אופני TREK 4300

Eranush21

New member
מפרט מכלולים

אופני הרים עירוניים קלאסים וקלים, המיועדים גם לרכיבת שטח. שלדה: NEW ALPHA SL, אלומיניום 6061, אוזן מתחלפת; בולם קדמי: RST GILA T5, מתכוונן, מהלך 80 מ"מ; 24 הילוכים: ALIVIO + EZ-FIRE; חישוקים כפולים: WTB DUAL DUTY; מעצורים: TEKTRO.

לוי אסף

New member
אם האופנים יד שניה אז אל תקנה בשום

פנים ואופן, אם מעבירים של אליביו על אס אי אס זה לא שווה 1600 שקל, גם אם האופנים חדשות אני בטוח שאפשר למצוא רכישה טובה יותר. תגיד את שם החנות שבא אתה מעונין לקנות.

Eranush21

New member
החנות

בחנות של היבואן ברחוב החשמונאים בת"א האופניים חדשות, והמחיר נמוך ב-150 ש"ח מהמחירון. האם זה משתלם או שיש דילים זולים יותר? ועוד שאלה: אם אני רוצה להחליף את הפתיחה מהירה של הגלגלים לפתיחה רגילה(עם אום או עם מפתח אלן-מפחד גניבות) האם הם אמורים לקחת לי על זה כסף?? הרי הפתיחה המהירה אמורה להיות יקרה יותר?

Eli R

New member
המחיר שציינת נמוך במקצת מהמחיר של

אותו דגם, שנת 2005 ב-CTC (הסתכל באמצע הדף). משמע לא כזה שינוי גדול. אלי

צורחה

New member
מחיר נחמד לחדש 2005

אל תתן לאנשים כאן להפחיד אותך יותר מדי. זה כמעט 10% פחות מהמחירון של 2005. חישוקים כפולים ואלומיניום יותר טוב מהבסיסי של טרק. מה רע. אם זה 2004 תוכל לנסות לקבל טיפלה יותר נניח: תוסיף מתקני בקבוק, פנימיות עם חומר. אפילו הייתי לוקח אותם לשטח ככה. תוכל להשוות באותו מיתחם עם חנויות אחרות ובסוף תראה שהתמורה דומה לאותו כסף ויש יתרונות לכאן ולכאן בקטנה. והעיקר שהמידה מתאימה והצבע מגניב. אם אתה בעניין של אופני עיר לקשור בחוץ ולכן לא רוצה פתיחה מהירה אז בכלל חבל על הכסף. קנה אופני מדבקה בפחות מ 500 ש"ח כדי שכשיגנבו אותם (וזה יקרה, באחריות) לא תינזק יותר מדי.

smigol

New member
מניסיון של שנתיים אופניים מצוינות

כך מיבלי להיתבלבל.

schen

New member
מחיר גבוה לאופניים יד שניה

חבר שלי קנה אופניים חדשות ב- CTC ת"א (4300) במחיר די קרוב עם שרות ואחריות. גש לחיים ב-CTC חשמונאים שלם עוד 100-200 ש"ח קבל שרות ואחריות ושקט נפשי. כאופניים יד שניה אל תשלם יותר מ-1200-1100 ש"ח גם אם הם במצב חדש. בברכת תתחדש, שמואל נ.ב אני לא מקבל אחוזים ב-CTC , עד עכשיו קבלתי רק שרות (לא טוב) מעולה.

למעלה