השבוע שלי
היה לי שבוע קשה באופן כללי, פשוט בגלל עומס בעבודה, והעובדה שאישי חולה וזה שם קצת יותר עומס עלי (ולטייל עם הכלבה בבוקר זו אחת המשימות השנואות עלי, במיוחד במינוס עשרים).
ברכיבות היה טוב - היו לי שני שיעורים ושניהם היו טובים.
ביום שני עופר הגיע איתי לחווה, הוא הוריד אותי שם והלך לעשות סידורים, אבל רכבתי שעתיים (!! כשליסה מחליטה שאפשר להאריך את השיעור לא מתווכחים איתה) וכך יצא שהוא חזר בזמן לראות חלק מהשיעור. היה שיעור קפיצות
מאד מאתגר. עבדנו על מכשולים קטנים, עם פניות מאד קשות ומדוייקות. לא הצלחתי את כל התרגילים, אבל הצלחתי לא רע - בעיקר לאור העובדה שכ"כ הרבה זמן לא קפצתי. בסוף השיעור כל אחת מאיתנו עברה תרגיל דומה - בו ליסה פשוט צעקה מה המכשול הבא רגע לפני המכשול הנוכחי והיה צריך להגיב מהר ולהמשיך עד שהיא אומרת די. זה היה ארוך וקשה, אבל כשעבדתי על התרגיל הזה, אחרי איזה שישה-שבעה מכשולים, נכנסתי לקצב ויציבה מצויינים, ומשם זו היתה פשוט התמדה, והכל זרם הרבה יותר טוב. ליסה אמרה לי אח"כ שהיא הרגישה שפשוט היה צריך לבעוט אותי קדימה, שאמשיך ואמשיך עד שזה יעבוד. כנראה שהיא צדקה, במבחן התוצאה.
בשיעור של יום שישי עבדנו שוב על קפיצות. ליסה הגיעה במצברוח מלחמתי ודחפה אותנו חזק. הרכיבה שלי היתה קצת פחות טובה מביום שני, אבל עבדתי קשה והרגשתי שאני מצליחה לתקן. בסוף השיעור דיברנו על חיזוק שרירי ליבה, וליסה אמרה לי בבוטות אופיינית שאני פשוט לא מספיק חזקה כרוכבת, שאיבדתי כוח בזמן שעבדתי בעצימות נמוכה יותר, ואמנם עכשיו אני "פי אלף טובה" מלפני שנה, אבל אני חלשה יותר ואני חייבת להתחזק בשביל להחזיק מסלול מאתגר. אני מאד מסכימה איתה, וזה גם מה שהפיזיותרפיסטית שלי אמרה. כמובן שלפיזיותרפיסטית לא ממש הקשבתי (כלומר, הקשבתי ולא עשיתי עם זה הרבה) אבל עכשיו כשהרכיבה תלויה בזה, התחלתי לעבוד על רוטינת כושר חדשה לבוקר, שתשלב תרגילי כוח בתרגילי הפיזיותרפיה שלי. אני די אופטימית, כי עם הפיזיו אני מתמידה כבר בערך שנה, יום יום, אז אם זה רק להוסיף כמה תרגילים, בשביל הגמול של עונה מעולה עם צ'ואי הקיץ, אני מאמינה שאצליח.
את הקירור עשיתי שוב בלי אוכף ואני מתחילה להרגיש קצת יותר נוח ככה. שזה נחמד. לדעתי בקצב הזה יש מצב שאני אנסה טרוט בלי אוכף בשבועות הקרובים. יהיה מעניין.
לפני שהלכתי הביתה אמרתי לה שהיעד החדש שלי הוא לעשות מסלול שלם בגישות מושלמות כמו לשני המכשולים הראשונים שעשינו (כי בעצם האיכות של הקנטר הלכה והתדרדרה ככל שהיה לי פחות כוח בשרירי הבטן/גב "להרים" את צ'ואי והוא הפך לנמוך ומהיר). היא הגיבה בשביעות רצון ואמרה שאם אני באמת אתאמץ לדעתה אני אצליח לעשות את זה תוך כמה חודשים והיא "כבר החליטה שתהיה לי עונה מעולה עם צ'ואי השנה גם אם זה יהרוג אותה"