אופסיי.....

imagine

New member
אופסיי.....

גיליתי שאפשר ב winamp למתוח ולהגדיל את השטח של הרשימה. אז נורא התלהבתי והגדלתי והגדלתי את השטח את שזה הגיע כבר עד למתחת שורת המשימות. הבעיה היא שעכשיו אני לא מצליחה להקטין וכל רשימת השירים שלי מרוחה על כל המסך, החלטתי להיפטר ממנה אבל זה מעיק! מה עשיתי? :-( לילך שיש לה בוחן על אנטיגונה מחר ואין לה מי יודע מה חשק להתכונן.

Hell is beige

New member
אוקיי

כנסי לספרייה של ווינאמפ (בד``כ c:\program files\winamp) תמצאי שם את הקובץ winamp.ini ותלחצי עליו פעמיים ייפתח לך מסמך טקסט שם תחפשי את השורות pe_width ו pe_height הן אמורות להיות אחת אחרי השניה תשני את המספר שכתוב אחריהן ל200 בשתיהן... זה אמור לעזור

rastotman

New member
ולי יש מבחן בכימיה-

על חומר של שליש שלם שאני זוכרת שהייתי בשני שיעורים ממנו ובטח לא הייתי ביותר מארבעה- ואין לי כח להתחיל ללמוד, והציון בתעודה מתבסס רק על הציון הזה, ואין לי מקום לעוד נכשל בתעודה, אני לא רוצה ללמוד בשוב, וכבר קרה שהעיפו ממדעית- למרות שאני מעדיפה להכחיש- וכן, כנראה שאני עוזבת את המחשב עכשיו. ואני ממש מאושרת, ההורים שלי לא נוסעים בפסח לשום מקום, ולא קונים לי כרטיס ווידיאו- אבל איזה כיף! הם אולי יחליפו מכונית- וופי!

snaps

New member
ולי...

יש מבחן בלשון,בוחן בערבית ומבחן ריצת 2000 מטר בספורט....8-( אוף !!!! אבל..בעצם לא כל כך נורא...ערבית סתם,חפיף...,לשון-הכנתי לי שליפים.. וספורט...אאממ...אני אגיד למורה שאני במחזור או משו דפוק כזה,בשביל לא לרוץ...,נסתדר. ;-) אאהה..ובהצלחה לכולכם .. :cool:

mmm

New member
אז ככה...

כל הבנות בכיתתו של m מתחמקות מריצה אולי m יעשה שינוי מין ואז הוא לא יצטרך להשתתף בשיעורי ספורט? כמה קשה להיות זכר....

ולי יש להגיש תיק עבודות בציור

ואין לי דבר כזה. נראה לי שאני אקח קצת מחבר שלי ... יש לי רק 8 יצירות .. ואני צריך 15 ~!

למעלה