אופני נשים

• פותח הנושא in12
  • פורסם בתאריך

in12

New member
אופני נשים

היי

אני מעוניין לקנות אופני נשים לאשתי
רק לרכיבה ברחבי הקיבוץ

זה יהיה בשמש/גשם

על איזה דגם אתם ממליצים?
ועם כמה שפחות תחזוקה

תודה

zoharzafon

New member
אם הכוונה לאחסנת האופניים בשמש/גשם

אני לא ממליץ בכלל.
אם הרכיבה בשמש/גשם קנה אופני עיר דגם נשים(רמה נמוכה) לא חשוב של איזו חברה מכיוון שכולם מייצרים אותו זבל(בערך) בסין ומוכרים את זה בשמות שונים(בסידן,קוברה,בירם- זה ממש לא משנה), קנה בחנות קרובה למקום מגוריך ושאפשר לסמוך עליה והכי חשוב - מי שצריך להרגיש בנוח על האופניים זו אשתך לא אתה.
אם אתה מחפש המלצה על מותג ספציפי ברמה סבירה קח בחשבון שסף הכניסה שלך יתחיל מ1,000 ש"ח לפחות ובשביל המדרכה בקיבוץ יכול להיות שזה יותר מידי

steiff

New member
אני אגיד לך מה עושים אצלי בקיבוץ

ניגשים לעמית, זה שמתקן אופניים וקלנועיות, ומזמינים אצלו אופניים לאשה. הוא קונה את אופני המדבקה התורנים, מחבר להם מאחור סל רשת, מתקין רגלית, ומצרף לעסק מנעול, שהגנבים שמסתובבים בלילות יחפשו אצל מישהו אחר.

את האופניים קושרים לצינור של המרזב בגגון בכניסה לבית, או ששוכחים אותם על מתקן האופניים בכניסה לחדר אוכל או למרכולית. המהדרין בכלל לא נועלים. גם לא את דלת הכניסה לבית...

לאופני מדבקה יש עמידות סבירה לגשם ושמש. הם מחלידים ודוהים אבל ממשיכים לנסוע, ורק הופכים אטרקטיביים פחות לגנבים עם השנים.
כשהחלודה קשה מנשוא, ועמית כבר לא מצליח יותר לפתוח את הצירים בלי לעקם את האומים והברגים, זה סימן שהגיע הזמן לבקש מעמית זוג חדש.

למעלה