אופס. פישלתי...

אופס. פישלתי...

הלכתי לבקר את האסלה. וזה אחרי שנישבעתי לעצמי שלא אעשה זאת. אני חוששת ממחר...אמורה חקבל בשורות בקשר לבמשך הטיפול והמעקב. ואני פוחדת שידרשו ממני לעלות. וזה אחרי שאני אומרת לכם עד כמה זה לא בסדר... אוי, אני מגעילה את עצמי! אולי אני מושפעת. אולי מדחיקה. אולי סתם בא לי להרוס לעצמי. וזה בדיוק הזמן, אם אני רוצה לשים לעצמי מקלות בגלגלים. סליחה, בנות. העייפות מדברת מפי. אוהבת אתכם מאיה הפרה

תרנגולת

New member
מאיה יקרה..

זה לא נורא.. מחר יום חדש.. חבל לכעוס על עצמך על שלא עמדת במה שהבטחת לעצמך. זה לא נורא בכלל- מחר יום חדש ומחר אפשר להמנע ממפגשים כאלה עם האצבעות.. תתרכזי במחר.. מה שהיה - היה. עכשיו נשאר מחר.. ואחריו עוד מחר. ככה.. :)

מייק 48

New member
חומד- כולם מפשלים !!!

מאיונת אהובה, אל תעשי מזה אסון לאומי... צאי מההרגשה הרעה ותחשבי על דברים טובים. כל אחד מפשל לפעמים... אנחנו לא מושלמים (גם לי יש פישולים...) אל תחשבי על הרס עצמי ועל מקלות בגלגלים... תחשבי עלי, כי אני חושב עלייך בלי סוף ואוהב , אוהב , אוהב... אוהב אותך באש ובמים וגם בבוץ... שולח לך נשיקה וחיבוק ענק !!! שלך באהבה גדולה מייק

t@gel

New member
חומד שלי...

לכי תנוחי... אני מצטערת אם עייפתי אותך... את צריכה לישון.. מחר יום חדש...גם אם פישלת...זה לא נורא...היית אמיצה הרבה זמן. את עוד תתעשתי.. אני מבטיחה לך... מחר יום חדש... אפילו תוגי אמרה... אוהבת אותך המון מנהלת קטנטונת שלי... ליל מנוחה

שאלה

ראיתי אותך בשבוע האחרון חותמת בסוף כל הודעה: ``מאיה`` אהבתי את זה וחייכתי לעצמי כאשר ראיתי את התמיכה שנתת לכל אחת פה שהייתה צריכה את זה. עובדה שהרגשת טוב באותו הרגע. כאשר תרצי לעשות שוב בפעם הבאה, תחשבי עליי, ותזכרי שכאשר את שמחה ומאושרת, אז אני מאושר, וכאשר את כועסת על עצמך, אז אני מרגיש אשם. אני איתך לאורך הדרך...בטוב וברע. ... ועוד משהו, את לא פרה.........אני עוד לא שמעתי ממך שום ``מוווווווו`` מאיה, בואי נעשה דיל.... כל יום בערב כאשר את באה לפה, וכותבת שאת היית ילדה טובה, אני מספר לך בדיחה שתקרע אותך מצחוק (תגל שמעה כבר חלק מהבדיחות ונשפכה מצחוק...) אני מתחיל עם בדיחה. אם תהיי טובה מחר בערב, את תזכי להרבה רגעים של חיוכים... הבדיחה היומית: 2 זקנים יושבים בפארק ציבורי ומדברים אחד שואל את השני: ``תגיד לי, צחצחת שיניים היום?`` השני עונה: ``לא, לא מצאתי אותם`` קחי את החיוך היומי שלך עכשיו, ותחשבי על הבדיחה לפני השינה ותחשבי על זה שיש כל כך הרבה אנשים שאוהבים אותך. וגם אני. מאוד.

מייק, תוגי, תומר, ותגל

וכל מי שלא הזכרתי אבל קרא ודאג. אל תדאגו. אני יודעת שזה לא משהו נורא ואיום... כמו שאני תמיד אומרת לכן בנות המלחמה שלנו בנויה מהמון קרבות קטנים וגדולים.... וגם אם מפסידים קרב אחד...או שנים... צריך להתמקד במטרה הגדולה - לנצח את המחלה. מצטערת אם הדאגתי אתכם. פשוט - אתם אומרים לי לשפוך גם לפעמים ואתמול זה מה שעשיתי. אולי זה לא היה במקום. סליחה. אני בסדר, היה לי יום של כיף בעבודה למרות שהרבה כוח לא היה לי...מסיבות שונות. אני גם מרגישה הרבה פעמים קצת תשושה ופתאום ניזכרת שלא אכלתי... אני קצת בורחת מזה, דרך הכתיבה פה. זה מעסיק אותי כל כך ומשכיח דברים שאני לא רוצה לזכור או לחשוב עליהם. אבל אני ממשיכה במלוא המרץ קדימה אז אל תידאגו לי אני אסתדר איכשהו. אוהבת את כולכם ושוב, מצטערת אם הדאגתי מישהו. שלכם תמיד מאיה ותומר - אני עדיין פרה...אבל פרת משה רבנו, לעת עתה. התפקיד מחייב. מחכה לבדיחה של הערב...

מייק 48

New member
עאלק פרה...

מאיונת מתוקה, שמח שהיה לך כייף וטוב היום, רק תזכרי מידי פעם שאם לא שמים דלק למנוע - הוא מהר מאד יפסיק לפעול... רוצה אותך חזקה ומחייכת, מאושרת !!! שלחתי לך מייל - אנא קיראי. אוהב אותך מאד ללא תנאי - עכשיו ולעולם, אוהב אותך גם עם פישול או שניים - כמו כולם, שולח לך חיבוק גדול (בזהירות, לא לשבור) המון נשיקות מתוקות - עד שהסערה תעבור. שלך לתמיד מייק נ.ב. אל תעליבי את הפרות, טוב ? אלו מתחילות להיות זן נדיר בסכנת הכחדה וכל עלבון לפרה הוא עלבון לאנושות...

אני? מעליבה פרות? מה פתאום!

אני דווקא מאוד מסמפטת אותן....חוץ מאחת שגרה אצלי בדירה וישנה לי במיטה. וחוץ מזה - איזו קיבוצניקית יכולה לשנוא פרות? הן שכנות קרובות מאוד שלי, ויקרות לליבי. היחסים שלנו ממש בסדר (חוץ מהריח..). ונכון, אתה צודק...הן בהחלט בסכנת הכחדה...בגלל זה אני ויעלי (עדנה) ביטלנו את הטיול המתוכנן לאירופה...לא יתנו לנו להיכנס כשיראו שכתוב לנו בתעודת הזהות שאנחנו מלאום הפרה המשוגעת... אז בינתיים אני פרת משה רבנו. אולי ככה יתנו לי להיכנס... קראתי את המייל שלך. וכמובן, כמו תמיד ריגשת אותי נורא. מחכה להמשך... שלך תמיד מאיה הפרת משה רבנו.

מייק 48

New member
אין טוב ממראה עיניים...

מאיונת חומד, אחרי ההופעות שלנו היום ובמוצ``ש במעין-צבי, ואחרי כמה ימי מילואים שיש לי בשבוע הבא בחיל הים (לקציני ים החובלים לא נותנים מנוחה גם בגיל קשיש כמו שלי...) - אני בא לרעות לך ת`פרות בקיבוץ, לגלוש איתך ולשיר לך כמה סרנדות עם הגיטרה !!! עד שימאס לך ותסלקי אותי... אוהב אותך עוד יותר (טוב, לא העלבת ת`פרות...) שלך אני גם בשלולית ובאגם מייק

למעלה