אופסיי.. שכחתי אתמול

crazy monkey

New member
אופסיי.. שכחתי אתמול

הפינה : "שיר השבוע" <אני חושבת שאני אעביר אותה לרביעי זה יותר נוח לי...> יאללה אז שיר השבוע הוא: civil war והשאלות: בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא) בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא) המשפט המועדף בשיר: מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: השיר מזכיר לי: __________________________ חובה עלי לומר כי הפינה גנובה מפורום אביב גפן תנו לי ! i'm a crazy monkey

crazy monkey

New member
והפעם גם אני אענה

בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא) בהחלט בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא)
המשפט המועדף בשיר:By bloody hands time can't deny <רק כי אני אוהבת תמילה bloody> מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? אההה לא יודעת לפני כמה חודשים? מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? לא יודע לי שיש זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: כל מיני זמרות פופ למיניהן.. בלעכ זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: להקת oasis יכול להיות מעניין... דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: אהה יכול להיות ששמעתי אותו באחד מרגעי הדיכאון שלי... דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: עצם שמיעת השיר משמחת אותי.. חהחהחה השיר מזכיר לי: מישהו חביב שגם אוהב את השיר הספיציפי הזה

izzys

New member
../images/Emo105.gifI don't need your civil war

בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא)
בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא)
המשפט המועדף בשיר: "you can't trust freedom, When it's not in your hands"
מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? בין הראשונים ששמעתי של גאנז.
מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? אולפן.
זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: לא חסר.
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: הממ אולי מטאליקה או ACDC.
דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא זוכרת.
דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: שיר מחזק. לא יודעת.
השיר מזכיר לי: חיוך

Beautiful Scar

New member
נמ.. ../images/Emo199.gif

יאללה אז שיר השבוע הוא: civil war והשאלות: בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא) אנלאדעת :X בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא) אנלדעת :X המשפט המועדף בשיר: אנלדעת :X מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? אנלדעת :X מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? אנלדעת :X זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: אנלדעת :X זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: גאנס :X ? דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: אנלדעת :X דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: אנלדעת :X השיר מזכיר לי: אנלדעת :X גאמני לאדעת :X

izzys

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo31.gifאז אל תעני..

איך אפשר לשמוע גאנז ולא להכיר סיביל וור?

ראית קליפ לגרסת אולפן?

אני די בטוחה שאין אחד כזה.. אולי הם הוציאו קליפ בגירסת הופעה או משהו כזה...

l u d

New member
הם הוציאו קליפ של השיר בהופעה

שלהם בטוקיו (ההופעה שיש בשני הדיוידי שלהם)

So like a rose

New member
Civil war

בחמשת המועדפים שלי?כן. בחמשת הפחות מועדפים שלי?לא. המשפט המועדף בשיר:"the way they have allways done before" מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה?לפני שנה. מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה?רגילה.. זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: סאבלימינל[ נו מה..זה מה שעלה לי לראש;] זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: בון ג'ובי. דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:לא זוכרת. דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע:לא זוכרת. השיר מזכיר לי:מלחמה?

עונה

והשאלות: בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא) כן בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא) לא המשפט המועדף בשיר: יש הרבה. אבל הנה אחד: And history hides the lies of our civil wars מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? לא זוכר. לפני שנתיים בערך. כשהתחלתי ממש לשמוע גאנז מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? לא זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: לא ממש משנה לי. זה שיר שכולם יכולים להתחבר אליו, וכולן צריכים להצחבר אליו למען האמת
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: כנל דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: שום דבר דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: הייתי במחווה?
השיר מזכיר לי: את המצב של היום, פחות או יותר, גם בישראל וגם בעולם.

למעלה