אופס, כבר לא קופץ...

שגתה

New member
איטליה/ ספרד שאלהפ

שלום, אני מחפשת מידע על לימודים בספרד או איטליה. אם מישהו יכול להפנות אותי לאתר או יודע משהו אשמח לשמוע. דרך אגב יש לי דרכון איטלקי האם זה אומר פחות שכר לימוד? לילה טוב, כולי קנאה באלה בינכם שנכנסים עכשיו למיטה באיזה מקום פסטורלי איפושהו בעולם. שגית

Sparker

New member
ספרד, תשובהפ

אשמח לעזור בעניין, אם רק תוכלי לפרט קצת יותר מה את מחפשת... בספרד עלות הלימודים זהה לזרים ולמקומיים, ובכל מקרה מדובר בסכומים מצחיקים... לילה טוב מהפינה הפסטורלית שלי...

שגתה

New member
השאלה בלי פ מופנת ל SPARKER

הי, קודם כל תודה על התשובה, שנית אני חושבת להעתיק מגורי לספרד אבל מעוניינת לנצל זאת ללימודים אז אולי בכלל עדיף איטליה( מהרהרת בקול רם). בכל מקרה חושבת ללמוד תואר שני בפסיכולוגיה קלינית או בתחום החינוך. האם אתה יודע משהו על אוניברסיטאות טובות בספרד ואיך בדיוק מתחילים לברר. ובכלל האם אני צריכה ללמוד ספרדית בישראל או שמא אפשר להגיע להירשם ואז ללמוד את השפה. בקיצר מלא שאלות כי אני בגישוש ראשוני, אז כל מידע יעזור. ערב נעים שם בפינה הפסטורלית... שגית

Sparker

New member
אההה...

תואר שני זה קצת גדול עליי לשליפה מהמותן... אני מקווה שמחר אוכל לתת לך תשובות... אני אץ לי לאיזו מסיבה אקסקלוסיבית במועדון של אנטוניו (בנדרס). מעניין אם הוא יהיה שם... די מוציאים אותי בכח מהבית... לא יצאתי כבר חודש, כבר שכחתי באיזה צבע הוויסקי, ובאיזה צבע השיער של השבדיות... אני רק זוכר שהוא היה דומה... אם יהיה משהו מעניין, חוויות מחר

Sparker

New member
נתחיל בהתחלה...

יש לך BA בפסיכולוגיה?? לא יודע אם את יודעת אבל השיטת תארים באירופה שונה לחלוטין מהישראלית-בריטית-אמריקאית. אז דבר ראשון צריך לראות בתור מה יוכר התואר שלך בספרד. התהליך הזה נקרא הומולוגסיון והוא יכול לקחת בקלות שנה. אפשר לעשות אותו דרך השגרירות הספרדית בישראל. לגבי שפה, אם את לא דוברת מינימום של ספרדית אני ממש לא רואה אותך מסתדרת פה... (אפילו אם מדובר על מדריד וברצלונה) עד כאן לבינתיים.

למעלה