אופס.....

Chloe

New member
אופס.....

איחרתי באיזה 20 דקות.... אבל כמו שאומרים עדיף מאוחר מאשר אף פעם... *לוקחת נשימה עמוקה ומתחילה לזמר* "היום יום הולדת, היום יום הולדת למור (לאנה) חג לה שמח וזר (
) לה פורח היום יום הולדת למור" הבטחתי לה שלא נשכח אותה למרות שהיא לא בארץ!!! מור מזל"ט!!!!!!!!!!!!!!!!!!

shirakl

New member
מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

וכמו שכבר כתבתי בפורום דוסון: יום הולדת שמח ומאושר עם המון מתנות ובלונים! ושכל משאלותייך תתגשמנה!

like daa

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo47.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo171.gif../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif

ולצ´אד מייקל מוריי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

פיפול, אני לא מאמינה ששכחתם
היום יש יום הולדת לבנאדם הכי הכי מתוק והכי חמוד בעולם (כולו
)
צ´אד מייקל מוריי אני אני רוצה לראות שרשור גדול של מזל טוב למור וצ´אד (הזוג הידוע חחחחחח
)
אז אני לא יודעת בת כמה מור אבל אני יודעת שצ´אד היום בן 21
הוא נולד ב-24 באוגוסט, 1981 וכולנו מאחלים לו מזל טוב ו.. שיחזור לבנות גילמור כי (
) טרורי רולזזזזז
אז, צ´אד, מור, מזל טוףףףףףף

YaLdoNet 4 EveR

New member
מזל"ט לשני המאושרים ^-^ ../images/Emo65.gif

ושוב, אני לא טובה בברכות, רק המונמונמון מזל"ט וכמובן לא רק למור – גם לצ´אדיייי

צ´אדיייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

היום יום הולדת, היום יום הולדת, היום יום הולדת לצ´אד! היום יום הולדת, היום יום הולדת, היום יום הולדת לצ´אד!!!!! חג לו שמח וזר לו פורח היום יום הולדת לצ´אד! חג לו שמח וזר לו פורח היום יום הולדת לצ´אד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה אושר!!!!!!!!!!! ובאותה הזדמנות מזל"ט לתאומתי המתוקה לאנה שאתמול היה לה את יום הולדתה ה-14!!!!! *קהל מריע, תשואות*
וכו´....

מרב881

New member
יום הולדת שמח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

טרו טרו אה טרו טרו אה יום הולדת יום הולדת הנה בא טרו טרו אה טרו טרו אה יום הולדת יום הולדת הנה בא!!!!!!!!! הוא בן 21, נכון? וללנה-

*קליאו*

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo176.gif../images/Emo49.gif../images/Emo180.gif../images/Emo41.gif../images/Emo105.gif

היום יום הולדת... היום יום הולדת...
היום יום הולדת... ל.. אההה...
מור
ו....
היום יום הולדת...
היום יום הולדת...
היום יום הולדת... ל... אהה...
צ´אד
עוד הרבה שנים מאושרות לשניכם...

v i o L e T

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo9.gif

מזללללל - טובבבבבבבבב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

(אני מקווה שזה יצא..
, בכל אופן, זה אמור להיות "ל", כאילו לאנה...) מזלללל - טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב
Happy birthday to u (and chad) Happy birthday to u (and chad) Happy birthday dear Lana (Mor)(and very dear Chad
( Happy birthday to u (and Chad) בתקווה שרשמתי נכון...
.....

GirlFriend

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif

P. Patil

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif מזל טוב מור!! ../images/Emo41.gif../images/Emo151.gif

שיהיה לך יום הולדת שמח!

z O e i

New member
מורררררר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב
שיהיה לך אחלה מומלדת שיששש (דההה את בחול מה יכול להיות רע?..) שתזכי להגשים משאלות, לאושר ושמחה ושתקבלי הרביי דיקסים למומולדת

למעלה