אופפפפפפפפפפפפפפפפ

אופפפפפפפפפפפפפפפפ

מתברר שהילד לא כמו שלשום או אתמול כבר כמה חודשים. מתברר שיש בעייה והאקס שלי לא יודע מה לעשות. מתברר שהוא עובר תירגול תיזוז..רק שלא מבחין בזאת. ולא יודע מה לעשות. יופי. אני את שלי אמרתי לפני שנה שהחליט לא לחזור מחופשת הקיץ. אני גם אמרתי..שלא יהיה שום שינוי עד סיום כיתה י"ב. אני גם אמרתי שלא יהיה יותר שום יויו. אז מתברר..(גם מתוך שיחות יומיומיות איתו) שהילד רוצה לחזור לארה"ב לגמור כאן וללכת לקולג' כמו אח שלו. אבל..היה הסכם. נאמר שאם לא חוזר מחופשת הקיץ של לפני שנה ..שבה לא עלה על הטיסה חזרה לכאן כמו שהיה צריך ונישאר שם ללמוד. הוא יגמור את כתה יא ויב כמו שצריך בלי להיות יויו. עכשיו עושה תרגילים לאבא שלו. אבא שלו לא יודע להתמודד איתו. אז מה עושה? כותב לי: ה צ י ל ו. כאילו דאאאאאאאאאאאא מה רוצה שאני יגיד בדיוק? מה רוצה שאני אעשה מכאן? הילד באמצע שנת לימודים ויש לו שנה אחת לסיים נוספת. נו באמת מה הוא רוצה שאני אעשה עכשיו? לומר לו..יופי מותק..תשלח אותו אלי..כי מה? קשה לך? שיתמודד.

שהכל טוב FINE AND DANDY

שום כלום לא נאמר ולא מסופר. כאילו לי לצד השני לא מגיע גם קצת נחת. שקורה משהו חיובי. אבל..שיש משהו שלילי..יודעים לחפש אותי..שאמצע פתרון..שאחליט בשבילם. מיכל מוציאה קיטור.פוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

Rinattt

New member
אני דווקא שמחה

שרוצים אותי... ועוד בכלל שאלו הן הבנות שלי. לא טוב לילד שלך איתו, הילד רוצה אותך! אני הייתי מסכימה לו לחזור. יו יו או לא יו יו העיקר שהבנות שלי יודעות שתמיד אבל תמיד אמא כאן בשבילהן.

זה אפ פעם לא היה הוא או אני

זה היה החברים. הוא בתיכון. יש עוד לגמור השנה ושנה הבאה. ניראה לך היויו?

עוד משהו אקסי..

הגיע הזמן שתלמד שלילד קשה..הוא בורח. לילד קשה..פתאם הוא נורא חולה. לא יעזרו כל הבדיקות שתעשה. לא ימצאו כלום כמו שאמרת כבר. הילד לא רוצה ללכת לבית הספר. נקודה. קשה לו. קשה לו עברית..קשה לו עם הליקוי למידה שיש לו..הרי אין לאפ אחד תקציב לעזור לו..זוכר? כמה פעמים אמרתי לך שזו התשובה שגם אני קבלתי. אז הוא לא רוצה ללכת. פתאם הוא לא כמו תמיד..הילד מתנהג אחרת כבר כמה חודשים. יש לך ריבים איתו..יופי..תתמודד. שאתה הבטחת בית ספר אמריקאי שלא יצא לפועל..לא הזכרתי את כל הדברים האלו. מה קרה החברים היו כל כך חשובים שאי אפשר היה לומר לו: אתה יודע אני יעזור לאמא שלך לקנות כרטיסים שתוכל לבקר..היה עדיף שתגמור תיכון בארה"ב...עכשיו מה? עכשיו הילד שוב יויו..אה אה... אני לא אתן לזה לקרות. הוא יגמור תיכון במקום אחד. לא יקרה שבגלל שקשה לך להתמודד איתו הכדור שוב יעבור אלי על חשבונו. הוא יקבל תעודה של גמר תיכון כמו שצריך. הילד רוצה קולג'? יופי. אתה תעזור? כן אני יודעת שהם רוצים. על הגב שלי. מה איתך גרוש חמוד..אבא טוב אתה..עד שזה מגיע לכסף. אז עכשיו אתה צועק הצילו. אבל שיש משהו נחמד לספר..אני לא קיימת. שצריך כסף. אני קיימת. שצריך החלטה אני קיימת. שקשה אני קיימת. אבל שצריך אתה..לעשות מעשה...אתה נעלם..אתה לא מסוגל. והילד? הילד הפעם לא יהיה יויו. הוא לא ישחק משחקים. ואני לא אתכופף. זהו. ממשיכה להוציא קיטור.

קטי30

New member
../images/Emo201.gifשחררי חופשי

מאמינה שההחלטות שלך לא מגיעות ממקום של דווקא ושטובת הילד היא לנגד עיניך שחררי מאמי

היבהלת אותי...עם ה"אקסי" ש'לך...

תקשיבי..........ותיישמי. קחי את הילדים אלייך ותתנתקי מהאקס הזה אחת ולתמיד.

רות 2

New member
אל תקשיבי לאקסייטרית ...

הקשיבי לעצמך בלבד ...... תגובה שלך לעיניין! לשם שינוי.... (לשם שינוי כי ...... בדרך כלל בעבר לא פעם נתת למצפון והלקאה עצמית להנחות צעדייך..)

:))

שרק תעיז להמרות את פי........ ואני במיידי על המטוס ביחד עם האקס שלה...ישר אליה הביתה.. :))

הלוואי וזה היה פשוט כך כך

חבל שחזר ארצה. אך עכשיו כבר לא ניתן לעשות הרבה. עם באמצע יא והוא חייב לגמור במקום אחד. אי אפשר יותר לשחק משחקים. אני מרגישה שקשה לו להתמודד ..ואז הוא מוצא לו דרך לברוח..רק לא לעמוד מול הקשיים ולהגיד לעצמו שהוא יכול. והוא יכול. ילד מאוד מוכשר ואין שום סיבה בעולם שלא יעשה את המוטל עליו. עושה לאבא שלו הצגות? אבא לא יודע איך להתמודד איתו ומכאן הבעייה. הילד היה אצלי. נסע לחופשה ולא חזר. החליט החלטה. שיעמוד מאחוריה. אני גמרתי להתכופף לכל הכיוונים. חיכיתי על לפני חודש..בבית הקודם ..שנה וקצת לראות אם ישנה את דעתו. שם היה לו חדר משלו..בית ספר מעולה. ולא אמר כלום. עכשיו יש לי חוזה שכירות ..גם השכרתי את שלי וגם שכרתי במקום אחר. ועוד שכרתי דירה קטנה יותר. מה יעשה ? יגור עם רועי בחדר אחד? לכל דבר שהם עושים יש אפקט הדומינו..ואין לי אפשרות לשנות מצב עכשיו.שנה ושלושה חודשים חיכיתי לראות מה יעשה. ואללה חודש אחרי השינוי שלי. שינה את דעתו.יופי לו ויופי לי. זה לא יילך הפעם. הוא יודע שיגמור יב יש לו מקום אצלי. הוא יודע שלא תהייה בעייה אז..אבל עד אז שישאר עכשיו אם אבא. אין דרך אחרת. לא יודעת איך עכשיו להקל עליו. ולא אני אחליט. הכדור במגרש של האקס.מרגיז אותי רק..שקשה לו להחליט הוא ניזכר שאני קיימת ועוד מחכה שאגיד להם מה לעשות.

רות 2

New member
אם כך ..........

הגיע הזמן גם שילמדו כמוה להתמודד עם הבחירות שלהם בחיים ........ אתה לא חושב דרלינג.....? .ותוציא מהבוידם את השטיח ההוא שיהיה על מה להתגלגל .....!

טוב, אמרת אמרת

קשה..אז בורחים. תכונה שאינה מקובלת עלי ובטח לא על אבא שלו. דווקא יאמר..לזכותו של גרוש שקשה יודע להתמודד לא פעם. אך שמגיע למצב של החלטה..שם הבעייה להתמודד עם קבלת החלטה. לבצע..במיוחד עם זה עולה כסף. יש שניים שיודעים להתמודד עם מצבים קשים ועם החלטות , ויש אחד. שהחליט לא לעלות על המטוס חזרה הביתה..כי הובטח לו שייתכן שיהיה בית ספר אמריקאי ..וכו וכו. חברים. כן החברים מאוד השפיעו. אז היום שקצת קשה לו. יש בגרויות..רוצה לברוח שוב. בזמנו שהחליט לא לחזור..כבר אז ידע. לא יחזור עד שיסיים כתה י"ב. ובזה הוא יעמוד. ובזה גם אבא שלו יצתרך להתמודד. קשה לו? הילד עושה בעיות של לא רוצה ללכת לבית ספר...שיתמודד. דווקא בקטעים האלו הגרוש היה בדרך כלל מאוד מאוד סטריקט..קצת קשה לי להבין את ההתבכיינות שלו על הקטע של הריבים ביניהם. והכי מעצבן. שיש משהו טוב לספר..הוא לא יגיע כלום. רק שצריך ממני משהו..ידע למצא אותי...אופפפפפפפפפפפ\\ הפעם לא תהייה דרך חזרה. נקודה. הילד צריך לגמור בית ספר במקום אחד. הילד צריך להתמודד גם שקשה לו.

למעלה