אופס, התבלבלתי

אופס, התבלבלתי ../images/Emo9.gif

יצא לכם פעם להתבלבל באמצע ולקרוא בשמו של מישהו אחר? מישהי אחרת?

ש ק נ א י

New member
לא ממש תוך כדי

מפני שכאשר אני גומרת מילים לא מאוד זמינות לי. אני צועקת וגונחת אבל לא במילים. המילה היחידה שאי פעם צעקתי וזה קרה אולי 4-5 פעמים היא "אלוהים" וזה די מצחיק כי אני כזו אתאיסטית מדופלמת... בכל אופן, יצא לי, כמה וכמה פעמים לקרוא בשמות של אחרים בסיטואציות אינטימיות (אחרי סקס, או סתם עם מישהו שכבר הזדיינתי איתו וכ'ו) אבל אף אחד לא לקח את זה קשה, ונראה לי שהסיבה לכך היא, שאני לא לקחתי את זה קשה. טעות אנושית סבירה והגיונית בעיניי, לא רואה בזה פאדיחה גדולה מידי או משהו כזה.

ארטימיס

New member
חחח.. לא, לא קרה לי דבר כזה חלילה.

בעיני זו מזה פאדיחה.. אחושרמוטה פדיחה :/ כזה לא נעים.. אם הבחור שאיתי היה צועק שם של בחורה אחרת לא יודעת מה הייתי עושה באותו רגע :/

לא, אבל קרה לי משהו דומה

קראתי לחברה שלי שלעבר בטעות של השם של החברה הקודמת שלי, וזה גם ככה נושא שהיה לנו בעייתי... הכי אני פוחדת לדבר מתוך שינה ולהגיד למי שאני איתה שאני אוהבת מישהי אחרת...

קרה, היה מצחיק

בימי התיכון העליזים, התמזמזתי עם החבר וקראתי בשם של ידיד אפלטוני לגמרי (מעולם, גם לא אחרי המקרה המפדח, לא היה לי כלום איתו). התפתחה סצינת קנאה שבמהלכה לא יכולתי להפסיק לצחוק. יותק מוזר מזה היה כשהייתי עם הבנזוג שלי והוא קרא... בשם של החבר הכי טוב שלו! מלחיץ קצת.

למעלה