אופס

אופס

אני יושבת בחדר רגל אחת על המיטה רגל שנייה על הריצפה השעה נדמה לי אחד וחצי בלילה אני חמה.אבל מזה חמה,שאני כבר מתפחלצת. השכנים שלי מלמעלה עושים רעשים. דירת רווקים כזאת.מהפעם הראשונה שראיתי אותם נההיתי חרמנית. אז לבשתי מכנסיים קצרים,בלי תחתונים,גופייה כזאת בלי חזייה,ועליתי לבקש "עזרה" הדוד שלי מקולקל אין לי מים חמים להתקלח.אלק. הם פותחים לי תדלת בהפתעה קצת ואפילו ביקשו סליחה על כל הרעש. התיישבתי בזמן שהם הדליקו לי תדוד,רגליים פתוחות לרווחה,עומרי הציישב מולי הוא קצת ביישן.הוא קלט תכוס שלי מבצבץ נוטף נפוח. הוא לא הוריד תעיניים שלו מהכוס שלי.אמרתי בשיא הנונשלט. מגרה אותך?תעשה משהו.הבן זונה התקרב והתחיל ללקק לי תמנוש בצורה שאף אחד עדיין לא עשה לי.בינתיים השותף שלו שמע תרעשים שלי והגיע גם. ואני מזה יודעת לעשות רעשים. אז הדפוק הזה נעמד שם בהלם,ואני מתחילה לצרוח עליו שיוצא כבר תזין הזה שלו כי אם אני לא מקבלת זין עכשיו בתוך הפה שלי אני קמה והולכת. הוציא תזין המהמם שלו אני חייבת לציין והכניס לי אותו בבת אחת לפה. אוהבת למצוץ הא?יאללה.תמצצי. בינתיים העומרי הזה שם למטה התחיל לדחוף תזין העצום שלו לכוס שלי. תשמעו-הוא מזיין חבל על הזמן. הוא דפק אותי כמו איזנ שפן מיחום,גמר בהשפרצה ענקית יחד איתי בזמן שההוא סיים לדפוק לי תפה. להתקלח לא הלכתי בסוף.

bugbuster

New member
../images/Emo142.gif אההמממ, אופפפפס, שלום לך

משיכה מגנטית, וברוכה הבאה.

למעלה