אופנת מנגו

lady mika

New member
אופנת מנגו

שלום לכולן.. ההודעה הזו מתאימה אולי יותר לפורום אופנה, אבל בהיותי בחורה מלאה, שקונה במנגו, אני כותבת אותה גם פה. ראשית, כבר 3 שנים שאני קונה במנגו, אולי לא הקונה הכי גדולה שם, אבל כל קיץ מגיעים אליהם סכומים נכבדים ממני. השבוע הייתי עם חברה שלי בסניף מנגו בחיפה וחברתי טענה שהמראה שם מרזה, ואכן, אחרי שבחנו את ההשתקפות במראה מול המראה במציאות (כל אחת בחנה את השנייה) הגענו למסקנה שהמראה בהחלט משקפת צללית יותר ארוכה ו'רזה'. צלצלתי לחנות הבוקר ואמרו לי שתמיד אמרו להם את זה בצחוק. אני לא מבינה בדיוק מה מצחיק, פריטים שקונים בחנות בכסף רב (100 ש"ח לטי שרט, קצת הרבה, לא?) נראים במציאות אחרת ממה שהם נראים בחנות. עולות לי בראש כמה מילים - הונאה, עלבון, זלזול. אשמח אם תגידו אם נתקלתן בתופעה בעוד סניפים, אם אתן מעוניינות להשמיע את קולכן ואולי אף למחות (ישנן דרכים רבות, ביניהן תביעה ייצוגית). בתודה, מיכל

מתוקה שלי, אני מתפלאת עלייך שרק

זה עתה גילית זאת.. בכל חנות אופנה, תולים את המראה בצורה שהחלק העליון שלה מכוון קצת קדימה, וזה משווה לנו מראה "רזה" יותר.. בכל הרשתות עושים את "התרגיל" הזה.. זה ממש לא חדש וזו לא רק רשת מנגו, פשוט כולם.

lady mika

New member
אנחנו הצרכניות צריכות למחות על זה

זה לא לגיטימי. במנגו זה מאוד בולט. אני לא חושבת שצריך לקבל את זה ככה בקלות. למה שלא נפציץ אותם במכתבים? נאיים לעזוב, אפילו נפסיק לקנות איפושהו.... אני אישית מחרימה את מנגו כרגע. לא שהם עשו יותר מ500 שקלים לשנה עלי, אבל עדיין! זה מצטבר אסור לשתוק. זה ממש מכעיס אותי הגישה ה... רגועה . זה כסף שלנו, עבדנו עבורו ומגיעה לנו תמורה מלאה ולא זלזול והונאה!

jak44

New member
פריירים לא.....הם ....

אם פעם אחת "סידרו "אותך במנגו אז מדוע במשך שנה שלמה המשכת לקנות שם ? אטי יעקובסון

למעלה