אופנת רובנס

להלה30

New member
אופנת רובנס

אתמול בערב, בין זיפזופ לזיפזופ ראיתי חלק מהתוכנית של אורלי לוי בערוץ הראשון בענייני אופנה. הייתה שם תצוגת אופנה של רובנס, והתראיינה אחת המעצבות. אני חייבת להגיד שמאד התאכזבתי. עוד לא הייתי בחנות, אבל התצוגה די הוציאה לי את החשק. הבגדים לא היו מיוחדים, ונראו די אוהלים. לדעתי היתרון של בגדי מעצבים במידות גדולות זה שהבגדים אינם אוהלים אלא באמת מתאימים לגוף. וממה שראיתי זה לא המצב. שלא לדבר על זה שהכל נראה מאד מבוגר. אולי התצוגה לא עשתה חסד עם החנות, לא יודעת.

Agnetta

New member
התצוגה כנראה לא עשתה בחסד עם החנות

למרות שלא ראיתי את התצוגה. יש שם דברים מאוד יפים. אני לא אומרת שאין דברים אוהליים. אבל יש שם דברים חבל"ז אמיתי. הייתי שם לפני שבוע, אני פשוט ביקשתי כמה תיקונים בבגדים שלקחתי ואני אספר לכן רשמים בהמשך. אבל באמת ובתמים החנות יפה ויש היצע שונה וגם היחס בסדר גמור ומטפלים היטב בכל לקוחה.

Revi 22 Tal

New member
זאת כבר התצוגה השלישית שלהם

שדי התאכזבתי ממנה..( גם אני ראיתי דרך היופי) באמת מוצגים אוהלים שם , אני מאמינה שבחנות יש דברים יפים יותר , משום מה הם מפספסים את הפואנטה בתצוגות שלהם. ראיתי היום תצוגת אופנה למידות גדולות בתוכנית הבוקר של אפרת רייטן, פיספסתי את ההתחלה ולא ראיתי מה שם החברה , אבל שרון (מקחי אותי שרון) הייתה הנציגה של התצוגה , אז אולי זה היה של אישה אישה כי פעם היא דיגמנה אצלם... התצוגה הייתה פשוט מדהימה ! ! !

להלה30

New member
ממש חבל על רובנס

כי המעצבת שלהם בתצוגה דיברה על זה שלא צריך לעשות אוהלים, וחשוב שהבגדים יהיו סקסיים ונשיים וחשוב להם לפנות לצעירות. ומבחינת התפיסה שלה אני מסכימה איתה! אבל אז רואים את הבגדים וזה נראה כמו בגדים לדודות...

anakit kat

New member
הנשים של רובנס

גם אני ראיתי את התצוגה של רובנס, ואני חושבת שהבגדים היו יפים מאוד. כמו כן, אני חושבת שמאחר ואנחנו כל כך רגילות לראות אופנה גדולה מדוגמנת על דוגמניות שהן לא באמת רגילות, כשמישהו מביא בנוןת גדולות, הדברים נראים אוהליים. אני מכירה את אחת הדוגמניות שהיתה בתצוגה, לירז, שהיתה מלכת היופי של השמנות בשנה שעברה, והיא במידה 58 בערך. לירז גם סיפרה לי שכל הבחורות האחרות היו מעל מידה 46. תקחו גם בחשבון שהטלויזיה מגדילה. אני אוחרת - כל הכבוד לרובנס!!! סוף סוך מישהו עם אומץ להראות נשים ממש גדולות!!

jesi1

New member
אני לא אוהבת את הדגמים../images/Emo31.gif

רוב הדברים "סבתאים" ארוכים מדי, רחבים מידי, סגנון מיושן, ראיתי גם את התצוגה וגם ביקרתי בחנות , לא הצלחתי להתחבר.... אבל כל אחד וטעמו האישי.......

DREAM111

New member
רובנס

אני גם מאלה שלא התחברו לדגמים שהיו בתצוגה ולצערי ממה ששמעתי בעבר המחירים שלהם הם גבוהים לרוב.

למעלה