אופס, התחרטתי

אופס, התחרטתי ../images/Emo13.gif

האם קרה לכן שבאמצע התלהטות היצרים שיניתם את דעתכן (מסיבות שונות) ולא רציתן להמשיך יותר? ומה עשיתן כשזה קרה? האם תמשיכו גם אם אתן ממש לא רוצות, רק כי התחלתן?

היום כבר לא

בעבר, לפני שטיפלתי בעצמי, היתה לי בעיה של זכרונות רעים שצפו פתאום (לא תמיד ידעתי אפילו למה) וגרמו לי להבהל ולהנעל. אחת הבעיות היותר גדולות היתה כשהזכרון ההוא צף, כ"כ שנאתי את עצמי, שרק רציתי שיהיה לי רע. לכן לא רק שהמשכתי, אלא דאגתי שמי שנמצא איתי במיטה יעשה בדיוק, אבל בדיוק, את הדברים שהכי הכי יפגעו בי. כנראה שזו דרך של הנפש לנסות להציף את עצמה בזיכרון הרע - ואולי כך הוא יעבור. אף גבר לא עלה על זה. עד שפגשתי את האחד והיחיד שלי, זה שהסתכל לי לרגע בעיניים, ובשניה הבין מה קורה כאן, עצר והודיע "לא בבית ספרי". וככה הוא התרגל לעשות איתי אהבה בעיניים פקוחות, והאהבה הזו שלו גרמה לי להבין שאני שווה משהו ושלא חייבים לחיות ככה, וללכת לטיפול. והיום אין מצב שאני פוגעת בעצמי שוב ככה! ומכיוון שהשותף שלי הוא גם האיש שאני הכי פתוחה איתו והכי בוטחת בו, אם התחלנו משהו והתחרטתי - אני אגיד.ומקסימום, יהיה לנו ערב קצת איחסי, ועד הבוקר המצברוח הזה יעבור.

maya 23

New member
וואוו...כבד

זה מזכיר לי קצה חוט, אבל לא ברמות כאלו, שמחה שעכשיו טוב, זה עניין נוראי לעבור, ועוד לבד, בלי אחד כזה שמבין שמשהו לא בסדר...

rongostar

New member
כן ../images/Emo140.gif

היה לי גם עניין דומה, בקטנה. היתה לי תקופה של התנסויות ממש לא נעימות שהעברתי את עצמי, חלקית בגלל שנאה עצמית וחלקית בגלל רצון לפצות את עצמי על שנים של בצורת. הייתי מאוד מנותקת מעצמי וידעתי את זה, וידעתי שאני אשלם על זה. עד שמצא אותי הפשוש שלי עכשיו, ובאחת הפעמים הראשונות ששכבנו, ביקשתי ממנו לקשור אותי. זה לא מצא חן בעיניו, אבל הוא נעתר בגלל שביקשתי. בבת אחת הציף אותי הכל ופרצתי בבכי מטורף, לאיזה חצי שעה. לא הבנתי מה קורה, אבל הוא ישר הבין, ואחרי שנרגעתי קצת הוא הכריח אותי להגיד בקול, שמה שעברתי זה לא אשמתי. לא אשמתי-לא אשמתי-לא אשמתי... פשושון. בדרך כלל אם לא בא לי פתאום, אבל לא נורא מפריע לי, אני אמשיך, בשבילו. אבל אם זה מרגיש לא נכון, בילבולונט אמרה יפה: "מכיוון שהשותף שלי הוא גם האיש שאני הכי פתוחה איתו והכי בוטחת בו, אם התחלנו משהו והתחרטתי - אני אגיד. ומקסימום, יהיה לנו ערב קצת איחסי, ועד הבוקר המצברוח הזה יעבור." (ו
לבילבולונט)

אסית10

New member
גם לי יש זיכרונות כאלה, אז אני דוקא

משתמשת בהם כמגרים בטירוף. נכון שבחברה אסור לעשות את זה. אבל בדימיון הכל מותר. אז למה שלא תהפכי את האיכס לההיפך? ובלי שירחמו עליך. לך יש את הבחירה על המחשבות שלך, תשתמשי בזה. פעם הלכתי לטיפול אצל אחת והיא אמרה שמה שקרה לי זה כמו מוות אמרתי לה שאני חיה. וזה לא מוות. זה אולי טראומה אבל בעיקר טראומה כי גם החברה עושה מזה טראומה, ועושה אותי כל כך מסכנה. אז אני לא מסכנה. קרה מה שקרה, אז מה? זה קורה לכל נערה שלישי. ידעת מזה? מסוכן לגדול בתור ילדות. והיום גם בתור ילדים. מצד שני אני שמחה כי המיניות שלי התעוררה בגיל מאוד צעיר, ואני כל הזמן חוגגת ביחד ולחוד. העור שלי זוהר מאורגזמות, וכל הגוף שלי מתנועע גמיש בגלל האורגזמות. זה יותר טוב מקרם פנים ומהכול. אפשר לעשות סקס מול הראי בעינים פקוחות ובאור יום, ואז אתה גם רואה סרט פורנו בחינם.

ellulli

New member
לפעמים כן ולפעמים לא..

עקרונית אני ממש ממש כועסת על עצמי כשאנ ממשיכה גם אם מעט ירד לי החשק, אבל לפעמים אני מרגישה שזה מה שאני צריכה לעשות למען הקשר - ולא מהסיבה שהרוב פה יחשבו, אלא פשוט כי אנחנו לא שוכבים ועד שאנחנו מגיעים למצב הזה פעם בכמה חודשים שנינו רוצים לנצל את זה.. אבל בד"כ אני אומרת, זאת אומרת הוא גם ישר יודע וכמובן שהוא לא יכול להמשיך במצב הזה.

הרבה יותר מדי

היום פחות מפעם.. אבל עדיין קורה למזלי יש לי בן זוג מדהים שתומך בי ואני לא מרגישה שאני חייבת לעשות משהו אם אני לא רוצה...

לא זוכרת שקרה שהתחלנו

ובאמצע לא התחשק לי. אבל אם זה יקרה אני אפסיק באמצע, אחרת אני פשוט לא אהנה, ואם אני לא אהנה גם הוא יסבול, ופשוט חבל להגיע למצב הזה. עוד אף פעם לא קרה שעשינו משהו בלי ששנינו רוצים.

אסית10

New member
כן, במקרה כזה מזייפים אורגזמה.

לא תמיד צריך ארוחה שלימה אפשר גם סנדויץ' ואפשר לאכול מעט גם כשלא רעבים. אני בעיקרון לא לפגוע בגבר. אז הזיוף עושה את המלאכה. וגם גומרים את העניין מהר. סקס הוא משחק. אם לא נעים מסיימים מהר. יש כאלה הטוענים שאסור לזייף. זאת שטות אחת גדולה. לפעמים גומרים רגיל, לפעמים עושים קויקי, לפעמים ארוחה דשנה. מה שבא. אם לא לוקחים את הסקס ברצינות תהומית, אז הכל נראה יותר טוב. לא כל יום צריך לאכול גורמה. זה נמאס. אפשר גם לאכול שוורמה לפעמים. אם אישה רוצה אורגזמה אינסטנט, שתשפריץ על הדגדגן זרם מים חזק, מורידים את הראש של המקלחון. תוך דקה היא מתפוצצת באורגזמה מדהימה, שתנוח דקה, ושוב תשפריץ וככה יהיו לה 10 אורגזמות בשרשרת. בלי כל החרטה מסביב. צריך פשוט לגרות את עצבי האורגזמה. ומים חמימים עושים את זה נהדר ומהר. בימי הביניים היו נשים מיוחדות שטיפלו בנשים מדוכאות. הן היו מגרות ידנית את הדגדגן ואת הנרתיק של האשה עד שהיא הייתה חווה אורגזמה. זה היה הטיפול נגד דיכאון. זה טיפול ממש טוב ולא מזיק. מכאן קראו לנשים האלה היסטריות ולניתוח רחם היסטורקטומי, זה שם לטיני לרחם. הן טענו שהדיכאון של האשה נמצא ברחם. מה שנכון. שאם אין לה אורגזמות היא תהיה פחות שמחה.

אם אני לא טועה, מי שטבע את המונח

היסטריה (באמת מהמילה רחם) היה פרויד, הרבה אחרי ימי הביניים.

למעלה