אופנת DISCREET

miru2

New member
אופנת DISCREET

אתמול קיבלתי בדואר את הקטלוג החדש של החברה - קיץ 2005. הקטלוג יפיפה - חוברת יפה ומעוצבת. אני יודעת שהחברה מייצרת גם למידות הגדולות. אני קניתי מס' פריטים של החברה בכל מיני חנויות בעבר. המחיר בד"כ סביר, זול ממתאים לי ועונות. האיכות טובה, מתוך נסיון. הבעיה שלא כולם מחזיקים את הסחורה של החברה. לבנות שרוצות כתובות של חנויות הרשת בקטלוג מופיעה הרשימה ואשמח לתתה לכן.

DREAM111

New member
גם אני קיבלתי ובאמת קטלוג חביב

המידות שלהם הן מ-38 עד 52. אני יעדכן בקרוב במאמרים את הכתובות עפ"י הרשימה שצורפה לקטלוג. לגבי המחירים ראיתי בקטלוג שהם לא הכי זולים אבל לתחילת עונה אני מניחה שהם סבירים למדי.

תגובות לקטלוג

גם אני קיבלתי את הקטלוג והיתה לי תחושה שאולי טעיתי לשניה בחברת האופנה כי יש לי הרבה חולצות שלהן באיכות טובה משנה שעברה ,אבל הקטלוג נראה על פניו כקטלוג לאופנת רזות ואין בו שום ציון כי המידות הן עד 52 ולכן זאת היתה התחושה שלי... אורית

DREAM111

New member
אכן אין ציון מידות אלא רק מיועד או

משהו בניסוח הזה לכל אישה. התקשרתי כדי לוודא את גודל המידות. היום שהייתי בעיר ראיתי באחת מהחנויות את הקולקציה ויש להם דברים יפים אבל אני מעבר ל-52 כך שאין אצלי סיכוי לביגוד שלהם.

rachel1234

New member
דווקא יש לך סכוי! קניתי בחורף שתי

חולצות גדולות שלהם.

מידות

לילך , אני קניתי שנה שעברה מספר רב של חולצות שלהם וגם אני מעל 52(מידה 5-6 במתאים לי במידות הרגילות ) והם היו טובות וחלקן אפילו גדולות עלי . כך שאל תהיי בטוחה אורית

newbaby

New member
אני אשמח לדעת אם יש חנויות של הרשת

בחיפה, והיכן?

למעלה