אופססססססס... בא לי שוב...
מ מצוטטת New member 12/10/06 #2 רק ef=http:// target=_blank>[COLOR=blu<a]e[/COLOR]>אם יהיה מגוון er=0 src=../images/Emo3.gif>
מ מצוטטת New member 12/10/06 #4 חחחחחחחח יכולה , אופו? [COLOR=bl<a]u[/COLOR][COLOR=bl<a]e>בחדר הסמוך[/COLOR]
ה הנודניקית עם הקוקו New member 12/10/06 #5 ../images/Emo6.gif לא לא... אין לי בעיה לאהוב אותך הלילה בפומבי של הצנטרום. תודה על ה'
מ מצוטטת New member 12/10/06 #6 אה.......... אז אנחנו מEזדעזות הלילה לעייני כל......... YYY נעלה לכותרות הריכולים אבל חייבת אותו ביננו
אה.......... אז אנחנו מEזדעזות הלילה לעייני כל......... YYY נעלה לכותרות הריכולים אבל חייבת אותו ביננו
ה הנודניקית עם הקוקו New member 12/10/06 #8 נו... לכל האישוניות התוהות הלילה... בואי נרגיש... והוא...היא...הוא...יכול עוד קצת בינותינו. בוקסר או נמנמה?
נו... לכל האישוניות התוהות הלילה... בואי נרגיש... והוא...היא...הוא...יכול עוד קצת בינותינו. בוקסר או נמנמה?
ה הנודניקית עם הקוקו New member 12/10/06 #17 כולה מה צריך... זו דימיונית קטנטנה...אפילו לא אילוזיה...והופ-את שם
מ מצוטטת New member 12/10/06 #20 hold your horses היא מינזמן כאן [COLOR=bl<a]u[/COLOR][COLOR=bl<a]e>בכפולות אפילו[/COLOR]
מ מצוטטת New member 12/10/06 #22 ממש לא ברור לי../images/Emo163.gif הביטויי הזה אני אחולמניוק בריאה עליו
ה הנודניקית עם הקוקו New member 12/10/06 #23 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif עכשיו ירכלו...כולם מסתכלים...נראה שכולם מכירים,אבל... אפילו הותיקים כבר מתייחסים כאילו אנחנו משו חדש
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif עכשיו ירכלו...כולם מסתכלים...נראה שכולם מכירים,אבל... אפילו הותיקים כבר מתייחסים כאילו אנחנו משו חדש
מ מצוטטת New member 12/10/06 #27 טוב זה כי לפ'מים להם על הלשון לכי תחפשי להם תשובה כאילו שיש... ~לדעתי~