אופסיי.. שכחתי אתמול

jenngirl

New member
:)../images/Emo82.gif

בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא)כן בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא)לא המשפט המועדף בשיר: We got the wall of D.C. to remind us all That you can't trust freedom When it's not in your hands When everybody's fightin' For their promised land מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה?לפני 8 חודשים בערך. מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה?רגילה זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!:ריקי מרטין
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:שום אמן. דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: השיר מזכיר לי:חורף

l u d

New member
...

בחמשת המועדפים שלי? לא, יותר בעשרת המועדפים בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן המשפט המועדף בשיר: But still the wars go on as the years go by With no love of God or human rights (מה לעשות שהם הולכות יחד) מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? לפני יומיים מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? הרגילה זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: אבריל לאבין. מספיק היא עשתה את knocking on heavens door זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: led zeppelin דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: הממ.. כלום :S דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: האימיול הוריד לי הופעה של גאנס בריץ משנת 88' השיר מזכיר לי: מלחמת העולם השנייה

l u d

New member
תיקון קטן

לא שמת לב וחשבתי שהשאלה הייתה מתי שמעתי את השיר בפעם האחרונה. אז.. מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? לפני חצי שנה בערך.

what so civil about war anyway?!

בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא)
בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא)
המשפט המועדף בשיר: D'you wear a black armband When they shot the man Who said "Peace could last forever"? מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? לא זוכרת מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? רגילה זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: אממ..גיימבויז? :X אנאערף. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: פינק פלויד דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: - דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: - השיר מזכיר לי: פול ניומן

eran377

New member
תשובות שלי

בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא)
המשפט המועדף בשיר: D'you wear a black armband When they shot the man Who said "Peace could last forever" מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? לפני שנתיים בערך... מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? רגילה. זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: כל "אמן" שעושה טראנסים. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אוזי אוסבורן. דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: אממ לא זכור לי כזה דבר... דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: גם לא זכור לי משהו מיוחד. השיר מזכיר לי: הלס פול שלי
, זה היה השיר הראשון שניגנתי איתה.

YEHOB

New member
אממ...אני.

בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא) ברור שכן!! בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא)--- המשפט המועדף בשיר: מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה?לפני ארבע שנים מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? לא משנה. זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: בריטני ספיירס.. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: faith no more השיר מזכיר לי: עצבות.

oneman2

New member
טדם

בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא) לא בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא) לא המשפט המועדף בשיר: And you can't trust freedom when it's not in your hand when everybody fighting for their promised land מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? בספטמבר האחרון מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? לא מכיר גירסה מיוחדת זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: גיים ביוז. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: ת'אמת? אני חושב שזה מתאים לפינק פלויד. דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא זכור לי דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: כנ"ל השיר מזכיר לי: שגם אקסל רוז יכול לשיר בלי צעקות (לפחות בבית הראשון...)

אוקיי

בחמשת המועדפים שלי? ברור!!! המשפט המועדף: It feeds the rich while it buries the poor משפט חזק! מתי שמעת את השיר לראשונה: לפני 14 שנה בערך... אף אחד לא יכול לבצע את השיר כמו אקסל! אין עליו!

BonJoviT

New member
עונה!!!

בחמשת המועדפים שלי? כן! בחמשת הפחות מועדפים שלי? לא. המשפט המועדף בשיר: אוהבת כל משפט
מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? לפני שנתיים..בערך... מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? אממ..רגילה זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!:
שרית חדד/מושיק עפיה
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: בונג'ובי..נראה לי מתאים דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: ------ דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: נולד לי בן דוד!
השיר מזכיר לי: את בן דוד שלי???

civil war

בחמשת המועדפים שלי? לא בחמשת הפחות מועדפים שלי? לא המשפט המועדף בשיר - so what's so civil about war anyway מתי שמעתי אותו לראשונה - כיתה ו, 1991. מעדיף בגירסא מיוחדת או רגילה? לא זה ולא זה זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן- עברי לידר זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר - rage against the machine דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: מלחמת המפרץ דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: מלחמת המפרץ השיר מזכיר לי: את הגמד מהסידרה "טווין פיקס: מי רצח את לורה פאלמר" בגלל שורת הפתיחה של השיר (what we've got here.....)

הוווווווD:

בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא) כרגע, הוא הכי אהוב עליי. בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא) חלילה וחס המשפט המועדף בשיר: אממ יש המון. דאאאמ קשה לי לבחור כל השיר הזה גאוני =S "Your power hungry sellin' soldiers In a human grocery store " וכללללללל הבית הזה. אני אוהבת את הלחן בו, ואת הקול של אקסל^^ והמילים, כמובן. D'you wear a black armband When they shot the man Who said "Peace could last forever" And in my first memories They shot Kennedy I went numb when I learned to see So I never fell for Vietnam We got the wall of D.C. to remind us all That you can't trust freedom When it's not in your hands When everybody's fightin' For their promised land מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? הממפ. מזמן. לאזוכרת
מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? הרגילה והבועטת! זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: אפחחחד! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אפחחחחחחד! דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: --- דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: --- השיר מזכיר לי: את האנושות ה-לא-אנושית שאנחנו חיים בה.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

(האהוב עליי ביותר) בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא)
המשפט המועדף בשיר: I don't need your civil war
מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? לפני כמה חודשים מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? מכירה רק את הגירסה הרגילה זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: מרילין מנסון
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: סיסטם
(זה יכול להיות מצחיק
) דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא זכור לי דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: כנ"ל השיר מזכיר לי: שזה השיר שאני הכי אוהבת של גאנס

LimiMimi

New member
=

בחמשת המועדפים שלי- אפשר להגיד שהיה. כ"כ חרשתי ממנו עד שיצא לי כבר כל החשק מהשיר הזה, אז הוא לא ממש ב5 הראשונים שלי כרגע. בחמשת הפחות מועדפים - לא. המשפט המועדף בשיר - לא יותר מידי מתחברת לשיר, ואין ציטוטים מלהיבים. בסך הכל מסופר על מלחמה, ואני לא מצליחה להזדהות כ"כ. מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה - בכיתה ח' ככה כששמעתי את הדיסק Use your Illusion 2.. מעדיף בגרסה מיוחדת - לא מכירה. המ, השיר מזכיר לי את אח של חברה שלי. כל השאר אין לי תשובות

LimiMimi

New member
טוב, אחרי שפשפשתי בליריקס עוד פעם.

ובהודעות שלכם, בהחלט הבנתי שהמשפט שאני הכי אוהבת בשיר זה What so civil 'bout war anyway.

עונה..

בחמשת המועדפים שלי? כן בחמשת הפחות מועדפים שלי? לא המשפט המועדף בשיר: what's so civil 'bout war anyway? לא ממש חלק מהשיר בתור שיר, אבל בכל זאת! מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? המממ לפני בערך 4 שנים כששמעתי לראשונה את UYI בשלמותם.. מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? רגילה זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: אשלי סימפסון זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: Babkyard Babies דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא זכור.. דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: אני תמיד שמחה שאני שומעת גאנז... לא משנ האיזה שיר.. השיר מזכיר לי: למה אני כל כך אוהבת לשמוע את הלהקה הזאת

למעלה