה לה חם ואתה תביא לה אתה תגיד לה שאתה בה ותרגיש מעט כמו תנגן לה ב היא תגיד שהיא צריכה ללכת ותתן לך אתה תגיד לה שהיא אט אט ה יתרחק ואתה תעמוד שמה מתחת ל וה- עם ותעלה ל ועליה תחלום
פ פגית New member 7/6/04 #6 חחחחחחחחח כן אני היתי בשוק כשאמרו לי שהיא באה להופיעה בעומר , ישוב קטן טחון אומנם אבל קטן באמפי קטן כיאלו יותר הגיוני להופיע אם כבר בבאר שבע לא? כנראה שלא איזה כייף אני כבר לא יכולה לחכות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חחחחחחחחח כן אני היתי בשוק כשאמרו לי שהיא באה להופיעה בעומר , ישוב קטן טחון אומנם אבל קטן באמפי קטן כיאלו יותר הגיוני להופיע אם כבר בבאר שבע לא? כנראה שלא איזה כייף אני כבר לא יכולה לחכות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
T The Juck New member 7/6/04 #7 ../images/Emo19.gifחחחחחחחחחחחח י'דפוק../images/Emo6.gif מאיזה פורום זה?
Y yoramor1 New member 8/6/04 #15 ענקקקקקק.......!!!! נועם אתה רואה, יש לך המון מה לתכנן עד שהיא תגיע אז תתחיל לעבוד...
T The Juck New member 7/6/04 #8 ../images/Emo19.gifאני מחכה יותר לתמונות../images/Emo6.gif חחחח סתם סתם! עכשיו לא תוכל להגיד לריטה שאבא שלך נכנס לפקקים בדרך לת"א.. לא תצטרך להתקשר אלי מהרכבת שאתה בדרך..... תהנה תהנה תהנה!!!
../images/Emo19.gifאני מחכה יותר לתמונות../images/Emo6.gif חחחח סתם סתם! עכשיו לא תוכל להגיד לריטה שאבא שלך נכנס לפקקים בדרך לת"א.. לא תצטרך להתקשר אלי מהרכבת שאתה בדרך..... תהנה תהנה תהנה!!!
N new2noam New member 8/6/04 #10 חחחחח אבל זה באמת קרה... אגב... ככה לידע כללי, אני התעניינתי ואמרו לי שמכרו להופעה הזאת 1000 כרטיסים!!!!! זה נשמע לך הגיוני?!?!?!?!?!?!??? כמה מקום יש באמפי הזה???
חחחחח אבל זה באמת קרה... אגב... ככה לידע כללי, אני התעניינתי ואמרו לי שמכרו להופעה הזאת 1000 כרטיסים!!!!! זה נשמע לך הגיוני?!?!?!?!?!?!??? כמה מקום יש באמפי הזה???
T The Juck New member 8/6/04 #11 ../images/Emo19.gifבכל זאת...ה../images/Emo47.gif מופיעה שם... שכחת?
פ פגית New member 8/6/04 #12 כן על תשכח שזו ריטה שמופיעה ואפשר לדחוס לשם אלך איש יהיה קשה והאמפי יהיה מפוצץ אבל.....
N new2noam New member 8/6/04 #16 מאני מקווה שאלף באמת יכנסו לשם... כי כמו שאני זוכר את המקום הוא בכל זאת לא כזה גדול...
N new2noam New member 9/6/04 #18 ואם אני יושב שורה ראשונה ואנשים יעמדו שם, הם יסתירו לי? (מבחינה של צילום)