אופנת 47

adi061

New member
אז ככה..

התמונה לא הדוגמנית בגדול (משמאל) נראית ממש טוב. אבל משמאל לא אהבתי את הפוזה שלה כ"כ , זה נראה כאילו היא ממש חיכתה לקליק של המצלמה (פשוט נראה לא טיבעי). והאמת שכאן אהבתי את האיפור על הדוגמנית, בעיקר את האיפור בעינים.

תמונה מצויינת הכי טובה בסט

מעבירה את המסר בצורה מעולה, לוקיישן מדליק זווית צילום מעניינת עמידה טובה ובסך הכל יופי של תמונה. אהבתי גם את האיפור.

GR8 G I R L

New member
הסט הזה מעולה!!

דורון כרגיל צילום מדהים! גלי ממש אהבתי את העיניים בסט הזה!!!!!!! ממש ממש!!!

תגובה תמציתית ביותר

סטיילינג- חביב איפור- נחמד מאוד, אך יש בעיה בהצללות באיזור הלחיים כמו שעמירם הזכיר. צילום- אולי אני לא מבינה גדולה בנושא אבל רואים שחסר ריטוש. סה"כ הפקה יפה מאוד , דורון עבודה טובה!

innocence

New member
זה היה בעיתון!

מגניב:)) אהתבי מאוד את הדוגמנית, היא מאוד יפה, למרות שבחלק מהתמונות הפוזות נראות "מאולצות" מדי, אבל לא נורא. את הדוגמן אהבתי פחות (בעיקר בעיה עם ההבעות). מה שכן, אני חושבת שהצילום טוב ומעביר את מה שהוא צריך - מוכר את הבגדים, ולכן הוא גם טוב:) כל הכבוד!

just dandi

New member
../images/Emo45.gifמסכימה עם הרוב

את הדוגמנים לא אהבתי.הדוגמן - פוזות מאולצות הבעות מוזרות.. האיפור יפיפיה.

tolodo

New member
תמונות מעניינות

זה יאמר לזכותך. מלבד זה כמעט הכל טעון שיפור: איפור, דוגמנים (הבחורה דווקא חמודה) והפוטושופ.

RieM

New member
אהבתי מאד ! ../images/Emo13.gif ../images/Emo45.gif

לא שגרתי ומעניין. כל הכבוד, דורון !
אני לא הייתי נתפס לכל מיני דקויות פה ושם כמו אלו שהלעיזו והצרו עליהן. בסך הכל ההפקה עצמה מעניינת ולא בנאלית, כך שגם הענינים הטכנים הופכים למשניים (אם בכלל ..).

tolodo

New member
עניין וחוסר בנאליות- לא בא על חשבון הטכני

החוכמה (או המקצועיות, במקרה הזה) זה לשמור על הכל ביחד.

RieM

New member
הבדלי גישות

לדעתי אפשר להתפשר על הצדדים הטכניים אם הרעיון מוצלח. אם הרעיון לא מוצלח, לא יעזור גם אם תצפה את התמונה בזהב. לדעתי רוב הציבור (שהוא הצרכן העיקרי של התמונות), לא מדקדק בקטנות ואינו מרגיש בהבדלים. לעומת זאת, אם תשים את התמונות הנ"ל בפורום "אמנות הצילום", אין ספק שתקבל ביקורות בונות למכביר. אגב, אם בענינים טכניים עסקינן, אני מעדיף את הצבעים של ניקון על פני קנון (כשמדובר ב-JPEG ישירות מהמצלמה). זה עדיין לא אומר שאני לא יכול להעריך קומפוזיציה מעניינת ואיכות טכנית טובה, כשאני רואה אותה.

למעלה