אופס... ברח לי...
אריאל בן שנתיים ו4 חודשים. פעוט מאוד חם, אנרגטי ומקסים.אני מכירה מקרוב את גיל שנתיים הנורא אבל לא זכור לי שמתן היה כזה אנרגטי (היום הוא מאווד אנרגטי). כשאריאל מגיע מהגן ב 16:00 הוא לא יושב יותר מ10 דקות עד שהולך לישון, הוא כל הזמן בפעולה, קופץ על הספות, מהשולחן לספה וכו'... הוא לא מסוגל לצפות בטלויזיה יותר מ10 דקות, אני מקריאה לו סיפור וכעבור שתי דקות הוא משתעמם ולוקח לי את הספר מהיד. הוא כל הזמן מציק לאחיו מתן בן הארבע וחצי, מרביץ לו, הורס לו מגדל קוביות שבנה. אפילו להרדים אותו זה סיפור, הוא מנסה לרדת מהמיטה, קצת קופץ ומנסה להתחכם איתי. היום הוא שבר את שיא השיאים כאשר היינו אצל הוריי ללא מתן והוא לא הפסיק להשתולל מ 11:00 עד 16:00 כשנרדם. הוא קפץ ללא הפסקה, כל הזמן ביקש שאקפיץ אותו באויר, כשניסיתי לאחוז אותו חזק ולהרגיע אותו הוא ממש השתולל לי בידיים וסירב להרגע, הוא לא נח אפילו לשנייה. בגן הוא גם מאוד שובב אבל ממושמע, מקסים, אוסף אחריו, משתתף יפה בריכוזים ובהפעלות והגננת לא רואה משהו חריג בהתנהגות שלו. יכול להיות שהוא מקרה קלאסי של גיל שנתיים הנורא אבל הפחד שלי הוא שאולי יש לו בעיה מעבר לכך.. גיסי הציע לי לטפל בו עם תמציות "פרחי באך" כדי להרגיע אותו, מישהי התנסתה בזה? האם הילדים שלכם מתנהגים אותו הדבר? ועוד משהו: אני מודה שהמשמעת בבית לא הכי חזקה וגם מתן ילד לא ממושמע. HELP